Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«ЛТК» — «Спортлідер+». Анонс

Який сюрприз підготують підопічні Івана Стасюка для луганських «телефоністів»?

У суботу, 23-ого листопада, флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+», проведе свій черговий поєдинок. В рамках 10-ого туру Екстра-ліги підопічні Івана Стасюка поміряються силами у виїзному поєдинку із луганським «ЛТК».

Матч у Луганську однозначно не претендує на статус центрального у турі, однак можемо бути впевненими, що протистояння «ЛТК» і «Спортлідера+» вийде напруженим. По-іншому бути не може, коли зустрічаються сусіди по турнірній таблиці.

До гри обидві команди підходять не у найкращому настрої, зазнавши синхронних поразок у попередніх матчах. Символічно, що кривдником як і «Спортлідера+», так і «ЛТК» виступив лідер цьогорічного розіграшу, грізний «Єнакієвець».

«Телефоністи» протистояли лідеру у виїзному поєдинку. «Єнакієвець» з перших хвилин заволодів ініціативою, і створив собі надійний гандикап з перевагою у чотири забиті м’ячі. Здавалося, що доля поєдинку вже фактично вирішена, однак зовсім по-іншому думали підопічні Романа Ковальчика: гол Мілінького та дубль Павла Пічкурова відродили інтригу – 4:3. В останні хвилини підопічні Олега Солодовника розпочали нервувати, проте далася взнаки висока індивідуальна майстерність бразильських легіонерів «Єнакієвця», Кайо Джуніора та Ромаріо, які власними результативними ударами встановили підсумковий рахунок в цій зустрічі – 6:3 на користь діючого лідера турніру. Хоч «телефоністи» і поступилися, на мою думку, це була краща гра «ЛТК» у нинішньому сезоні, і очевидно, що молода та амбітна команда Романа Ковальчика гратиме проти хмельничан лише на перемогу.

«Спортлідер+» ж у рідних стінах зазнав болючої поразки від «Єнакієвця». Про перипетії того поєдинку згадувати особливо не хочеться, адже підсумковий рахунок 0:5 усе говорить сам за себе. Минулий тур Екстра-ліги підопічні Івана Стасюка волею календаря пропускали, і вже два тижні у посиленому режимі проводять підготовку до матчу проти «ЛТК».

Хоч і «телефоністи» у домашніх стінах є «міцним горішком» для будь-якого опонента, впевнено можна констатувати, що хмельничани створять немало проблем для більш зіркового суперника (думаю, що не варто нагадувати про те, що левова частка гравців «ЛТК» успішно захищає кольори дорослої та молодіжної національних збірних команд України). Тим паче, що «лідери» вже у цьому сезоні перемагали «телефоністів», щоправда у Хмельницькому. По ходу того протистояння «Спортлідер+» поступався у два м’ячі, проте проявив характер, і завдяки влучним ударам Сондака, Калукова та Іванова здобув вольову перемогу з рахунком 3:2, яка стала для команди першою в історії виступів у регулярному чемпіонаті Екстра-ліги. Віримо, що і зараз підопічні Івана Стасюка зроблять усе можливе, аби продовжити переможну серію у поєдинках із «ЛТК».

Однак всі крапки над «і» розставить сама гра, яка розпочнеться в суботу о 12:00. За перебігом подій на майданчику Ви зможете спостерігати у режимі онлайн на нашому сайті.

Історія протистоянь:

27.09.2012. «Спортлідер+» — «ЛТК» — 3:7 (2:3)

Голи: Фетько, Калуков, Івонко – Пітуля–2, Шпигарь, Стрілець, Свиридов, Рось, Кузь

28.12.2012. «ЛТК» — «Спортлідер+» — 8:0 (6:0)

Голи: Свиридов–4, Шпигарь–2, Рось, Д. Іванов

08.02.2013. «Спортлідер+» — «ЛТК» — 5:6 (1:3)

Голи: Сондак–2, Заворотний, Калуков, Ткачук – Свиридов–3, Рось–3

05.04.2013. «ЛТК» — «Спортлідер+» — 5:3 (1:1)

Голи: Шпигарь, Свиридов, Разуванов, Д. Іванов, Кузь – Цой–2, Калуков

05.10.2013. «Спортлідер+» — «ЛТК» — 3:2 (1:2)

Голи: Сондак, Калуков, Іванов – Разуванов, Вершинін

Updated: 21.11.2013 — 09:26

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.