Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Спортлідер-2″ поступився у Івано-Франківську

В суботу, 30 листопада, в рамках 3-го туру Першості України серед команд першої ліги відбувся двобій дублів двох клубів Екстра-Ліги. “Ураган-2″ в домашньому матчі приймав хмельницький “Спортлідер-2″.

В першому таймі підопічні Івана Скіцка повністю домінували на майданчику. П’ята хвилина матчу ознаменувалася першим голом у ворота хмельничан — відзначився Антон Лясковський, а вже через три хвилини гол забив і Роман Ярий. Втім, на двох забитих м’ячах господарі майданчику не зупинилися і продовжували атакувати ворота суперника. На 16-й хвилині розписатися у воротах «Спортлідера-2″ вдалося Мар’яну Пелеху, а на 28-й хвилині капітан «Урагану-2″ Михайло Зварич довів рахунок до розгромного — 4:0.

Лише після четвертого пропущеного м’яча гостям вдалося розмочити рахунок — в всередині другого тайму Руслан Шеремета реалізував дабл-пенальті, призначений за шостий фол івано-франківців. Далі хмельничани перейшли на гру з п’ятим польовим, чим невдовзі скористалися «ураганівці»: за три хвилини до фінальної сирени Мар’ян Пелех оформив дубль, вразивши порожні ворота. Наприкінці вже й господарі замінили воротаря на польового гравця і зуміли ще раз засмутити «Спортлідер-2″ — це Павло Миколюк поставив ефектну крапку, встановивши підсумковий рахунок 6:1.

«Ураган-2″ (Івано-Франківськ) — «Спортлідер-2″ (Хмельницький) — 6:1 (3:0)
Арбітри: Вовчок (Івано-Франківськ), Подворний (Хмельницький)

Спостерігач арбітражу: Кравцов (Київ)
Ураган-2: Біров — Зварич, Рудавець, Кушецький, Ярий — Корсун, Миколюк, Пелех, Лясковський — Горбатий, Баланик, Цілик.
Спортлідер-2: Тимощук — Атаманюк, Івонко, Хамдамов, Малишевський — Філь, Шеремета-к, Ситнік, Монастирський — Жаріков.
Голи: Лясковський (5), Ярий (8), Пелех (16, 37), Зварич (28), Миколюк (40) — Шеремета (31).
Попередження: Івонко (3), Атаманюк (4), Хамданов (28), Монастирський (36).

Післяматчеві коментарі:
Іван СКІЦКО, головний тренер «Урагану-2″:
— Я сподівався на перемогу та здобуття трьох очок, але я не очікував, що матч буде таким результативним. Зізнаюся, що до цієї гри ми підійшли дуже відповідально, посилено готувалися, і був виконаний чималий об’єм роботи. «Спортлідер-2″ — досить молода, амбіційна команда та сильний суперник. Ми вивчали їхню гру з Житомиром, нам дуже сподобалося. Як на мене, «ІнБев» виграв ту гру на досвіді. Помітно, що «Спортлідер-2″ працює, вони взяли підсилення з основної команди, тому ми дещо хвилювалися за результат. Але, загалом, як суперники, вони мені симпатизують.

Щодо підсумку сьогоднішньої гри, то я цілком задоволений. Всі гравці зіграли як одна команда, дві четвірки зіграли рівно. Першим таймом я задоволений більше, щодо другого тайму, то не можу сказати, що ми його провалили, але важко налаштувати хлопців, коли рахунок на табло 4:0. Однак в цілому, я радий, що є такий результат, ми набрали 3 очки, тому потрібно готуватися до наступної гри з «Енергією-2″.

Роман ШЕВЧУК, головний тренер «Спортлідера-2″:
— Найперше, хочу привітати івано-франківців з перемогою. Це їхня перша домашня гра, тому я вітаю суперників. «Ураган-2″ — мобільна команда, тому ми будували гру на швидких контратаках. Втім, це нам не вдалося втілити в життя. Ми не змогли витримати натиск на початку першого тайму, тому в другій зміні одразу ж отримали м’яч. «Ураган-2″ — був швидший у прийнятті рішень, до того ж, вони виграли цілком по грі. У нас були гольові моменти, але ми їх не реалізували, тому гра нам не вдалася.

http://www.uragan.if.ua/

Updated: 01.12.2013 — 12:57

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.