Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: сезон розпочато!

У матчі-відкритті «Тетра» не залишила шансів «Епіцентру-К»

Ось і дочекалися вболівальники старту ПРЕМІУМ-ЛІГИ регіонального відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу сезону 2013/2014, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Впродовж майже чотирьох місяців дванадцять колективів будуть вести наднапружену боротьбу за звання чемпіона та призові місця, зігріваючи холодними зимовими вечорами спраглих за футзальними баталіями високого рівня вболівальників.

У матчі-відкритті зійшлися «Епіцентр-К» та «Тетра». Безумовним фаворитом вважалися номінальні господарі, які є діючим бронзовим призером міської першості, однак зовсім по-іншому вважали підопічні Юрія Черенкова, які на очах багаточисленних вболівальників стали творцями гучної сенсації, всуху перегравши свого маститого опонента. Про деталі цього двобою далі у нашому огляді.

«Епіцентр-К» — «Тетра» — 0:6 (0:2)

Арбітри: Олександр Бондар, Юрій Жмурко

Голи: Ахмедов (4), Диняк А. (26, 54), Заморока (35), Диняк Т. (38), Михальчук (52)

«Епіцентр-К»: Остяк, Слівінський, Лисий, Самсонюк, Безвещук, Гарієвський (кап.), Олянчук, Юхимчук, Овчинніков, Гончарук

«Тетра»: Лозінський, Калошин (кап.), Ахмедов, Ярош, Скалій, Терлецький П., Кузьмін, Михальчук, Пампурак, Терлецький Д., Прокопишин, Диняк А., Диняк Т., Стасюк, Тимощук, Заморока

Попередження: Терлецький П. (31), Пампурак (47)

Активніше розпочали гості, яким вже на 4-ій хвилині вдалося повести у рахунку. Ярош блискуче відпасував на дальню стійку, де Ахмедов точним ударом в ліву «шістку» не залишив жодних шансів голкіперу – 0:1. Підопічні Віктора Власова не опустили руки, і відразу могли паритет. Після скидки Самсонюка Безвещук впритул розстрілював голкіпера, проте Лозінський в неймовірному стрибку парирував фактично «мертвий» м’яч, зірвавши гучну овацію багаточисленних вболівальників. «Відповідь» «Тетри» не забарилася: Андрій Диняк розкішною передачею вивів на ударну позицію Михальчука, однак «Епіцентр-К» від неприємностей врятувала поперечина, яка прийняла на себе прицільний удар Дмитра. Номінальні господарі «додали» обертів, і створили декілька стовідсоткових нагод. Після флангового прострілу Безвещука м’яч знайшов руку захисника номінальних гостей, і арбітр матчу рішуче вказав «на позначку». «Вирок» взявся виконувати Гончарук, однак не зумів переграти голкіпера. Передачу невтомного Гончарука ударом з кількох метрів замикав Безвещук – поперечина! Відоме футзальне правило спрацювало відразу: Михальчук відпасував з ауту на Андрія Диняка, і той невідпорним ударом в ліву «шістку» закріпив перевагу своєї команди – 0:2.

Другий тайм був не менш цікавим. Скоротити розрив у рахунку міг Безвещук, який прицільним ударом замикав розкішний простріл Гарієвського на дальню стійку, однак вкотре в цьому матчі «Тетру» виручив від неприємностей каркас воріт. Гості відповіли відразу: Заморока невідпорно в праву «дев’ятку» після передачі Калошина – 0:3. Не встигли підопічні Віктора Власова як слід оговтатися, як вже були змушені знову розпочинати з центру майданчика. Це Тимофій Диняк холоднокровно реалізував вихід віч-на-віч із Остяком – 0:4. Такий «ляпас» не на жарт розлютив «Епіцентр-К», який розпочав відчайдушний штурм воріт опонента. Забивати міг Самсонюк, проте Лозінський в неймовірному стрибку парирував «мертвий» м’яч після потужного удару Олександра у верхній кут. Відмінну нагоду відзначитись змарнував Безвещук, з кількох метрів поціливши у стійку. «Тетра» розпочала нервувати, і перевищила допустимий ліміт фолів. Однак в цей вечір справжні дива у рамці воріт творив Лозинський, в ефектному стилі парирувавши дабл-пенальті у виконанні Самсонюка та Остяка. Це неабияк надихнуло гостей, і Михальчук точним пострілом довів рахунок до розгромного, вдало зігравши на добиванні після удару Михальчука – 0:5. А масну крапку в цій грі поставив – 6:0 на користь «Тетри», яка власними діями на майданчику довела, що спроможна добряче попсувати нерви будь-якому супернику.

Завтра програму першого ігрового дня турніру продовжать три поєдинки. Початок ігор в спорткомплексі УМВС – о 13:00. Прийди і стань свідком цікавого футзального дійства!

А на завершення — фотоогляд поєдинку «Епіцентр-К» — «Тетра»:

Updated: 07.12.2013 — 20:13

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.