Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Локомотив» — «Спортлідер+». Анонс

Чи вдасться підопічним Івана Стасюка у виїзному поєдинку відібрати очки в діючого чемпіона України?

В суботу, 14-ого грудня, флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+», проведе свій черговий поєдинок. В рамках 13-ого туру вітчизняної Екстра-ліги підопічні Івана Стасюка на виїзді зіграють із діючим чемпіоном України, харківським «Локомотивом».

До гри обидві команди підходять у бойовому настрої. «Залізничники», які нарешті закінчили свій єврокубковий сезон, повністю сконцентруватися на подіях на вітчизняній арені, демонструючи свою кращу гру, яка приносить результат, тут і зараз. В попередньому турі підопічні Євгена Ривкіна приймали у рідних стінах діючого лідера турніру, «Єнакієвець». Активніше розпочали гравці «Локомотива», яким вдалося невдовзі вдалося повести у рахунку. Камеко чудовою передачею вивів на ударну позицію Білоцерківця, і Микола вдотик пробив повз голкіпера – 1:0. Харків’яни, отримавши перевагу, дуже грамотно діяли другим номером, чекаючи свого шансу у контраатаках. І ця тактика спрацювала вже незабаром: Дмитро Сорокін блискуче зіграв на випередження, і ефетним ударом в падінні закріпив перевагу своєї команди – 2:0. Підопічні Олега Солодовника активізувалися, і зусиллями Рося змогли відвитати один м’яч. Але на більше «Єнакієвця» не вистачило – заслужена перемога харків’ян з рахунком 2:1. Наразі «залізничники» з 13 очками в активі перебувають на четвертій сходинці, маючи одну гру в запасі, і очевидно, що у грі проти подолян зроблять усе можливе, аби покращити власне турнірне становище.

«Спортлідер+» свій попередній матч проводив у Рівному. Підопічні Івана Стасюка дуже активно розпочали поєдинок, і вже на 7-ій хвилині повели у рахунку: Олексій Фетько більярдним ударом в праву «шістку» не залишив шансів Дєнюжкіну – 1:0. Пропущений м’яч «завів» господарів, і врешті-решт це дало свої плоди: Танський невідпорно пробив під поперечину, відновивши паритет – 1:1. Підопічні Івана Стасюка не знітилися, і відразу могли змінити цифри на табло, однак «кардиналівців» після потужного пострілу Сондака зі штрафного врятувала стійка. Відповідь господарів не забарилася: Піддубний чудовим ударом вивів рівнян вперед – 1:2. Не встигла рівненська команда як слід відсвяткувати взяття воріт, як вже була змушена розпочинати з центру майданчику. Засенко подав з кутового на Заворотного, і Ярослав гарматним пострілом зльоту цілив у нижній кут, однак на шляху м’яча опинився Маринюк, від якого сфера і залетіла у сітку – 2:2. Все йшло до закономірної нічиєї, однак господарі домоглися свого у контратаці: Дармовіс чудовим пасом знайшов на дальній стійці Юрія Когута, який не схибив – 2:3. Нелогічна поразка хмельничан, які у Рівному однозначно награли як мінімум на нічию.

Хоч і «Локомотив» виглядає явним фаворитом зустрічі, поєдинок проти «Спортлідера+» для нього точно не стане легкою прогулянкою. Підопічні Івана Стасюка суттєво додали у останніх матчах, і впевнений, що зроблять усе можливе, аби відібрати очки у виїзному двобої проти діючого чемпіона та покращити баланс очних зустрічей із «залізничниками».

Усе вирішить сама гра, яка розпочнеться в суботу, 14-ого грудня, о 13:00. Спостерігати за ходом поєдинку Ви зможете в режимі онлайн на нашому сайті.

Статистика протистоянь:

3.10.2012. «Локомотив» – «Спортлідер+» – 6:1 (2:0)

Голи: Білоцерківець–2, Кисельов, Д. Клочко, Д.Сорокін, Камеко – Заворотний

10.01.2013. «Спортлідер+» – «Локомотив» – 0:3 (0:1)

Голи: Є. Клочко, Кондратюк, Білоцерківець

15.02.2013. «Локомотив» – «Спортлідер+» – 4:2 (0:1)

Голи: Кондратюк, Кисельов, Д. Сорокін, Журба – Михайленко, Коробка

10.04.2013. «Спортлідер+» – «Локомотив» – 1:1 (0:1)

Голи: Фетько – Д. Сорокін

24.10.2013. «Спортлідер+» — «Локомотив» — 2:6 (1:2)

Голи: Михайленко, Мартинюк – Камеко, Кисельов, Федорченко, Д. Сорокін, Засенко (аг.), Іваняк

Updated: 12.12.2013 — 10:20

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.