Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: фаворити впевнено перемагають

«Спортлідер-2» та «Арсенал-МАДОК» відвантажили у ворота своїх суперників по шість «сухих» м’ячів

Набирає обертів ПРЕМІУМ-ЛІГА регіональний відкритий регіональний чемпіонат Хмельницького з футзалу, організований Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Вчора відбулися два поєдинки, у яких фаворити святкували впевнені перемоги. Про це далі у нашому огляді.

«Спортлідер-2» — «Вентс» — 6:0 (2:0)

Арбітри: Жмурко, Подворний

Голи: Токарчук (23), Жаріков (26, 53), Нік (43, 54), Стаднік (54)

«Спортлідер-2»: Стаднік, Соколюк, Токарчук, Нік, Малишевський, Ситнік, В. Монастирський, Гранатюк, Жаріков, Романюк, Хамдамов

«Вентс»: Матусов, Святий, Побережник, Дикий, Діброва, І. Монастирський, Бондар, Гнідий

Попередження: Токарчук (21), Ситнік (24)

Активніше розпочали гості, які і створили перший небезпечний момент в матчі. Побережник обікрав Віталія Монастирського, однак Стаднік ціною надзусиль зумів врятувати свою команду. Відповідь «лідерів» не забарилася: Романюк блискучим ударом з розвороту цілив у ліву «дев’ятку», проте страж воріт «Вентса» в неймовірному стрибку парирував фактично «мертвий» м’яч, зірвавши гучну овацію численної глядацької публіки. Підопічні Віктора Мглинця перехопили ініціативу, і розпочали справжній штурм воріт гостей. Хамдамов чудовою передачею врозріз вивів Ніка на побачення із голкіпером, однак Матусов знову зіграв вище всяких похвал. Гол назрівав, і під завісу тайму «Спортлідер-2» повів у рахунку. Романюк відпасував від кутового прапорця на Токарчука, і Богдан точним ударом в лівий нижній кут не залишив шансів голкіперу – 1:0. Не встиг «Вентс» як слід оговтатися, як вже знову був змушений розпочинати з центру майданчика. Ситнік розкішною передачею вивів на ударну позицію Жарікова, і Денис ефектно пробив з розвороту у праву «шістку» — 2:0.

В другому таймі ігровий малюнок істотних змін не зазнав: господарі атакували, гості відчайдушно оборонялися, чекаючи свого шансу у контратаках. Закріпити перевагу «лідерів» міг Малишевський, проте після гарматного удару Юрія з гострого кута «Вентс» від неприємностей врятувала стійка воріт. В надії врятувати гру гості перейшли на гру з п’ятим польовим гравцем. Ця тактика жодних дивідендів не принесла. Навпаки, Нік блискуче зіграв на випередження, і точним ударом з центру майданчика вразив незахищені ворота – 3:0. Відразу «Вентс» створив стовідсоткову нагоду для того, щоб скоротити розрив у рахунку. Побережник гарматним ударом з-за меж карного цілив у ліву «дев’ятку», однак Стаднік виконав неймовірний сейв, зреагувавши на гарматний постріл Дмитра і виручивши свою команду. Активніше заключні хвилини поєдинку провели «лідери». Точним ударом у порожні ворота Нік довів рахунок до розгромного, оформивши дубль в цій зустрічі – 4:0. Підопічні Віктора Мглинця навіть і не думали зупинятися на досягнутому. Ситнік чудово відпасував з кутового дальню стійку, де Жаріков з кількох метрів розстріляв сітку – 5:0. А крапку в цій зустрічі поставив Стаднік – впевнена перемога «Спортлідера-2» з рахунком 6:0, яка стає для команди першою на турнірі.

«Ковчег» — «Арсенал-МАДОК» — 0:6 (0:2)

Арбітри: Жмурко, Подворний

Голи: Сергеєв (10, 21), Грищук (42, 47), Красножон (44), Шлапак (53)

«Ковчег»: Підгорний, Шитенков, Жук, Штолько, Луцюк, Стець, Пробитий, Чічкан, Леонов

«Арсенал-МАДОК»: Грабенчук, Кострицький, Грищук, Шлапак, Богдан, Красножон, Сергеєв

Попередження: Кострицький (47)

Продовжив програму ігрового дня матч першого туру, в якому «темна конячка» наших змагань, «Ковчег», протистояла одному із грандів міського футзалу, маститому «Арсеналу-МАДОК».

Господарі розпочали гру на диво активно, і майже відразу могли повести у рахунку. Штолько ефектним фінтом прибрав Красножона, і вдотик бив у ліву «шістку», проте Грабенчуку вдалося кінчиками пальців перевести сферу на кутовий. Відоме футбольне правило спрацювало відразу: Кострицький вивів на ударну позицію Сергеєва, і той не схибив – 0:1. На куражі «каноніри» могли подвоїти власну перевагу у рахунку. Кострицький чудово відпасував від кутового прапорця на Богдана, і Олександр вдотик бив у лівий верхній кут, однак в цьому епізоді за «Ковчег» зіграла стійка воріт, яка прийняла на себе гарматний постріл нападника гостей. «Арсенал-МАДОК» продовжував тиснути, і під завісу тайму закріпив власну перевагу. Красножон відпасував на Сергеєва, і Лев ефектним ударом з гострого кута поцілив точнісінько у праву «дев’ятку» — 0:2.

Другий тайм був не менш цікавим. Забивати міг Красножон, проте вкотре в цій грі господарям допоміг уникнути неприємностей каркас воріт. «Ковчег» активізувався, і створив декілька стовідсоткових нагод для того, щоб змінити цифри на табло. Стець втік на побачення із голкіпером, однак не зумів переграти Грабенчука. В наступній атаці Стець з кутового відпасував на Шитенкова, проте гарматний постріл Артура зльоту прийшовся у поперечину. «Каноніри» відповіли відразу: Грищук влучним ударом в порожні ворота замкнув виважену передачу Богдана – 0:3. Цей гол вселив впевненість у дії «Арсеналу-МАДОК», який буквально «розривав» свого суперника. Грищук філігранним пасом вивів Красножона віч-на-віч із голкіпером, Дмитро ефектним перекатом обіграв Підгорного і закотив сферу у сітку – 0:4. Не встигли господарі як слід оговтатися, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Грищук з гострого кута невідпорно пробив у ліву «шістку», оформивши дубль – 0:5. «Ковчег» відверто розпочав нервувати, не встигаючи за стрімкими атаками суперниками, і перевищив допустимий ліміт фолів. Шлапак холоднокровно реалізував «дабл-пенальті», встановивши підсумковий рахунок – 6:0 на користь «Арсеналу-МАДОК».

Вже цього вік-енду відбудуться поєдинки 2-ого туру наших змагань. Початок ігор в спорткомплексі УМВС – о 14:30. Прийди і стань свідком безпрецедентного футзального дійства!

А на завершення — фотоогляд вчорашніх матчів:

Updated: 13.12.2013 — 09:19

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.