Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: «Руссич» очолює турнірну таблицю!

Заключні поєдинки другого туру видалися напрочуд багатими на забиті м’ячі

Сьогодні двома поєдинками завершився другий тур ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого регіонального чемпіонату Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Забігаючи наперед відзначу, що обидва поєдинки видалися неймовірно цікавими, а головне – результативними, що неабияк потішило багаточисленних вболівальників. Про все це далі у нашому огляді.

«Руссич» – «Арсенал-МАДОК» – 3:2 (2:1)

Арбітри: Божко, А. Папірович

Голи: Заяць (10), Тарасов (26, 53) – Грищук (13), Сергеєв (33)

«Руссич»: Чорнобай, Гаджула, Зубик, Муляр, Сендзюк, Тарасов, Гладкий, Денькович, Заяць, Грицик, Чесановський

«Арсенал-МАДОК»: Максимчук, Шлапак, Кострицький, Богдан, Сергеєв, Красножон, Янчук, Грищук, Грабенчук

Попередження: Муляр (37), Заяць (52) – Грищук (26), Шлапак (50)

Вилучення: Кострицький (52, навмисний удар суперника після зупинки гри)

Відкривав ігрову неділю двобій «Руссича» та «Арсенал-МАДОК». Обидва колективи святкували перемоги у першому турі, і у очному протистоянні прагнули продовжити виграшну серію. Зазначу, що поєдинок видався неймовірно цікавим та напруженим, а сама боротьба на майданчику тримала у напрузі до самісінької фінальної сирени.

Перший небезпечний момент створили господарі. Сендзюк блискуче відпасував у центр карного майданчика, де Муляр вдотик бив у ліву «шістку», однак його удар прийняла на себе стійка. Відповідь «канонірів» не забарилася: Кострицький чудовою передачею врозріз вивів на ударну позицію Грищука, проте Олександр відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів поцілити у фактично порожні ворота. Відоме футбольне правило спрацювало відразу: Заяць прицільним ударом в праву «шістку» замкнув скидку Сендзюка – 1:0. Гості активізувалися, і невдовзі змогли відновити паритет. Сергеєв відпасував на Грищука, і той не схибив – 1:1. Після цього ініціативою заволоділи гравці «Руссича». Виводити свою команду вперед міг Сендзюк, проте рятівником «канонірів» в цьому епізоді виявився Шлапак, який у відчайдушному підкаті в останній момент вибив сферу з лінії воріт. Кам’янчани продовжували активно тиснути на ворота опонента, змушуючи гостей часто фолити. Як наслідок – дабл-пенальті під завісу першого тайму. Десятиметровий взявся виконувати Тарасов і холоднокровним ударом в лівий нижній кут вивів свою команду вперед – 2:1.

Не менш цікавим виявився другий тайм. З перших хвилин «Арсенал-МАДОК» заволодів ініціативою, створюючи небезпечні моменти біля воріт «Руссича». Шлапак впритул розстрілював голкіпера після скидки Кострицького, однак Чорнобай в неймовірному стрибку ліквідував загрозу. В наступній атаці відзначитись міг той же Шлапак, проте страж воріт господарів знову зіграв вище всяких похвал. «Каноніри» домоглися свого на 33-ій хвилині. Сергеєв втік на побачення із голкіпером, і невідпорним ударом в ліву «шістку» відновив статус-кво – 2:2. Кінцівка матчу видалася неймовірно напруженою. Після флангового прострілу у виконанні Зайця сфера влучила у руку Шлапаку, і арбітр не вагаючись вказав «на позначку». «Вирок» взявся виконувати Тарасов, однак Грабенчук в неймовірному стрибку парирував «мертвий» м’яч, зреагувавши на потужний удар Миколи у лівий верхній кут. Пристрасті розжарювалися, і за дві хвилини до фінальної сирени Кострицький грубо зіграв проти свого опонента, побачивши перед собою червоне світло. Перебуваючи в більшості гравці «Руссича» відчайдушно атакували, і за хвилину до завершення матчу Тарасов невідпорним ударом в праву «шістку» замкнув скидку Сендзюка – 3:2. Врятувати нічию для «канонірів» міг Богдан, проте сфера після його гарматного пострілу прийняла на себе стійка. У підсумку – мінімальна перемога «Руссича» з рахунком 3:2, яка дозволила команді з Кам’янця-Подільського одноосібно очолити турнірну таблицю.

«Ротор» – «Спортлідер-3» – 3:13 (2:5)

Арбітри: Божко, А. Папірович

Голи: Ращик (2), Ірклієнко (25), Атаманюк (45, аг.) – Шеремета (3, 16), Глас (17, 51, пен., 52), Яремчук (20, 30, 46), Остапенко (19, 53), Шевчук (28, 54), Рибчинський (34)

«Ротор»: Лановий, Левченко, Крутяков, Донець, Ірклієнко, Олексійчук, Шмаков, Шпаков, Ращик

«Спортлідер-3»: Алексейчук, Балістовський, Глас, Філь, Шеремета, Рибчинський, Яремчук, Остапенко, Рудюк, Атаманюк, Шевчук, Розпаченюк

Попередження: Олексійчук (50), Крутяков (51)

Завершував другий тур поєдинок за участі «Ротора» та «Спортлідера-3».

Початок матчу виявився справжнім холодним душем для гостей. Вже на 2-ій хвилині Ращик відгукнувся на націлену передачу Шпакова, і вколотив м’яч у сітку – 1:0. «Лідери» не знітилися, і вже в наступній атаці відновили паритет. Шеремета потужним ударом в праву «шістку» не залишив жодних шансів Лановому – 1:1. Забитий м’яч вселив впевненість у підопічних Артема Гласа, які розпочали відчайдушний штурм воріт «Ротора». Вивів гостей вперед Шеремета, ефектно замкнувши простріл на дальню стійку у виконанні Філя – 1:2. Не встигли «роторці» як слід оговтатися, як вже були змушені знову розпочинати з центру майданчика. Це Глас невідпорно пробив з гострого кута – 1:3. «Лідери» не зупинилися на досягнутому, і на куражі буквально розривали пригніченого духом опонента. Яремчук прорвався по флангу і як на блюдці виклав сферу під удар Остапенку, який точним ударом в праву «шістку» закріпив перевагу своєї команди – 1:4. Вже в наступній атаці відзначився Яремчук, довівши рахунок до розгромного – 1:5. «Ротор» відповів зі стандарту. Після розіграшу вільного удару Шпаков ефектно скинув п’ятою сферу під удар Ірклієнку, і Олександр потужним ударом в ліву «дев’ятку» скоротив розрив – 2:5.

Ігровий малюнок в другому таймі істотно не змінився. «Спортлідер-3» з перших хвилин взяв у осаду захисні редути господарів. Зразкові контратаки влучними ударами завершали Шевчук та Яремчук, які зняли фактично усі питання про переможця у цій зустрічі – 2:7. «Лідери» не зупинялися на досягнутому. Рибчинський блискуче зіграв на добиванні після удару Шеремети – 2:8. «Роторці» діяли другим номером і свого шансу дочекалися на 45-ій хвилині. Після флангового прострілу Ращика Атаманюк необачно зіграв у власному карному майданчику, зрізавши сферу у власні ворота – 3:8. Заключні хвилини проходили у атаках підопічних Артема Гласа, які в усіх компонентах переважали свого візаві на майданчика. Рудюк розкішною скидкою вивів на порожні ворота Яремчука, і Андрій по-зрадницьки закотив сферу у сітку – 3:9. В наступній атаці Крутяков не за правилами зіграв у карному майданчику «Ротора» проти Розпаченюка, і арбітр матчу не вагаючись призначив пенальті. «Вирок» холоднокровно реалізував Глас – 3:10. В наступній атаці граючий тренер «Спортлідера-3» оформив хет-трик, точним ударом замкнувши простріл Рибчинського на дальню стійку – 3:11. І це ще було не все. Остапенко та Шевчук влучними пострілами встановили підсумкові цифри на табло – більш ніж впевнена перемога «Спортлідера-3» з рахунком 13:3.

А на завершення – фотоогляд сьогоднішніх баталій:

 

Updated: 15.12.2013 — 19:50

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.