Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: прев’ю 3-ого туру

Вже цього вік-енду будуть зіграні матчі третього ігрового дня ПРЕМІУМ-ЛІГИ регіонального відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу

«Ковчег» – «Динамо-УМВС»

21 грудня. СК УМВС. 14.15

Звітний поєдинок обіцяє бути неймовірно напруженим. «Ковчег» в минулому турі здобув перші очки, розійшовшись миром із «Тетрою», «Динамо-УМВС» хоч і продемонструвало видовищну гру, все одно склало зброю перед «Епіцентром-К». Фаворитами виглядають «динамівці», які мають в своєму складі досвідчених виконавців, однак, як відомо, футзал є дуже багатим на свого роду сенсації.

«Конфермат» – «Ротор»

21 грудня. СК УМВС. 15.30

В цьому двобої зустрінуться команди, які перебувають на протилежних полюсах турнірної таблиці. «Конфермат» довів свої чемпіонські амбіції в попередньому турі, здолавши маститий «Агрон-Королівський смак». «Ротор» взагалі ще не знав смаку перемог, однак, як відомо, ця команда завжди збирається та видає на гора результат саме у відповідальних матчах. Очікуємо неймовірно напружений та видовищний матч, інтрига в якому зберігатиметься до самісінької фінальної сирени.

«Арсенал-МАДОК» – «Тетра»

21 грудня. СК УМВС. 16.45

Звітний поєдинок обіцяє бути напрочуд цікавим, адже зустрічаються сусіди по турнірній таблиці. «Каноніри» демонструють видовищну гру, роблячи акцент на грамотні дії в атаці, і саме вони виглядають фаворитами. Проте не варто списувати з рахунків і «Тетру». Підопічні Юрія Черенкова досить вдало розпочали свої виступи у турнірі, обіймаючи наразі другу сходинку у турнірній таблиці. Чиї амбіції виявляться вищими визначить сама гра.

«Вентс» – «Руссич»

21 грудня. СК УМВС. 18.00

В цьому поєдинку на «Руссич», який наразі впевнено лідирує у турнірній таблиці, очікує серйозне випробування у обличчі грізного «Вентса». Обидві команди сповідують комбінаційний та видовищний футзал, який просто не може не подобатися глядачам. До того ж як і «Вентс» так і «Руссич» грамотно діють у захисті. Очікується напружена гра з великою кількість голів, і очевидно, що переможець скоріше за все визначиться за рахунок кращої індивідуальної майстерності окремих виконавців.

«Епіцентр-К» – «Агрон-Королівський смак»

22 грудня. СК УМВС. 14.30

Між собою зустрічаються рівні суперники, що наглядно демонструє турнірне становище обох команд. Однак суттєвою є відмінність в ігрових стилях. Якщо «Епіцентр-К» робить ставку на атакуючий футзал, то тернополяни демонструють праматичний стиль, концентруючись перш за все у захисних діях. Хто буде кращим побачимо в неділю.

«Спортлідер-3» – «Спортлідер-2»

22 грудня. СК УМВС. 15.45

Чергове клубне «дербі» очікується з неабияким інтересом. Обидва колективи дуже добре знайомі одне одному, адже не раз зустрічалися у товариських матчах. Мінімальну перевагу матимуть господарі, адже «Спортлідер-2» напередодні зіграє поєдинок чемпіонату України серед команд Першої ліги, і звітний двобій розпочне на тлі втоми. Однак я не буду в зайвий раз говорити про мотиваторські здібності Віктора Мглинця, який без сумніву зможе налаштувати своїх підопічних на такий вирішальний поєдинок. Гра обіцяє бути дуже цікавою та напруженою, і інтрига в ній неодмінно буде жевріти до останніх секунд.

Запрошуємо усіх бажаючих прийти і стати свідками цікавого безпрецедентного футзального  дійства!

Updated: 19.12.2013 — 10:41

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.