Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: «Конфермат» одноосібно очолює турнірну таблицю!

В перенесеному матчі 1-ого туру підопічні Володимира Лазарчука здобули мінімальну перемогу над «Динамо-УМВС»

«Конфермат» — «Динамо-УМВС» — 5:4 (2:1)

Арбітри: Подворний, Жмурко

Голи: Атласюк (10), Кандзьолка (19), Ціх (34), Дубчак (39), Шум (46, пен.) – Бабій (16, 44), Колесников (29), Подлюк (41)

«Конфермат»: Чиж, Кандзьолка, Клекот, Гвіанідзе, Шум, Ціх, Сендель, Атласюк, Козелко, Дубчак, Крохан

«Динамо-УМВС»: Ковальчук, Бабій, Колесников, Подлюк, Розгон, Лахмай, Наскальний, Трочинський

Попередження: Колесников (25), Розгон (40), Ковальчук (45)

Вилучення: Козелко (40, навмисний удар суперника ногою під час зупинки гри)

Вчора був зіграний перенесений матч 1-ого туру, в якому амбіційне «Динамо-УМВС» протистояло лідеру змагань, «Конфермату». Забігаючи наперед відзначу, що матч видався неймовірно видовищним та напруженим.

Перший небезпечний момент в грі створили господарі. Клекот прицільним ударом під поперечину замикав націлену передачу Крохана, однак Ковальчук в неймовірному стрибку врятував свою команду від очевидного голу. Відповідь «динамівців» не забарилася: повинен був відкривати рахунок Колесников, проте після помилки Чижа на виході не зумів з кількох метрів вразити фактично порожні ворота. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Сендель виконав навісну передачу у центр карного майданчика, де Атласюк потужним ударом зльоту вколотив сферу у лівий верхній кут – 1:0. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій гостей. Відновити паритет міг Бабій, який точним ударом в нижній кут замикав зразковий простріл Подлюка на дальню стійку, однак в цьому епізоді «конферматівців» від неприємностей врятувала стійка. «Динамівці» продовжували тиснути, і результат не змусив на себе довго чекати. Подлюк розкішною передачею знайшов у центрі карного майданчика, де Бабій вдотик пробив у праву «шістку» без шансів для голкіпера – 1:1. Не встигли гості як слід відсвяткувати взяття воріт, як вже були змушені розпочинати з центру майданчика. Кандзьолка обікрав Лахмая, втік на побачення із Ковальчуком і холоднокровним ударом вивів свою команду вперед – 2:1. На куражі господарі могли забити втретє, однак прицільний удар Козелка прийшовся у стійку. Гравці «Динамо-УМВС» активізувалися, і створили декілька реальних нагод для того, щоб змінити цифри на табло. Відновити паритет міг Лахмай, який потужним ударом з-за меж карного майданчика цілив у лівий верхній кут, проте за господарів в цьому епізоді зіграв каркас воріт. Відмінну нагоду відзначитись мав Розгон, однак не зумів реалізувати вихід віч-на-віч із голкіпером.

Активніше другу половину розпочали гравці «Динамо-УМВС». Колесников відгукнувся на філігранну передачу Розгона, і прицільним ударом в праву «шістку» відновив паритет – 2:2. На куражі «динамівці» могли закріпити свою перевагу, однак сфера після удару Колесникова у верхній кут влучила у стійку. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Шум відпасував на Ціха, і той зусиль партнера не змарнував, ефектним ударом в падінні переправивши м’яч у сітку – 3:2. Не встигли гості як слід оговтатися, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Гвіанідзе чудовою передачею врозріз вивів на ударну позицію Дубчака, і Андрій холоднокровно пробив у протихід голкіперу – 4:2. Напруга зростала, і невдовзі не витримали нерви у Козелка, який заробив пряму червону картку і залишив господарів в меншості. «Динамо-УМВС» чисельну перевагу реалізувало миттєво: Наскальний відпасував на Подлюка, і той не схибив, скоротивши розрив до мінімуму – 4:3. «Конфермат» відверто почав нервувати, перевищивши допустимий ліміт фолів. Дабл-пенальті взявся виконувати Бабій, і потужним ударом в правий верхній кут відновив паритет – 4:4. Інтрига з кожною секундою зростала ще більше. Ковальчук збив Сенделя у власному карному майданчику, і арбітр не вагаючись вказав «на позначку». «Вирок» взявся виконувати Шум, і хоч страж воріт «Динамо-УМВС» вгадав напрямок м’яч, однак врятувати свою команду не зумів – 5:4. В заключні хвилини гості кинулися рятувати гру, розпочавши відчайдушний штурм воріт «Конфермату», проте вище всяких похвал діяв у рамці воріт Чиж, раз-по-раз ліквідовуючи багаточисленні загрози.

У підсумку – мінімальна перемога «Конфермату» з рахунком 5:4, і підопічні Володимира Лазарчука із стовідсотковим показником одноосібно очолюють турнірну таблицю.

Updated: 24.12.2013 — 09:36

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.