Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: гросмейстерська хода «Конфермату»

Четвертий ігровий день турніру видався напрочуд видовищним

Завершився четвертий тур ПРЕМІУМ-ЛІГИ регіонального відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Усі поєдинки видалася напрочуд видовищними та результативними, що неабияк потішило багаточисленних вболівальників. Про все це далі у нашому огляді.

«Агрон-Королівський смак» – «Ковчег» – 11:1 (3:1)

Арбітри: Бондарь, В. Папірович

Голи: Пліс (4, 37, 47), Костів (16), Карпа (26, 36, 38, 49), Юрчак (33), Паперовський (49), Данилюк (54) – Пробитий (24)

«Агрон-Королівський смак»: Бритковський, Протаковський, Карпа, Паперовський, Костів, Пліс, Цінчик, Мещишин, Даньків, Данилюк, Юрчак

«Ковчег»: Підгорний, Шитенков, Штолько, Луцюк, Стець, Пробитий, Леонов, Гуралечко

Попередження: Юрчак (33)

Активніше розпочали господарі. Пліс чудово зіграв на підборі, і неймовірним ударом в ліву «дев’ятку» із-за меж карного майданчику вивів свою команду вперед – 1:0. Відповідь «Ковчега» не забарилася. Після розіграшу ауту Леонов вдотик бив у лівий верхній кут, однак його гарматний постріл прийняла на себе поперечина. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Паперовський чудовою передачею вивів на ударну позицію Костіва, і той не схибив – 2:0. Не встигли тернополяни як слід відсвяткувати взяття воріт, як вже були змушені розпочинати з центру майданчика. Пробитий втік на побачення із голкіпером, і з другої спроби переграв Бритковського – 2:1. Господарі активізувалися, і перед перервою Карпа закріпив перевагу «Агрону-Королівського смаку», чудовим ударом в падінні замкнувши передачу від кутового прапорця у виконанні Паперовського.

Друга половина матчу проходила за явної переваги команди із Тернополя. Юрчак чудово зіграв на перехопленні, втік на побачення із голкіпером, і холоднокровним ударом не залишив жодних шансів Підгорному – 4:1. «Ковчег» відверто посипався, і на протязі трьох наступних хвилин отримав три м’ячі у свої ворота. Двічі відзначився Карпа, ще один влучний удар на рахунку Пліса – 7:1. В останні хвилини «Агрон-Королівський смак» відверто розривав свого деморалізованого опонента. Пліс ефектно реалізував вихід віч-на-віч із Підгорним, зробивши перевагу своєї команди ще більш відчутною – 8:1. Через хвилину покер оформив Карпа, який відгукнувся на виважену передачу Паперовського – 9:1. Рахунок до розгромного довів невтомний Паперовський – 10:1. А довершив муки «Ковчега» Данилюк, який встановив підсумкові цифри на табло – 11:1 на користь «Агрону-Королівського смаку» – 11:1.

«Динамо-УМВС» – «Арсенал-МАДОК» – 2:2 (1:1)

Арбітри: Беринда, Жмурко

Голи: Подлюк (16), Колесников (51) – Красножон (23), Сергеєв (41)

«Динамо-УМВС»: Ковальчук, Бабій, Колесников, Розгон, Подлюк, Лахмай, Наскальний, Трочинський

«Арсенал-МАДОК»: Грабенчук, Сергеєв, Шлапак, Грищук, Богдан, Красножон, Максимчук

Попередження: Трочинський (41) – Шлапак (54)

Поєдинок грандів міського футзалу, у якому зустрілися «Динамо-УМВС» та «Арсенал-МАДОК» видався напрочуд цікавим. Перший небезпечний момент в грі створили «каноніри», однак Красножон не влучив з кількох метрів у фактично порожні ворота після ідеального прострілу Богдана на дальню стійку. «Динамівці» відповіли у контратаці. Лахмай чудовим ударом з розвороту цілив у праву «дев’ятку», проте його удар прийшовся у каркас воріт. Відкривати рахунок повинен був Наскальний, який розкішним ударом зльоту замикав розкішну навісну передачу Подлюка, однак в цьому епізоді від неприємностей «канонірів» врятувала поперечина. Господарі продовжували тиснути, і невдовзі змогли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Колесников чудово прострілив на дальню стійку, де Подлюк невідпорно пробив у правий верхній кут – 1:0. «Каноніри» не знітилися, і доволі швидко змогли відігратися. Красножон відгукнувся на скидку Грищука, і прицільним ударом з-за меж карного майданчику у нижній кут не залишив жодних шансів Ковальчуку – 1:1.

Другий тайм розпочався з атак «Динамо-УМВС», проте вище всяких похвал діяв у рамці воріт Грабенчук, раз по раз ліквідовуючи загрози власним володінням. «Каноніри» здебільшого діяли другим номером, очікуючи свого шансу у контратаках. Така тактика дала свій результат на 41-ій хвилині. Грищук чудовою передачею знайшов Сергеєва у карному майданчику опонента, і той потужним ударом з розвороту вивів свою команду вперед у рахунку – 1:2. «Динамівців» такий хід подій на майданчику явно не влаштовував, і Колесников і компанія відразу розпочали відчайдушний штурм воріт суперника. Відновити паритет міг Бабій, однак в ближньому бою не зумів переграти Грабенчука. Проте вже в наступній атаці господарі домоглися свого. Бабій відпасував на Колесникова, і Олексій влучним ударом з-за меж карного майданчику відновив паритет. У підсумку – бойова нічия з рахунком 2:2.

«Руссич» – «Тетра» – 3:1 (0:0)

Арбітри: Жмурко, Беринда

Голи: Тарасов (37), Грицик (49), Гладкий (54) – Михальчук (53)

«Руссич»: Чорнобай, Гаджула, Грицик, Полторацький, Зубик, Муляр, Гладкий, Заєць, Тарасов

«Тетра»: Лозінський, Михальчук, Кузьмін, Калошин, П. Терлецький, Стасюк, Пампурак, Заморока, Ярош, Скалій, Тимощук

Попередження: Заєць (25), Тарасов (26) – Скалій (32), Пампурак (52)

Основні події у цьому матчі відбулися в другій його половині. Тарасов блискуче відіграв на перехопленні, і невідпорним ударом в лівий верхній кут з-за меж карного майданчику не залишив жодних шансів Лозінському – 1:0. Відразу «Тетра» могла відігратися, проте Чорнобай парирував фактично «мертвий» м’яч після потужного пострілу Пампурака у верхній кут. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Грицик вдало зіграв на добиванні після розіграшу вільного удару, подвоївши перевагу своєї команди – 2:0. На куражі господарі могли забити і втретє, однак Полторацький не зумів реалізувати вихід віч-на-віч із голкіпером. Заключні хвилини матчу видалися неймовірно напруженими. Гості кинулися рятувати гру, перейшовши на гру з п’ятим польовим гравцем. Ця тактика відразу дала свої плоди: Стасюк чудово відпасував на дальню стійку, де Михальчук вдотик пробив у праву «шістку», скоротивши розрив до мінімуму. Однак вже в наступній атаці Гладкий сповна скористався помилкою «Тетри» при грі в більшості і точним ударом по незахищених воротах встановив підсумковий рахунок – 3:1 на користь «Руссича».

«Спортлідер-2» – «Конфермат» – 2:5 (0:3)

Арбітри: А. Папірович, Жмурко

Голи: В. Монастирський (29, 51) – Шум (10), Гвіанідзе (17), Крохан (20), Сендель (49, 53)

«Спортлідер-2»: Стаднік, Нік, Хамдамов, Ситнік, Жаріков, Токарчук, Малишевський, В. Монастирський, Гранатюк, Романюк

«Конфермат»: Чиж, Атласюк, Дубчак, Ціх, Сендель, Шум, Крохан, Гвіанідзе

Попередження: Атласюк (44)

Продовжував програму ігрового дня його центральний матч, в якому зустрілися «Спортлідер-2» та «Конфермат».

Активніше розпочали господарі, які і створили перший по-справжньому небезпечний момент. Хамдамов чудово відпасував у центр карного майданчику, де Малишевський вдотик бив у правий верхній кут, однак в цьому епізоді «конферматівців» врятувала поперечина, яка прийняла на себе гарматний удар Юрія. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Шум відгукнувся на зразкову передачу Сенделя на дальню стійку, і точним ударом в ліву шістку відкрив рахунок – 0:1. «Лідери» активізувалися, і створили декілька стовідсоткових нагод для того, аби змінити цифри на табло, проте вище всяких похвал у рамці воріт діяв Чиж. Гості діяли переважно другим номером,шукаючи свого щастя в контратаках. Ця тактика принесла свій результат на 17-ій хвилині. Ціх розкішною передачею врозріз вивів на ударну позицію Гвіанідзе, і Автанділ точним ударом з розвороту у нижній кут подвоїв перевагу своєї команди – 0:2. Не встигли підопічні Віктора Мглинця як слід оговтатися, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Стаднік зреагував на потужний удар Гвіанідзе, однак першим на добиванні виявився Крохан, і вдотик переправив сферу у сітку – 0:3.

Другий тайм був не менш цікавим. «Спортлідер-2» заволодів ініціативою, і невдовзі зміг матеріалізувати свою перевагу у забитий м’яч. Малишевський виконав зразковий простріл на дальню стійку, де Віталій Монастирський невідпорно пробив у праву «дев’ятку» – 1:3. Скоротити розрив до мінімуму міг Ситнік, проте не зумів реалізувати вихід віч-на-віч із голкіпером. «Не забиваєш ти, забивають…». Це відоме правило спрацювало в наступній атаці. Сендель чудово зіграв на випередження після передачі від кутового прапорця, і прицільним ударом в ліву «шістку» не залишив жодних шансів Стадніку – 1:4. «Лідери» перейшли на гру без воротаря, і невдовзі Віталій Монастирський відквитав один м’яч, оформивши дубль – 2:4. Однак останнє слово в цьому матчі залишилося за гостями. Сендель неймовірним ударом в правий верхній кут замкнув передачу від Шума, і встановив підсумкові цифри на табло – 5:2 на користь «Конфермату», який і надалі впевнено продовжує лідирувати у наших змаганнях.

«Ротор» – «Епіцентр-К» – 7:5 (1:2)

Арбітри: Беринда, А. Папірович

Голи: Донець (10, 54), Ращик (32, 39, 41, 44), Костишин (42) – Самсонюк (12, 40), Овчинніков (16), Гарієвський (49), Безвещук (54)

«Ротор»: Лановий, Голоднюк, Ращик, Шпаков, Донець, Ірклієнко, Крутяков, Олексійчук, Паляниця, Костишин

«Епіцентр-К»: Остяк, Слівінський, Гончарук, Безвещук, Юхимчук, Олянчук, Овчинніков, Гарієвський, Самсонюк

Поєдинок між «Ротором» та «Епіцентром-К» видався напрочуд результативним та видовищним. На двох команди забили 12 (!) м’ячів, що неймовірно потішило багаточисленних вболівальників.

Відкривати рахунок у зустрічі повинен був Гончарук, проте сфера після його прицільного удару влучила у стійку. Відповідь господарів не змусила довго на себе чекати. Шпаков вивів на ударну позицію Донця, і Андрій потужним ударом з-за меж карного майданчику вивів «Ротор» вперед у рахунку – 1:0. «Епіцентр-К» не знітився, і через декілька хвилин Самсонюк потужним пробив з розвороту під поперечину – 1:1. Не встигли «роторці» прийти в себе після пропущеного голу, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Овчинніков відгукнувся на виважену передачу Безвещука, і вдотик пробив у праву «дев’ятку» без шансів для голкіпера – 1:2.

Все найцікавіше відбулося в другому таймі. Ращик втік на побачення із голкіпером, і з другої спроби переграв Остяка, відновивши паритет – 2:2. На куражі господарі забили втретє. Донець чудово відпасував від кутового прапорця на дальню стійку, де всюдисущий Ращик вдотик пробив у ліву «шістку» – 3:2. Підопічні Віктора Власова не опустили руки. Самсонюк чудово зіграв на перехопленні, і неймовірним ударом з-за меж карного майданчика поцілив точнісінько у правий верхній кут – 3:3. Однак відразу своє вагоме бомбардирське слово сказав Ращик – 4:3. Закріпив перевагу своєї команди Костишин, який блискучим ударом з гострого кута у нижній кут не залишив жодних шансів Остяку – 5:3. Впродовж наступної хвилини результативними ударами обмінялися Ращик та Гарієвський – 6:4. «Епіцентр-К» перейшов на гру з п’ятим польовим гравцем, проте ця тактика не принесла жодних дивідендів. Навпаки, Донець сповна скористався обрізкою гостей при грі в більшості, і точним ударом у порожні ворота оформив дубль у цій зустрічі – 7:4. Гості активізувалися, і завдяки старанням Безвещука змогли дещо підсолодити гіркоту поразки – 7:5 на користь «Ротора», який здобуває першу перемогу у турнірі.

«Вентс» – «Спортлідер-3» – 3:4 (0:3)

Арбітри: А. Папірович, Беринда

Голи: Дикий (36), Святий (42, 43) – Глас (19, 23), Філь (25), Рудюк (39)

«Вентс»: Лихвар, Святий, Побережник, Дикий, І. Монастирський, Бондар, Гнідий, Ткачук, Стасюк, Царук

«Спортлідер-3»: Балістовський, Глас, Філь, Остапенко, Яремчук, Бродзянський, Шевчук, Розпаченюк, Рудюк, Шеремета, Рибчинський

Попередження: Побережник (23), І. Монастирський (27) – Бродзянський (14), Філь (44)

Завершував програму 4-ого туру матч між «Вентсом» та «Спортлідером-3». Активніше розпочали гості, які невдовзі змогли матеріалізувати свою перевагу у забитий м’яч. Рибчинський скинув сферу під удар Гласу, і Артем в падінні переправив сферу у правий нижній кут – 0:1. Не встигли господарі як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчику. Шеремета вивів на ударну позицію Гласа, і невтомний граючий тренер «Спортлідера-3» холоднокровним ударом поміж ніг голкіпера подвоїв перевагу власної команди – 0:2. «Лідери» продовжили домінувати. Глас чудовою передачею знайшов у центрі карного майданчику Філя, і той зусиль партнера не змарнував – 0:3.

Другий тайм був ще цікавішим. Скоротив розрив у рахунку Дикий, який точним ударом в правий нижній кут завершив свій рейд по правому флангу – 1:3. «Лідери» відповіли відразу: Розпаченюк чудово відпасував на дальню стійку, де Рудюк в падінні переправив сферу у сітку – 1:4. «Вентс» активізувався, і розпочав відчайдушний штурм воріт опонента. Дмитро Святий впродовж однієї хвилини оформив дубль, скоротивши розрив до мінімуму та відродивши інтригу в цьому протистоянні – 3:4. В заключні хвилини обидві команди створили вдосталь моментів для взяття воріт, однак рахунок на табло так і не змінився – важка перемога «Спортлідера-3» з рахунком 4:3.

Наразі чемпіонат бере паузу, пов’язану з настанням новорічних та різдвяних свят. Однак засмучуватися гравцям, тренерам та вболівальникам з цього приводу не варто, адже з 3-ого по 5-е січня відбудеться відкритий різдвяний футзальний турнір під егідою Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області за участю команд, які приймають участь в ПРЕМІУМ-ЛІЗІ відкритому регіональному чемпіонаті Хмельницького з футзалу.

А наостанок – фотоогляд четвертого туру турніру:

Updated: 29.12.2013 — 11:20

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.