Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: прев’ю 5-ого туру

Перший у новому році ігровий день обіцяє бути неймовірно цікавим

«Конфермат» – «Вентс»

11 січня. СК УМВС. 14.15

Відкриває 5 тур змагань один із його найцікавіших поєдинків. Двобій представників групи лідерів обіцяє бути напрочуд видовищним. «Конфермат» із стовідсотковим показником впевнено очолює турнірну і виступає беззаперечним фаворитом, однак не варто списувати із рахунків і амбітний «Вентс», який своєю грою на різдвяному турнірі склав дуже приємне враження.

«Тетра» – «Динамо-УМВС»

11 січня. СК УМВС. 15.30

Зустріч сусідів по турнірній таблиці обіцяє бути безкомпромісною. Наразі обидва колективи здобули по 4 очки, проте «Тетра» поки що за рахунок додаткових показників займає вище місце у табелі про ранги, аніж «Динамо-УМВС». Господарі, яким було роздано вдосталь авансів на старті турнірних перегонів дещо пригальмували, зазнавши двох поспіль поразок, і опустилися у середину турнірної таблиці. «Динамівці» після не дуже вдалого початку, потроху знаходять свою гру, яка приносить результат. В цій парі фаворитами виступають гості, проте «Тетрі» під силу створити чергову сенсацію.

«Арсенал-МАДОК» – «Агрон-Королівський смак»

11 січня. СК УМВС. 16.45

Завершуватиме ігрову суботу центральний матч 5-ого туру, в якому зустрінуться «Арсенал-МАДОК» та «Агрон-Королівський смак». Визначити фаворита тут мабуть не візьметься ніхто, адже обидві команди демонструють феєричний видовищний футзал з великою кількістю забитих м’ячів, що дуже подобається вболівальникам. Скоріш за все, долю цього поєдинку визначить індивідуальна майстерність окремих виконавців.

«Ковчег» – «Ротор»

12 січня. СК УМВС. 13.15

Зустріч команд, які наразі перебувають у нижній частині турнірної таблиці, обіцяє стати неймовірно напруженою. Не варто говорити, що в контексті виходу до плей-офф перемога буде важливою для обох колективів. «Ротор» після трьох поразок поспіль на старті потрохи розпочинає виходити із кризи. Пітвердженням цьому є перемога у минулому турі над маститим «Епіцентром-К» (7:5 – прим. автора). Саме тому шанси номінальних гостей у протистоянні із аутсайдером змагань виглядають дещо привабливішими, однак не варто недооцінювати «Ковчег», який за рахунок грамотної гри другим номером зможе здобути прийнятний для себе результат.

«Епіцентр-К» – «Спортлідер-2»

12 січня. СК УМВС. 14.30

Зустріч «Епіцентру-К» та «Спортлідера-2» обіцяє стати напрочуд цікавою для вболівальників. Підопічні Віктора Власова вирізняються вражаючою нестабільністю, чергуючи яскраві перемоги з блідими поєдинками. Підтвердженням цьому недавня зустріч цих команд на різдвяному турніру, коли «Епіцентр-К» доволі несподівано «поклав на лопатки» свого більш маститого опонента, здобувши переконливу перемогу з рахунком 5:1. Це фіаско повинне стати серйозним подразником для номінальних гостей, які виступають у цьому поєдинку у ролі фаворита.

«Спортлідер-3» – «Руссич»

12 січня. СК УМВС. 15.45

Завершуватиме тур цікаве протистояння між «Спортлідером-3» та «Руссичем». Обидві колективи небезпідставно відносять до числа головних фаворитів турніру, обидві команди демонструють видовищний та комбінаційний футзал. Очевидно, що на нас очікує захоплюючий матч, який триматиме у напрузі до самісінької фінальної сирени.

Запрошуємо усіх бажаючих прийти і стати свідками цікавого безпрецедентного футзального  дійства!

Updated: 10.01.2014 — 10:28

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.