Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Спортлідер+» — «ЛТК». Анонс

Яким видасться дебют Віктора Мглинця на тренерському містку флагману хмельницького футзалу?

Завтра, 15-ого січня, флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+», проведе свій дебютний у 2014-ому році поєдинок. В рамках 17-ого туру Екстра-ліги подоляни на домашньому майданчику поміряються силами із луганським «ЛТК».

До звітного двобою обидві команди підходять не у кращому настрої, адже зазнали поразок у своїх попередніх поєдинках. «Лідери» свій останній матч проводили у Донецьку, де протистояли діючому лідеру Екстра-ліги, грізному «Єнакієвцю». Дива, на яке очікували після виїзної нічиї у Івано-Франківську, не сталося. Підопічні Олега Солодовника навіть без бразильців, яким було надано вимушений «відгул» (всіх легіонерів «Єнакієвця» відпустили на батьківщину у зв’язку із святкуванням католицького різдва, ця опція прописана у їхніх контрактах – прим. автора) продемонстрували переконливу гру, і довели, що недарма очолюють турнірну таблицю Екстра-ліги. На п’ять пропущених м’ячів «лідери» відповіли влучними ударами Засенка та Чуднова – поразка з рахунком 2:5. Це стало останньою краплею терпіння керівництва ФК «Спортлідер+», і невдовзі було оголошено про зміни на тренерському містку подільської команди – новим головним тренером призначили Віктора Івановича Мглинця, який також очолюватиме і «Спортлідер-2». Матч проти «ЛТК» стане дебютним для нового коуча хмельничан, і очевидно, що вже у цій грі ми станемо свідками радикальних змін – як відомо, Віктор Іванович робить акцент на прагматичному стилі гри, який приносить результат. Підтвердженням цих слів є вже зниклий з футзальної карти України чернівецький «Меркурій», який очолював Мглинець: матчі цієї команди рідко коли можна було назвати видовищними, однак очкова скарбниця чернівецького клубу поповнювалася справно.

Луганчани, які після двох виїзних поразок поспіль опинилися у певній психологічній ямі, в попередньому турі  приймали на власному майданчику лідера турніру, «Єнакієвець». Підопічних Романа Ковальчика анітрохи не знітив статус свого більш зіркового опонента, і вже на 11-ій хвилині «телефоністи» після влучних ударів Володимира Разуванова та Микита Лазикіна отримали комфортний гандикап у два забиті м’ячі. На «ЛТК-Арені» відразу став відчуватися присмак сенсації, однак «Єнакієвець» довів, що недарма ходить у лідерах Екстра-ліги, і забивши три м’ячі здобув непросту перемогу з рахунком 3:2. Цей матч знову нагадав про певні проблеми з «ЛТК» з психологією, чим неодмінно повинна скористатися хмельницька команда.

Хоч і «ЛТК» з погляду на турнірну таблицю виглядає фаворитом звітного протистояння, солодкого життя підопічним Романа Ковальчика у Хмельницькому ніхто не обіцяє. «Лідери» у цьому чемпіонаті Екстра-ліги вдома вже добряче попсували нерви не одній команді. Відчули це на собі  «телефоністи» у матчі першого кола, коли хмельничани здобули мінімальну перемогу з рахунком 3:2. Так історично склалося, що в останній час матчі «Спортлідера+» та «ЛТК» чи то у Хмельницькому, чи то в Луганську – справжнє свято для вболівальників. Такі матчі очікують з великим нетерпінням, а після їх завершення ще довго згадують та обговорюють.

Запрошуємо і Вас, шановні уболівальники, стати одними із учасників першого домашнього матчу «Спортлідера+» у новому році. Поєдинок між «Спортлідером+» та «ЛТК» вже традиційно відбудеться у спорткомплексі УМВС. Початок зустрічі – о 12:00. Прийди та підтримай улюблену команду!

Історія протистоянь:

27.09.2012. «Спортлідер+» – «ЛТК» – 3:7 (2:3)

Голи: Фетько, Калуков, Івонко – Пітуля–2, Шпигарь, Стрілець, Свиридов, Рось, Кузь

28.12.2012. «ЛТК» – «Спортлідер+» – 8:0 (6:0)

Голи: Свиридов–4, Шпигарь–2, Рось, Д. Іванов

08.02.2013. «Спортлідер+» – «ЛТК» – 5:6 (1:3)

Голи: Сондак–2, Заворотний, Калуков, Ткачук – Свиридов–3, Рось–3

05.04.2013. «ЛТК» – «Спортлідер+» – 5:3 (1:1)

Голи: Шпигарь, Свиридов, Разуванов, Д. Іванов, Кузь – Цой–2, Калуков

05.10.2013. «Спортлідер+» – «ЛТК» – 3:2 (1:2)

Голи: Сондак, Калуков, Іванов – Разуванов, Вершинін

23.11.2013. «ЛТК» — «Спортлідер+» — 5:1 (3:0)

Голи: Вершинін, Лисенко, Доманський, Дзюба, Разуванов – Коробка

Updated: 14.01.2014 — 12:05

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.