Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: прев’ю 6-ого туру

Усі поєдинки шостого туру обіцяють бути неймовірно видовищними та напруженими

«Спортлідер-2» – «Ковчег»

18 січня. 12.00. СК УМВС

Відкриває тур зустріч команд, які знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці – один із лідерів змагань, «Спортлідер-2», зіграє проти аутсайдера, «Ковчега». Беззаперечним фаворитом цього поєдинку виступають підопічні Віктора Мглинця, однак не варто списувати з рахунків і гостей, які зроблять усе можливе, аби перервати свою трьохматчеву програшну серію.

«Агрон-Королівський смак» – «Тетра»

18 січня. 13.15. СК УМВС

Поєдинок між цими суперниками обіцяє бути неймовірно цікавим. Тернополяни суттєво додають з кожним матчем демонструючи видовищний футзал із великою кількістю забитих м’ячів, і наразі комфортно розташувалися на другій сходинці у табелі про ранги. «Тетра» ж веде відчайдушну боротьбу за вихід у плей-офф, і в минулому турі свої амбіції підтвердила справою, відібравши очки у маститого «Динамо-УМВС». Хоч і «Агрон-Королівський смак» виступає у цій фаворитом, очевидно, що легкого життя у цій грі Паперовському і компанії обіцяти не буде ніхто, і впевнений, що номінальні гості прикладуть максимум зусиль, аби здобути таку потрібну для них перемогу.

«Ротор» – «Арсенал-МАДОК»

18 січня. 14.30. СК УМВС

Зустріч сусідів по турнірній таблиці обіцяє бути багатою на яскраві події на майданчику. «Роторці» після невдалого старту здобули вже дві перемоги поспіль, що дозволило підопічним Володимира Вариводського піднятись у зону плей-офф. Найбільше виблискував в цих поєдинок Віталій Ращик, який у двох зустрічах сім разів відзначався забитими м’ячами. «Каноніри» ж навпаки, вже у двох поспіль іграх не знають смаку перемог, і закономірно скотились у середину «турнірки». Обидві команди грають у динамічний та видовищний футзал із великою кількістю забитих м’ячів, тому виділити фаворита в цій парі мабуть не візьметься ніхто. Очевидно, що на нас чекає напружена боротьба до самісінької фінальної сирени, а долю переможця визначить скоріш за все індивідуальна майстерність окремих гравців.

«Руссич» – «Динамо-УМВС»

18 січня. 15.45. СК УМВС

Ще один цікавий поєдинок. «Руссич» після вдалого старту зазнав у минулому турі розгромної поразки від «Спортлідера-3» (0:7 – прим. автора), і опустився на п’ятий щабель у табелі про ранги. «Динамівці» ж в попередньому поєдинку були за крок від поразки від «Тетри», однак вдалі дії з п’ятим польовим гравцем дозволили Колесникову і компанії врятуватись від фіаско – 4:4. Команди сповідують різні стилі гри – «руссичі» грають у прагматичній манері, роблячи ставку на швидкі контратаки, а «Динамо-УМВС» демонструє видовищний комбінаційний футзал. Перемога в цій грі буде вкрай важливою для обох колективів, а хто її здобуде визначить сама гра.

«Спортлідер-3» – «Конфермат»

18 січня. 17.00. СК УМВС

Без перебільшення – центральний матч туру. Підопічні Артема Гласа в минулому турі розгромили маститий «Руссич» з рахунком 7:0, що дозволило «Спортлідеру-3» піднятися вже на третю сходинку, і очевидно, що в протистоянні проти лідера чемпіонату «лідери» зроблять усе можливе, аби продовжити виграшну серію та покращити власне турнірне становище. Для «Конфермату», який поки що виступає у Преміум-лізі виступає із стовідсотковим показником, звітний матч повинен стати перевіркою чемпіонських амбіцій. В складах обох команд вдосталь кваліфікованих гравців, обидва колективи роблять акцент на видовищній та комбінаційній грі, отож впевнений, що нас очікує цікаве видовище, яке буде тримати у напрузі до самісінької фінальної сирени. Суперники мають однакові шанси на успіх, отож усі крапки над «і» розставить сама гра.

«Вентс» – «Епіцентр-К»

18 січня. 18.15. СК УМВС

Завершуватиме тур поєдинок за участю «Вентса» та «Епіцентру-К». До звітного поєдинку обидва колективи підходять не у кращому настрої, адже в попередньому турі зазнали синхронних поразок, отож в очному двобої з усіх сил прагнутимуть покращити турнірне становище. З погляду на турнірну таблицю фаворитом виступає «Вентс», проте не можна списувати з рахунків і підопічних Віктора Власова, які ведуть відчайдушну боротьбу за путівку у плей-офф.

Запрошуємо усіх прийти та стати свідками цікавого футзального дійства!

Updated: 17.01.2014 — 10:46

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.