Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

ДЮСШ ФК «Спортлідер+» стартувала у чемпіонаті України з двох перемог

Дитяча команда флагману хмельницького футзалу успішно розпочала свої виступи у чемпіонаті України серед юнаків, який сьогодні взяв свій старт у місті Городенка

Сьогодні у місті Городенка, що на Івано-Франківщині стартував чемпіонат України з футзалу серед юнаків 2000-2001 років народження. Честь подільського краю у цих змаганнях з поміж 13 колективів з усіх куточків України, які виявили бажання позмагатися за почесний трофей, захищає дитяча команда флагману хмельницького футзалу, ДЮСШ ФК «Спортлідер+». На першому етапі турніру організатори розділили усі команди на три підгрупи. Сліпий жереб відправив «лідерів» до групи «А», де компанія хмельничанам складуть ДЮСШ «Ураган» (Івано-Франківськ), «Темп» (Вінниця), «Фортеця» (Кам’янець-Подільський) та ДЮСШ «Красні окна» із Одеси.

Першу зустріч на турнірі ДЮСШ ФК «Спортлідер+» проводила проти ДЮСШ івано-франківського «Урагану». У першому таймі на майданчику панувала рівна гра, однак у другій половині юним «лідером» вдалося перехопити ініціативу та довести справу до впевненої перемоги з рахунком 5:2. Героєм матчу став Володимир Рудюк, який п’ять разів розписався у воротах суперника.

Другим суперником юних «лідерів» стала «Фортеця» із Кам’янець-Подільського. «Подільське дербі», яке з неабияким нетерпінням очікувала багаточисленна армія місцевих вболівальників. Виною тому перш за все впевнена гра ДЮСШ «Спортлідер+»: на чотири пропущені м’ячі у власні ворота юні «лідери» відповіли аж 15 (!) разів. У підсумку – більш ніж переконлива перемога «лідерів» з рахунком 15:4. Знову хороший матч провів лідер та надія подолян, Володимир Рудюк, який залишив у воротах опонента 9 автографів у вигляді забитих м’ячів. Також результативними ударами відзначилися Олексій Мировицький, Артур Видерський, Тарас та Роман Мельники, Максим Цилепа і Валентин Король.

Здобувши дві впевнені перемоги на старті турніру, дитяча команду флагману хмельницького футзалу впевнено очолила турнірну таблицю групи «А». Завтра ДЮСШ ФК «Спортлідер+» проведе вирішальні матчі за вихід у стадію плей-офф змагань, в яких зіграє із вінницьким «Темпом» та ДЮСШ «Красні окна» із Одеси. Детальну інформацію про виступи юних подолян Ви зможете отримувати лише на нашому сайті.

А на завершення — фотоогляд сьогоднішніх матчів ДЮСШ ФК «Спортлідер+»:

Updated: 27.01.2014 — 21:31

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.