Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

ДЮСШ ФК «Спортлідер+» мінімально поступається у півфіналі чемпіонату України

В поєдинку за бронзові медалі турніру юні «лідери» зіграють проти господарів змагань, «ДЮСШ-1″ із Городенки.

В ці дні у містечку Городенка, що на Івано-Франківщині проходить чемпіонат України з футзалу серед юнаків, в якому честь нашого краю захищає дитяча команда флагману хмельницького футзалу, ДЮСШ ФК «Спортлідер+». Після виснажливих баталій групового етапу, які тривали впродовж двох днів, сьогодні розпочалося найцікавіше: стартувала стадія плей-офф, де 8 команд по кубковій системі визначають імена переможця та призерів змагань.

На юних підопічних Миколи Сохорука, які із стовідсотковим показником завершили перший етап турніру, на стадії 1/4 фіналу очікувала зустріч із «Сінаєм» із Мукачево. Поєдинок видався воістину кубковим: обидві команди подарували багаточисленним вболівальникам справжнє видовище, а інтрига у звітному протистоянні зберігалася до самісінької фінальної сирени. Мінімальна ігрова перевага подолян по ходу зустрічі знайшла своє відображення у підсумковому рахунку на табло — 3:0 на користь ДЮСШ ФК «Спортлідер+». В складі хмельничан забитими м’ячами відзначилися Максим Цилепа, Артур Відерський та Роман Мельник.
В півфіналі на «лідерів» очікував маститий «Кремінь» із Кременчука, який небезпідставно записують до числа головних фаворитів турніру. На майданчику пристрасті вирували явно недитячі. ДЮСШ ФК «Спортлідер+» дав справжній бій свому більш зірковому опоненту, проте, нажаль для подолян, фортуна в цій зустрічі посміхнулася команді із Кременчука — 2:3. В складі «лідерів» автографами у вигляді забитих м’ячів відзначилися Максим Цилепа та Роман Мельник.
Завтра на дитячу команду флагману хмельницького футзалу, ДЮСШ ФК «Спортлідер+», очікує поєдинок за 3-є місце, в якому підопічним Миколи Сохорука протистоятиме команда господарів змагань — «ДЮСШ-1″ із Городенки. Віримо, що подолянам вдасться здобути перемогу в цьому нелегкому протистоянні, а з нею — і омріяні бронзові медалі чемпіонату України.

 

Updated: 29.01.2014 — 19:26

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.