Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

ДЮСШ ФК «Спортлідер+» — бронзовий призер чемпіонату України серед юнаків!

У вирішальному поєдинку за бронзові нагороди підопічні Миколи Сохорука в серії післяматчевих пенальті здолали «ДЮСШ-1» із Городенки

Добіг до свого завершення чемпіонат України з футзалу серед юнаків, який в ці дні проходив у містечку Городенка, що на Івано-Франківщині. Нагадаємо, що у цих змаганнях честь подільського краю захищала дитяча команда флагману хмельницького футзалу, ДЮСШ ФК «Спортлідер+». Сьогодні були зіграні вирішальні поєдинки турніру, в ході яких безпосередньо вирішувалася доля призових місць.

Юним підопічним Миколи Сохорука, які вчора мінімально поступилися у півфіналі змагань кременчуцькому «Кременю», в поєдинку за бронзові медалі турніру належало зіграти проти «ДЮСШ-1» із Городенки. Відзначимо, що звітний двобій став справжньою окрасою турніру: на майданчику панувала рівна боротьба, а інтрига зберігалася до самісінької фінальної сирени. Основний час переможця не визначив – бойова нічия з рахунком 4:4, і згідно регламенту турніру гра перейшла в серію післяматчевих пенальті, де міцнішими нерви виявилися у молодих «лідерів» — 4:1.  Справжнім героєм «лотореї» виявився страж воріт ДЮСШ ФК «Спортлідер+», Назар Харчук, який парирував два удари з «позначки», і приніс своїй команді таку потрібну перемогу, а з нею – і омріяні бронзові медалі змагань!!! Натхненна гра подільського голкіпера стала справжнім одкровенням для організаторів турніру, які не вагаючись віддали Назару пальму першості у номінації «Кращий воротар турніру».

Наостанок залишається лише привітати підопічних Миколи Сохорука із здобуттям бронзових нагород чемпіонату. Бажаємо юним гравцям подальшого ігрового розвитку та підкорення найвищих змагальних вершин!!!

Updated: 30.01.2014 — 15:50

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.