Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Спортлідер+» здобуває розгромну перемогу у клубному дербі

Головна команда флагману хмельницького футзалу в товариському матчі не залишила жодних шансів «Спортлідеру-2»

«Спортлідер+» — «Спортлідер-2» — 9:3 (3:2)

Голи: Засенко (8, 36, 40), Калуков (14, 35), Коробка (20), Заворотний (24, 40), Власович (38) – Давидний (6), Іванов (7), Шеремета (28)

«Спортлідер+»: Лисенко, Калуков, Фетько, Рибак, Коробка, Чуднов, Засенко, Заворотний (кап.), Данилюк, Власович, Івонко, Сондак

«Спортлідер-2»: Хомин, Стаднік, Шеремета (кап.), Філь, Мартинюк, Давидний, Іванов, Малишевський, Жаріков, Хамдамов, Романюк, Ситнік, Токарчук, Нік

Вже в дебюті поєдинку команди обмінялися небезпечними випадами. Відкривати рахунок міг Чуднов, який ефектним фінтом обіграв Малишевського і вдотик бив у праву «дев’ятку», однак відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити фактично порожні ворота. Відповідь гостей не забарилася. Відмінну нагоду відзначитись мав Давидний, який потужно пробивав під поперечину, проте «старшого брата» від неприємностей врятував Фетько, в самовідданому стилі вибивши сферу з лінії порожніх воріт. «Спортлідер-2» не зупинявся на досягнутому, і вже в наступній атаці зміг відкрити рахунок у зустрічі. Невтомний Давидний сповна скористався жахливою помилкою номінальних господарів у захисті, і без проблем вразив порожні ворота – 0:1. Не встигли господарі як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Це Іванов чудово зіграв на перехопленні, і невідпорним ударом з розвороту у праву «шістку» не залишив Лисенку жодних шансів – 0:2. «Спортлідер+» не знітився, і вже у наступній атаці зумів скоротити відставання до мінімуму. Гол-красень записав у свій актив Засенко, який розкішним ударом зльоту у лівий верхній кут замкнув блискучу передачу від кутового прапорця у виконанні Чуднова – 1:2. Відразу Фетько, який втік по флангу на побачення із голкіпером, міг відновити паритет, однак в ближньому бою не зумів переграти Хомина. Номінальні гості діяли переважно другим номером, очікуючи свого шансу у контратаках. Одну із них результативним ударом міг завершувати Хамдамов, проте відверто вибачив суперника, не зумівши з гострого кута вразити фактично порожні ворота. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Калуков відгукнувся на націлену передачу Чуднова у центр карного майданчика, і прицільним ударом в праву «шістку» змусив капітулювати голкіпера – 2:2. Останні хвилини першої половини проходили під знаком атак «старшого брата», і перед самісіньким свистком на перерву номінальним господарям вдалося втілити свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Заворотний виконав блискавичний рейд по правому флангу, і ефектно відкотив сферу під удар Коробці – Максим зусиль партнера не змарнував, і потужним пострілом з розвороту в дальній кут вивів свою команду вперед у рахунку – 3:2.

Другий тайм був не менш цікавим. Закріплювати перевагу у рахунку господарів повинен був Власович, проте вище всяких похвал у рамці воріт зіграв Хомин, який парирував потужний постріл впритул у виконанні нападника «Спортлідера+». Підопічні Віктора Мглинця продовжували діяти першим номером, і невдовзі домоглися свого. Сондак блискуче відпасував у центр карного майданчика, де Заворотному влучити у фактично порожні ворота не склало особливих зусиль – 4:2. Віддамо належне гостям, які не знітилися, і вже в наступній атаці спромоглися один м’яч відквитати. Давидний красивою передачею знайшов на дальній стійці Шеремету, і той красивим ударом в падінні переправив сферу у нижній кут – 4:3. Номінальні господарі відразу активізувалися, і Калуков прицільним ударом повинен був закріплювати перевагу своєї команди, проте за «Спортлідер-2» в цьому епізоді зіграв каркас воріт. Підопічні Віктора Мглинця продовжували домінувати на майданчику, і невдовзі оформив дубль активний Калуков, який ефектно п’ятою замкнув націлений фланговий простріл у виконанні Данилюка – 5:3. Не встигли номінальні гості як слід прийти в себе, як вже знову були вимушені розпочинати з центру майданчика. Це Засенко відгукнувся на філігранну скидку Сондака, і з другої спроби вколотив сферу у сітку воріт – 6:3. Довів рахунок до розгромного Власович, який невідпорним пострілом у лівий верхній кут замкнув розкішний простріл Засенка на дальню стійку – 7:3. Активний Засенко навіть і не думав зупинятися на досягнутому, і в наступній атаці оформив хет-трик, потужно пробивши у нижній кут із-за меж карного майданчика – 8:3. А масну крапку у протистоянні поставив Заворотний, який точним ударом по незахищених воротах встановив підсумковий рахунок у зустрічі – більш ніж переконлива перемога ФК «Спортлідер+» з рахунком 9:3.

А на завершення — фотоогляд поєдинку:

Updated: 05.02.2014 — 20:00

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.