Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: прев’ю 9-ого туру

Дев’ятий ігровий день турніру обіцяє бути напрочуд цікавим та видовищним

«Тетра» – «Вентс»

8 лютого. СК УМВС. 14.30

Відкриватиме 9-ий тур поєдинок сусідів по турнірній таблиці, «Тетри» та «Вентса». Обидва колективи ведуть відчайдушну боротьбу за вихід у плей-офф, отож очевидно, що звітне протистояння видасться неймовірно напруженим та цікавим для вболівальників. Номінальні гості, які зараз перебувають на ходу, що підвердили двома впевненими перемогами в двох останніх своїх зустрічах виступають в цьому двобої у ролі фаворита, проте впевнений, що «Тетра» без бою точно здасться – для підопічних Юрія Черенкова з погляду на календар заключних зустрічей підсумковий результат у цій грі буде визначальним у перспективі виходу до наступного раунду змагань.

«Епіцентр-К» – «Руссич»

8 лютого. СК УМВС. 15.45

Ще одне цікаве протистояння. «Епіцентр-К» після недуже вдалого старту потроху знаходить свою гру, і очевидно, зробить усе можливе, аби відібрати залікові бали у команди із Кам’янця-Подільського і покращити свої шанси на путівку у плей-офф. «Руссичу», який зазнав поразок у двох останніх зустрічах і закономірно відкотився у середину турнірної таблиці відступати теж нікуди, і очевидно, що звітне протистояння видасться неймовірно напруженим, адже підсумкові три очки є важливими для обох клубів як повітря. Визначити фаворита тут мабуть не візьметься ніхто, адже обидва колективи сповідують схожий ігровий стиль та мають досить пристойний підбір виконавців, тож скоріше за все, що визначальною стане яскрава індивідуальна майстерність окремих гравців.

«Ковчег» – «Конфермат»

8 лютого. СК УМВС. 17.00

Програму ігрової суботи завершуватиме двобій команд, які перебувають на різних полюсах турнірної таблиці – абсолютний аутсайдер змагань, «Ковчег», поміряється силами проти лідера пелетону, маститого «Конфермату». З погляду на турнірну таблицю беззаперечним фаворитом у цій парі виступають номінальні гості, однак недооцінювати свого опонента «конферматівцям» точно не варто, адже Шитенков і компанія суттєво додали у останніх матчах, і впевнений, що прикладуть максимум зусиль аби попсувати нерви свому більш зіркову візаві на майданчику та здобути свою дебютну перемогу у нинішньому сезоні.

«Динамо-УМВС» – «Спортлідер-2»

9 лютого. СК УМВС. 13.15

Поєдинок між «Динамо-УМВС» та «Спортлідером-2» обіцяє бути напрочуд напруженим. «Динамівці», здається, вже починають потроху виходити із ігровою кризи, здобувши в попередньому турі переконливу перемогу над «Ротором» (7:4 – прим. автора), і очевидно, що і у звітному двобої прагнутимуть не зупинятися на досягнутому. Але зробити це буде Колесникову і компанії вкрай важко, адже «лідери» явно зараз перебувають на ходу, що красномовно підверджує їх чотирьохматчева виграшна серія. «Спортлідер-2» виступає беззаперечним фаворитом звітного протистояння, проте, впевнений, номінальні господарі зроблять усе можливе, аби відібрати у одного із лідерів турніру залікові бали та зберегти шанси на вихід у плей-офф змагань.

«Агрон-Королівський смак» – «Ротор»

9 лютого. СК УМВС. 14.30

Цікавим буде поєдинок між «Агроном-Королівським смаком» та «Ротором», які перебувають на різних полюсах турнірної таблиці. Тернополяни, які комфортно розташувалися на другій сходинці турнірної таблиці, виглядають явним фаворитом зустрічі і впевнений, що зроблять усе можливе, аби здобути такі потрібну перемогу та покращити своє турнірне становище. Проте не варто списувати з рахунків і підопічних Володимира Вариводського, які стовідсоткого прикладуть максимум зусиль аби відібрати очки у більш зіркового та опонента та збільшити власні шанси на вихід у плей-офф.

«Арсенал-МАДОК» – «Спортлідер-3»

9 лютого. СК УМВС. 15.45

Завершить дев’ятий ігровий день поєдинок «Арсеналу-МАДОК» та «Спортлідера-3». Матч обіцяє бути цікавим для глядачів, адже обидва колективи сповідують атакувальний футзал. Зважаючи на останні турнірні результати суперників, явним фаворитом протистояння виступає «Спортлідер-3», однак не варто списувати з рахунків і «канонірів», які стовідсотково без бою здаватися не збираються. Єдине, що може завадити «Арсеналу-МАДОК» здійснити свої амбіційні наміри – це досить коротка лава запасних, тим паче що гру пропускатиме через дискваліфікацію один з ключових гравців клубу, Руслан Кострицький.

Запрошуємо усіх прийти та стати свідками цікавого футзального дійства!

Updated: 07.02.2014 — 15:22

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.