Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: найцікавіше – попереду!

Стартові поєдинки 9-ого туру видалися багатими на несподіванки та забиті м’ячі

Вчора трьома поєдинками стартував 9-ий тур Преміум-ліги відкритого регіонального чемпіонату Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Усі поєдинки видалися багатими на несподіванки та забиті м’ячі, що неймовірно потішило багаточисленних вболівальників. Про все це далі у нашому огляді.

«Тетра» – «Вентс» – 5:2 (0:0)

Арбітри: Божко, В. Папірович

Голи: Ахмедов (29, 42), Заморока (48), Калошин (48, 53) – Бондар (50), Побережник (54)

«Тетра»: Лозінський, Кузьмін, Калошин, Скалій, Ахмедов, Терлецький, Стасюк, Заморока, Ярош

«Вентс»: Матусов, Побережник, Святий, Дикий, Діброва, Бондар, Ілюшин

Попередження: Калошин (10) – Дикий (44)

Основні події у цьому поєдинку відбулися в його другій половині. Відкрив рахунок у зустрічі Ахмедов, який ефектно обіграв Дикого і потужним ударом під поперечину не залишив Матусову жодних шансів – 1:0. Гості не знітилися, і вже в наступній атаці зрівнювати цифри на табло повинен був Святий, проте в цьому епізоді за «Тетру» зіграла стійка воріт. Відмінну нагоду відзначитись мав Дикий, який потужно пробивав з розвороту у праву «шістку», однак вище всяких похвал у рамці воріт діяв Лозінський, який в неймовірному стрибку парирував «мертвий» м’яч після пострілу нападника «Вентса». Відповідь номінальних господарів не змусила на себе довго чекати. Ахмедов обігрався з Стасюком, і невідпорним ударом в лівий нижній кут подвоїв перевагу своєї команди – 2:0. Підопічні Миколи Сохорука пішли ва-банк, розпочавши діяти з п’ятим польовим гравцем. Зазначимо, що ця тактика відразу жодних дивідендів не принесла, навпаки Калошин та Заморока влучними ударами по незахищених воротах довели рахунок до розгромного – 4:0. Гості не опустили руки, і в наступній атаці розрив до мінімуму скоротив Бондар, який чудово зіграв на дальній стійці після прострілу Матусова – 4:1. «Вентс», який і надалі перебував у більшості, більше контролював м’яч, змушуючи свого візаві на майданчику лише ціною фолу зривати свої стрімкі проходи. Як наслідок, під завісу поєдинку підопічні Юрія Черенкова перевещили допустимий ліміт порушень, і отримали закономірний 10-ти метровий удар у власні ворота. «Вирок» взявся виконувати Дикий, проте з «позначки» не зміг переграти Лозінського. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Калошин влучним ударом по незахищеним воротам закріпив перевагу «Тетри» – 5:1. Номінальні гості не здавалися, і під завісу поєдинку змогли один м’яч відквитати. Це Побережник чудово зіграв на добиванні після удару Дикого, і потужним пострілом під поперечину не залишив Лозінському жодних шансів. У підсумку – впевнена перемога «Тетри» з рахунком 5:2, яка суттєво покращила шанси цього клубу на вихід у стадію плей-офф нашого турніру.

«Епіцентр-К» – «Руссич» – 5:1 (2:0)

Арбітри: Божко, Жмурко

Голи: Олянчук (10, 29), Гончарук (14, 54), Безвещук (50) – Гаджула (53)

«Епіцентр-К»: Остяк, Гарієвський, Безвещук, Юхимчук, Лисий, Олянчук, Самсонюк, Гончарук

«Руссич»: Чорнобай, Тарасов, Заяць, Сендзюк, Сторожук, Гладкий, Зубик, Грицик, Муляр, Гаджула, Полторацький

Попередження: Заяць (44)

Вилучення: Сендзюк (42, фол останньої надії)

Продовжував програму дев’ятого туру поєдинок за участю «Епіцентру-К» та «Руссича».

Перший небезпечний момент у зустрічі створили гості. Грицик ефектним фінтом обіграв захисника, і потужним ударом з гострого кута цілив у праву «шістку», однак вище всяктх похвал у рамці воріт зіграв Остяк, який ціною надзусиль зміг ліквідувати загрозу. Відповідь номінальних господарів не змусила на себе довго чекати. Олянчук відгукнувся на розкішну передачу на дальню стійку у виконанні Безвещука, і вдотик переправив сферу у сітку воріт – 1:0. Відразу подвоїти перевагу своєї команди міг Самсонюк, який потужним пострілом у правий верхній кут замикав чудову скидку від Гарієвського, однак в цьому епізоді за «Руссич» зіграв каркас воріт. «Епіцентр-К» продовжував діяти першим номером, і невдовзі зумів матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Гончарук відгукнувся на блискучу передачу Гарієвського, і ефектним ударом в ліву «дев’ятку» не залишив Чорнобаю жодних шансів – 2:0.

Другий тайм був не менш цікавим. Закріпив перевагу господарів Олянчук, який невідпорним ударом в дальній кут замкнув націлену передачу Юхимчука – 3:0. Впродовж наступної хвилини небезпечними ударами обмінялися Сендзюк та Юхимчук, однак на висоті виявились господарі обох команд. Кам’янчани кинулися рятувати долю поєдинку, перейшовши на гру в п’ять польових. Ця тактика відразу не принесла жодних дивідендів, навпаки Безвещук влучним ударом по незахищених воротах довів рахунок до розгромного – 4:0. «Руссич» і надалі продовжував діяти в більшості, і зусиллями Гаджули зміг дещо скоротити розрив у рахунку – 4:1. Проте останнє слово в цій зустрічі залишилось за господарями. Гончарук потужним пострілом під поперечину замкнув розкішний простріл Олянчука на дальню стійку, і встановив підсумковий рахунок – 5:1 на користь «Епіцентру-К», який суттєво покращує свої шанси на вихід у наступну стадію турніру.

«Ковчег» – «Конфермат» – 2:11 (1:4)

Арбітри: Жмурко, Божко

Голи: Чічкан (6), Леонов (53) – Сендель (11, пен., 40, 49, 50, 51), Козелко (13, 25), Ціх (22, 43), Штолько (52, аг.), Гвіанідзе (53)

«Ковчег»: Підгорний, Жук, Шитенков, Штолько, Леонов, Чічкан, Луцюк, Дячук, Грох

«Конфермат»: Чиж, Шум, Курило, Козелко, Кандзьолка, Гвіанідзе, Атласюк, Сендель, Крохан, Дубчак, Ціх

Попередження: Жук (11), Леонов (20)

Завершував ігрову суботу двобій між «Ковчегом» та «Конферматом».

Перший небезпечний момент у грі створили гості. Відкривати рахунок повинен був Сендель, однак не зумів в ближньому бою переграти Підгорного. Відповідь «Ковчега» не змусила на себе довго чекати. Чічкан по флангу втік на побачення із голкіпером, і невідпорним ударом в ліву «дев’ятку» відкрив рахунок – 1:0. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій гостей, які суттєво додали у швидкості. Через декілька хвилин Жук не за правилами зіграв проти Сенделя у власному карному майданчику, і арбітр не вагаючись вказав «на позначку». «Вирок» взявся виконувати сам постраждалий, і холоднокровним пострілом під поперечину відновив паритет – 1:1. Не встигли номінальні господарі як слід прийти в себе, як вже знову були вимушені розпочинати з центру майданчика. Це Козелко точним ударом з кількох метрів замкнув блискучий простріл Курила на дальню стійку – 1:2. «Конферматівці» не зупинялися на досягнутому, і до перерви провели ще два м’ячі. Спочатку відзначився Ціх, який ефектним ударом в лівий верхній кут замкнув розкішну скидку Сенделя, а під завісу тайму перевагу своєї команди закріпив Козелко – 1:4.

В другому таймі ігровий малюнок істотно не змінився. Довів рахунок до розгромного невтомний Сендель, який потужним ударом зльоту в нижній кут замкнув чудову скидку Гвіанідзе – 1:5. В наступній атаці дубль оформив Ціх, який більярдним пострілом в праву «шістку» не залишив Підгорному жодних шансів – 1:6. Далі своє вагоме бомбардирське слово сказав всюдисущий Сендель, який напротязі наступних двох хвилин тричі розписався у воротах суперника – 1:9. А коли гості не могли забивати самі, «Ковчег» їм в цьому залюбки допомогав: сферу після блискучого флангового прострілу у виконанні Курила в сітку власних воріт зрізав Штолько – 1:10. Закріпив і до того серйозну перевагу своєї команди влучним ударом Гвіанідзе – 1:11. Господарі активізувалися, і на останніх секундах змогли навіть зусиллями Леонова дещо підсолодити гіркоту поразку – у підсумку більш ніж переконлива перемога «Конфермату» з рахунком 11:2.

А на завершення – фотоогляд стартових поєдинків 9-ого туру:

 

 

 

Updated: 09.02.2014 — 10:18

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.