Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: перемінні успіхи фаворитів

Заключні поєдинки 9-ого туру видалися багатими на сенсації

Добіг до свого завершення 9-ий тур Преміум-ліги відкритого регіонального чемпіонату Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Заключні поєдинки дев’ятого ігрового дня турніру видалися багатими на несподівані результати та забиті м’ячі, що неабияк потішило багаточисленних вболівальників. Про все це далі у нашому огляді.

«Динамо-УМВС» – «Спортлідер-2» – 3:1 (1:1)

Арбітри: Бондарь, Беринда

Голи: Трочинський (12, 45), Лахмай (34) – Хамдамов (11)

«Динамо-УМВС»: Ковальчук, Бабій, Сохорук, Колесников, Трочинський, Подлюк, Розгон, Лахмай, Наскальний, Зозуля

«Спортлідер-2»: Стаднік, Романюк, Жаріков, Ситнік, Хамдамов, Давидний, Малишевський, Соколюк, Мартинюк, Нік, Токарчук, Гранатюк

Обидві команди розпочали гру дуже обережно. Відкривати рахунок міг Малишевський, який потужним ударом з дальньої дистанції цілив у праву «шістку», проте Ковальчуку в неймовірному стрибку вдалося ліквідувати загрозу. Відповідь «динамівців» довго не змусила на себе очікувати. Наскальний розкішною передачею знайшов на дальній стійці Лахмая, однак останній відверто вибачив суперника, пробивши з кількох метрів вище фактично порожніх воріт. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Хамдамов чудово зіграв на перехопленні, і холоднокровним пострілом в правий нижній кут не залишив голкіперу жодних шансів – 0:1. Господарі не знітилися, і вже в наступній атаці відновили паритет. Це Трочинський відгукнувся на зразкову скидку Колесникова і потужним ударом під поперечину зрівняв цифри на табло – 1:1. «Лідери» активізувалися, і під завісу тайму виводити свою команду вперед у рахунку повинен був Давидний, однак не зміг переграти в ближньому бою Ковальчука.

Друга половина матчу була не менш цікавою. Забивати повинен був Мартинюк, однак вище всяких похвал у рамці воріт зіграв страж воріт «динамівців», який в неймовірному стрибку парирував «мертвий» м’яч після гарматного пострілу Дмитра у правий верхній кут. Відповідь господарів не забарилася. Подлюк розкішною передачею вивів на ударну позицію Лахмая, і Геннадій точним ударом з гострого кута вивів свою команду вперед у рахунку – 2:1. Не встигли номінальні гості як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Дубль оформив Трочинський, який елегантно обігрався в стіночку із Колесниковим, і з кількох метрів вразив фактично порожні ворота – 3:1. Підопічні Романа Шевчука не опустили руки, і розпочали справжній штурм воріт «динамівців», однак вище всяких похвал у рамці воріт діяв Ковальчук, а коли вже і він безсилим, на поміч йому приходили захисники. У підсумку – 3:1 на користь «Динамо-УМВС», яке робить вагому заявку на вихід у плей-офф нашого турніру.

«Агрон-Королівський смак» – «Ротор» – 5:5 (4:3)

Арбітри: Папірович А., Бондарь

Голи: Цінчик (8), Паперовський (12, 17, 48), Беркита (14) – Шпаков (11), Ращик (15, 22, 41), Левченко (54)

«Агрон-Королівський смак»: Бритковський, Протаковський, Паперовський, Костів, Паламар, Карпа, Цінчик, Данилюк, Беркита, Юрчак, Пліс

«Ротор»: Лановий, Шпаков, Крутяков, Ращик, Олексійчук, Гайдашевський, Левченко, Черняк

Попередження: Данилюк (52) – Гайдашевський (54)

Поєдинок між «Агроном-Королівським смаком» та «Ротором» сміливо можна назвати окрасою 9-ого туру. Обидва колективи подарували багаточисленній вболівальницькій торсиді справжнє видовише, яке тримало у напрузі до самісінької фінальної сирени. На майданчику солювали Віталій Паперовський та Віталій Ращик, які оформили хет-трики. На останній хвилині поєдинку мінімальна перевага була на боці господарів, однак «роторці» кинулися рятувати гру в п’ятьох, і змогли зусиллями Левченка уникнути поразки – бойова нічия з рахунком 5:5.

«Арсенал-МАДОК» – «Спортлідер-3» – 2:5 (1:4)

Арбітри: В. Папірович, Бондарь

Голи: Грищук (18), Сергеєв (53) – Глас (8), Рибчинський (13), Власович (23, 36), Атаманюк (25)

«Арсенал-МАДОК»: Грабенчук, Максимчук, Сергеєв, Шлапак, Грищук, Богдан, Красножон, Антончик, Блазунь

«Спортлідер-3»: Алексейчук, Болістовський, Розпаченюк, Глас, Цилепа, Атаманюк, Шеремета, Філь, Власович, Рибчинський

Попередження: Богдан (40), Антончик (45)

Завершував 9-ий тур поєдинок між «Арсеналом-МАДОК» та «Спортлідером-3».

Активніше розпочали номінальні гості, які і невдовзі відкрили рахунок. Глас відгукнувся на націлену передачу Шеремети, і прицільним ударом під поперечину змусив капітулювати Грабенчука – 0:1. Не встигли «каноніри» як слід прийти в себе, як вже знову були вимушені розпочинати з центру майданчика. Подвоїв перевагу власної команди Рибчинський, який розкішним ударом в ліву «дев’ятку» замкнув скидку активного Гласа – 0:2. Віддамо належне гравцям «Арсеналу-МАДОК», які не опустили руки, і через декілька хвилин скоротили розрив до мінімуму. Це Богдан ювелірною передачею вивів Грищука на побачення із голкіпером, і Олександр зусиль партнера не змарнував – 1:2. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій «лідерів», і вже в наступній атаці цифри на табло змінив Власович, який блискучим пострілом із-за меж карного майданчика в нижній кут не залишив жодних шансів голкіперу – 1:3. «Спортлідер-3» не зупинявся на досягнутому, продовжував діяти першим номером, і перед перервою заслужено довів рахунок до розгромного. Це Атаманюк з кількох метрів переправив сферу у сітку після скидки Гласа – 1:4.

В другому таймі ігровий малюнок істотно не змінився. Закріпив і до того серйозну перевагу своєї команди Власович, який прицільним ударом в нижній кут замкнув простріл Шеремети – 1:5. Під завісу зустрічі «каноніри» активізувалися, і зусиллями Сергеєва, який блискуче зіграв на дальній стійці після передачі Богдана, змогли дещо підсолодити гіркоту поразки – у підсумку впевнена перемога «Спортлідера-3» з рахунком 5:2, який піднімається на другу сходинку у турнірній таблиці.

А на завершення – фотоогляд заключних поєдинків 9-ого туру:

Updated: 10.02.2014 — 10:42

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.