Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: визначились усі учасники плей-офф

Стартові поєдинки 11-ого туру визначили імена володарів трьох останніх путівок у вирішальний раунд змагань

Cьогодні чотирма поєдинками стартував завершальний, 11-ий тур, групового етапу Преміум-ліги відкритого регіонального чемпіонату Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Усі зустрічі видалися неймовірно видовищними та результативними, що неабияк потішило багаточисленних вболівальників на трибунах спорткомплексу УМВС. Про все це далі у нашому огляді.

«Агрон-Королівський смак» – «Вентс» – 6:1 (3:0)

Арбітри: В. Папірович, Бондарь

Голи: Юрчак (8, 11), Паламар (21), Беркита (49), Пліс (53), Паперовський (54) – Дикий (50)

«Агрон-Королівський смак»: Протаковський, Бритковський, Пліс, Паперовський, Костів, Беркита, Данилюк, Цінчик, Паламар, Юрчак

«Вентс»: Матусов, Дикий, Діброва, Бондар, Ілюшин, Побережник, Святий, Мандрійчук, Боца, Стасюк

Попередження: Побережник (38), Боца (45)

Вже в дебюті поєдинку небезпечними ударами обмінялися Беркита та Боца, проте на висоті були голкіпери обох команд. Номінальні гості активізувалися, і міг відкривати рахунок активний Боца, який блискуче зльоту пробивав у праву «дев’ятку», однак в цьому епізоді за тернополян зіграв каркас воріт. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Паламар філігранною передачею вивів на ударну позицію Юрчака, і той холоднокровним пострілом з гострого кута змусив капітулювати Матусова – 1:0. Не встигли підопічні Миколи Сохорука як слід прийти в себе, як знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Паламар розкішним пасом знайшов у центрі карного майданчика Юрчака, і Олександру не склало особливих зусиль з кількох метрів переправити сферу у сітку – 2:0. Номінальні господарі заволоділи ініціативою, і ще до перерви змогли збільшити свою перевагу у рахунку. Паламар відгукнувся на блискучу скидку Паперовського, і невідпорно пробив під поперечину – 3:0.

Другий тайм був не менш цікавим. Змінювати цифри на табло міг Бондар, однак відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити фактично порожні ворота після зразкового прострілу Стасюка на дальню стійку. Відповідь тернополян не змусила на себе довго очікувати. Беркита чудово зіграв на перехопленні, і влучним ударом по незахищених воротах довів рахунок до розгромного – 4:0. Віддамо належне гостям, які не знітилися, і фактично відразу зусиллями Дикого, який прицільним пострілом із-за меж карного майданчика в нижній кут не залишив жодного шансу Протаковському, змогли скоротити розрив у рахунку – 4:1. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій господарів, і вже у наступній атаці перевагу своєї команди закріпив Пліс, який обігрався в стіночку із Паперовським, і з кількох метрів розстріляв фактично порожні ворота – 5:1. А масну крапку в цій зустрічі поставив активний Паперовський, який ефектним ударом в падінні переправив сферу у лівий верхній кут після зразкового прострілу Бритковського на дальню стійку – у підсумку переконлива перемога «Агрону-Королівського смаку» з рахунком 6:1.

«Арсенал-МАДОК» – «Епіцентр-К» – 2:8 (0:3)

Арбітри: Бондарь, В. Папірович

Голи: Сергеєв (32), Грищук (52) – Гарієвський (9, 27), Лисий (18), Овчинніков (36), Самсонюк (37), Олянчук (42), Гончарук (53), Безвещук (54)

«Арсенал-МАДОК»: Богдан, Грищук, Шлапак, Сергеєв, Антончик, Блазунь

«Епіцентр-К»: Остяк, Гончарук, Юхимчук, Олянчук, Безвещук, Лисий, Овчинніков, Гарієвський, Самсонюк, Слівінський

Попередження: Грищук (44) – Юхимчук (5)

Вилучення: Слівінський (50, фол останньої надії)

Активніше гру розпочали гості, які з перших хвилин заволоділи ініціативою, і невдовзі змогли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Гарієвський відгукнувся на націлену передачу Самсонюка, і потужним пострілом в лівий нижній кут не залишив Богдану, який в цій грі виконував функції голкіпера в складі «канонірів», жодних шансів – 0:1. Віддамо належне гравцям «Арсеналу-МАДОК», які не опустили руки, і розпочали створювати реальні нагоди для того, аби змінити цифри на табло. Відновити статус-кво міг Сергеєв, однак не зміг реалізувати вихід віч-на-віч із Остяком. Відмінну нагоду відзначитись мав Грищук, проте відверто вибачив суперника, не влучивши у фактично порожні ворота після розкішного прострілу активного Сергеєва на дальню стійку. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Гарієвський ювелірною передачею вивів на ударну позицію Лисого, і той зусиль партнера не змарнував – 0:2. Гості продовжували домінувати на майданчику, і через декілька хвилин перевагу своєї команди закріпив Гарієвський, який невідпорно пробив в праву «шістку» із-за меж карного майданчика після пасу Овчиннікова – 0:3.

Друга половина зустрічі була не менш цікавою. «Каноніри» з перших хвилин активізувалися, і це невдовзі принесло свої плоди. Сергеєв відгукнувся на націлену передачу Грищука, і холоднокровним ударом в протихід голкіперу скоротив розрив у рахунку – 1:3. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій підопічних Віктора Власова і в наступній атаці перевагу своєї команди влучним пострілом закріпив Овчинніков – 1:4. «Епіцентр-К» не прагнув зупинятися на досягнутому, і через декілька хвилин рахунок до розгромного довів Самсонюк, який потужним ударом з-за меж карного майданчика після скидки Гарієвського не залишив голкіперу жодних шансів – 1:5. Не встигли номінальні господарі як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Відзначився Олянчук – 1:6. «Каноніри» не здавалися, і зусиллями Грищука, який блискуче виконав штрафний удар, змогли скоротити відставання, однак останнє слово в цій зустрічі було за номінальними гостями. Спочатку довів рахунок до непристойного Гончарук, який з другої спроби зміг переграти Богдана після прострілу Безвещука, а масну крапку в цій грі поставив Безвещук, ефектно пробивши у дальній кут після прострілу всюдисущого Гончарука – 8:2 на користь «Епіцентру-К», який заслужено здобуває путівку у стадію плей-офф наших змагань.

«Ковчег» – «Руссич» – 0:9 (0:3)

Арбітри: В. Папірович, Бондарь

Голи: Зубик (19), Муляр (19, 50, 50), Гладкий (23, 40), Полторацький (35, 43), Грицик (54)

«Ковчег»: Дячук, Шитенков, Жук, Штолько, Луцюк, Гуралечко, Пробитий, Стець

«Руссич»: Пастух, Зубик, Муляр, Грицик, Полторацький, Тарасов, Гладкий

Попередження: Тарасов (40)

Продовжував програму ігрового дня поєдинок між «Ковчегом» та «Руссичем».

Активніше розпочали гру кам’янчани, які з перших хвилин розпочали відчайдушний штурм воріт свого візаві на майданчику. Відмінні нагоди відзначитись мали Грицик та Зубик, однак «Ковчег» від неприємностей рятував каркас воріт. «Руссич» продовжував домінувати, і невдовзі зміг матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Відкрив рахунок Зубик, який потужним ударом в лівий верхній кут замкнув зразковий простріл Муляра на дальню стійку – 0:1. Не встигли номінальні господарі як слід оговтатися після пропущеного м’яча, як знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Це Муляр в блискучому стилі накрутив двох захисників і невідпорним пострілом під поперечину подвоїв перевагу своєї команди – 0:2. Кам’янчани продовжували домінувати, і ще до перерви змогли довести рахунок до розгромного. Полторацький розкішною передачею вивів Гладкого на побачення із голкіпером, і той зусиль партнера не змарнував – 0:3.

Ігровий малюнок в другій половині матчу істотно не змінився. Закріпив і до того вагому перевагу своєї команди Полторацький, невідпорно пробивши в ліву «шістку» після скидки Тарасова – 0:4. Кам’янчани в ті хвилини повністю контролювали хід подій на майданчику, буквально «розриваючи» свого суперника. Довів рахунок до непристойного Гладкий, який розкішним пострілом в лівий верхній кут завершив свій фланговий прохід – 0:5. Не встигли господарі хоч трішки прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Відзначився Полторацький – 0:6. Приниження «Ковчега» продовжив Муляр, який впродовж однієї хвилини двічі залишав у воротах Дячука автографи у вигляді забитих м’ячів – 0:8. А масну крапку в грі поставив активний Грицик, який з кількох метрів переправив сферу у сітку після скидки Зубика – розгромна перемога «Руссича» з рахунком 9:0, яка виводить команду із Кам’янця-Подільського у плей-офф наших змагань.

«Тетра» – «Конфермат» – 3:12 (2:7)

Арбітри: Божко, Жмурко

Голи: Калошин (17), Заморока (18), Кузьмін (46) – Ціх (5, 53), Сендель (8, 9, 47, 49, 54), Курило (14), Дубчак (16), Гвіанідзе (23), Козелко (24, 38)

«Тетра»: Сікора, Калошин, Михальчук, Кузьмін, Скалій, Ахмедов, П. Терлецький, Заморока, Ярош, Стасюк

«Конфермат»: Чиж, Кандзьолка, Атласюк, Ціх, Козелко, Шум, Дубчак, Сендель, Курило, Гвіанідзе

Попередження: Ярош (4), Ахмедов (22)

Завершувало ігрову суботу протистояння між «Тетрою» та «Конферматом».

Активніше гру розпочали гості, і результат не змусив на себе довго очікувати. Гвіанідзе філігранною передачею вивів на ударну позицію Ціха, і той зусиль не змарнував – 0:1. Не встигли підопічні Юрія Черенкова як слід прийти в себе, як знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Двічі відзначився Сендель, який у обидвох випадках блискуче зіграв на дальній стійці після прострілів Дубчака та Гвіанідзе відповідно – 0:3. «Конферматівці» повністю контролювали хід подій на майданчику, кожну мить доводячи своєю грою, ще недаремно займають місце на вершині турнірної таблиці. Рахунок до розгромного довів Курило, який блискуче пробив вдотик у лівий нижній кут після розіграшу штрафного удару – 0:4. Закріпив і до того більш ніж вагому перевагу своєї команди Дубчак, який з кількох метрів розстріляв фактично порожні ворота після чудової скидки всюдисущого Гвіанідзе – 0:5. Віддамо належне «Тетрі», яка не опустила руки, і зусиллями Калошина та Замороки зуміла дещо скоротити розрив у рахунку – 2:5. Два пропущені голи стали каталізатором атакувальних дій «конферматівців», які ще до перерви завдяки влучним ударам Гвіанідзе та Козелка змогли повернути комфортну перевагу у п’ять м’ячів – 2:7.

В другій половині ігровий малюнок не змінився. Закріпив перевагу гостей Козелко, який блискучим пострілом в лівий верхній кут замкнув свій прохід по флангу – 2:8. Відповідь «Тетри» не забарилася. Кузьміну з другої спроби вдалося переграти Чижа після розіграшу вільного удару – 3:8. Однак останнє слово в цій грі завершилося за «конферматівцями». Свої неймовірні бомбардирські якості продемонстрував Сендель, який ще тричі до фінальної сиренирозписувався у воротах Сікори, а масну крапку в цій грі невідпорним  пострілом в дальній кут поставив Ціх – більш ніж переконлива перемога «Конфермату» з підсумковим рахунком 12:3, який з першого місця крокує у плей-офф, і завдяки успіху в цій грі дарує останню перепустку у наступний раунд гравцям «Вентса».

А на завершення – фотоогляд стартових поєдинків 11-ого туру:

Updated: 22.02.2014 — 21:44

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.