Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Спортлідер+» — «Ураган». Анонс

Чи вдасться підопічним Віктора Мглинця на власному майданчику відібрати очки у одного із законодавців мод у вітчизняному футзалі?

2-ого березня флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+», проведе свій черговий поєдинок. У рамках 21-ого туру вітчизняної Екстра-ліги підопічні Віктора Мглинця у рідних стінах зіграють проти діючого віце-чемпіона турніру, івано-франківського «Урагану».

До звітного двобою обидва колективи підходять не у кращому настрої, зазнавши болючих поразок у попередньому турі. Івано-франківці свій попередній поєдинок проводили у Харкові, де протистояли діючому чемпіону турніру, «Локомотиву». Підопічні Євгена Ривкіна повністю контролювали хід гри, міцно тримаючи нитки гри в своїх руках. Блискуче діяв на майданчику новачок «залізничників» Бето, який своїми активними та неординарними діями добряче «покрутив хребці» захисникам «Урагану», записавши у підсумку на свій особовий рахунок два забиті м’ячі. Ще по-одному разу володіння Ципуна вразили Федорченко, Журба та Білоцерківець. «Дракони» зусиллями Морено змогли лише дещо підсолодити гіркоту поразки – 5:1 на користь «Локомотива».

«Спортлідер+» в минулому турі протистояв на виїзді одному із законодавців мод у вітчизняному футзалі, грізній львівській «Енергії». «Енергетики», які зараз переживають не найкращий свій період, пов’язаний із скороченням фінансування та втратою одного із власних стрижневих виконавців в особі Дениса Овсяннікова при шаленій підтримці рідних трибун зуміли зібратися і дати подолянам справжній бій. Особливо помітним на майданчику був Тарас Кузь, який своїми трьома голами у ворота хмельничан фактично визначив долю поєдинку. Підопічні Віктора Мглинця не здавалися, і при першій ліпшій нагоді тиснули на захисні редути галичан, проте знову чудову гру продемонстрував Кардаш, який відбивав фактично усе, що летіло у ствір воріт. Зусиллями Сондака та Засенка «лідерам» вдалося скоротити розрив у рахунку, проте цього виявилося замало – у підсумку поразка з рахунком 2:4, однак гра подолян в цій зустрічі справила переважно хороше враження і навіює лише на позивні думки напередодні майбутнього протистояння із «Ураганом».

У нинішньому розіграші Екстра-ліги ці суперники зустрічалися вже двічі. В Хмельницькому підопічні Сергія Гупаленка здобули перемогу з рахунком 4:3 лише завдяки суперечливому пенальті, призначенному на останній хвилині матчу, а у Івано-Франківську командам переможця виявити так і не вдалося – бойова нічия з рахунком 2:2. Віримо, що подолянам, які демонструють доволі видовищну та привабливу гру із приходом Віктора Мглинця на тренерський місток клубу, вдасться покращити свій баланс зустрічей із командою із Івано-Франківська, та реабілітуватися за прикру поразку від франківців у матчі першого кола.

Проте всі крапки над «і» розставить сама гра, яка відбудеться в неділю, 2-ого березня. Початок зустрічі у спорткомплексі УМВС о 15:00. Прийди та підтримай улюблену команду!

Статистика протистоянь:
13.10.2012. «Спортлідер+» – «Ураган» – 2:3 (1:1)
Голи: Цой, Заворотний – Будняк–2, Королишин
15.01.2013. «Ураган» – «Спортлідер+» – 4:1 (3:0)
Голи: Павлюк, Додо, Роніньо, Валєнко – Ткачук
20.02.2013. «Спортлідер+» – «Ураган» – 4:4 (2:2)
Голи: Калуков–2, Фетько, Ткачук – Сімка–4
15.04.2013. «Ураган» – «Спортлідер+» – 6:3 (2:0)
Голи: Валєнко–2, Сімка–2, Кіндратів, Роніньо – Цой–2, Сондак

04.11.2013. «Спортлідер+» – «Ураган» – 3:4 (1:2)

Голи: Калуков, Засенко, Сондак – Сімка–2, Будняк, Роніньо

21.12.2013. «Ураган» — «Спортлідер+» — 2:2 (1:1)

Голи: Валєнко, Шотурма – Сондак, Фетько

Updated: 27.02.2014 — 11:33

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.