Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: визначились усі півфіналісти турніру

Заключні поєдинки чвертьфінальних серій плей-офф несподіванок не принесли

Виходить на фінішну пряму дебютний розіграш Преміум-ліги відкритого регіонального чемпіонату Хмельницького з футзалу, організований Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Вчора були зіграні заключні поєдинки чвертьфінальних серій плей-офф, за підсумками яких визначилася четвірка колективів, які продовжить боротьбу за медалі турніру. Про все це далі у нашому огляді.

«Агрон-Королівський смак» – «Епіцентр-К» – 3:1 (1:0)

Арбітри: Божко, Жмурко

Голи: Паламар (4, 44), Костів (28) – Безвещук (31)

«Агрон-Королівський смак»: Бритковський, Протаковський, Паперовський, Костів, Беркита, Карпа, Пліс, Данилюк, Цінчик, Паламар

«Епіцентр-К»: Остяк, Гончарук, Самсонюк, Олянчук, Безвещук, Лисий, Овчинніков, Гарієвський

Попередження: Олянчук (54)

Вже перша осмислена атака в матчі завершилася взяттям воріт. Це Паламар відгукнувся на націлену передачу Паперовського від кутового прапорця, і розкішним ударом зльоту вколотив сферу у ліву «шістку» – 1:0. Подвоювати перевагу номінальних господарів повинен був Данилюк, однак відверто вибачив суперника, не зумівши вразити фактично порожні ворота після зразкового прострілу на дальню стійку у виконанні активного Паламаря. Саме тоді ледве не спрацювало відоме футбольне правило. Зрівнювати цифри на табло міг Самсонюк, який гарматним ударом в правий верхній кут замикав скидку Олянчука, проте за тернополян в цьому епізоді зіграв каркас воріт. Цей момент став тривожним дзвіночком для «Агрону-Королівського смаку», який перехопив ініціативу, і став створювати небезпечні моменти біля воріт Остяка один за одним. Чудову нагоду закріпити перевагу своєї команди мав Паперовський, який розкішним ударом в падінні пробивав у протихід голкіперу, однак вище всяких похвал зіграв страж воріт «Епіцентру-К», який в неймовірному стрибку зумів в останній момент ліквідувати загрозу. Команда з Тернополя не зупинялася на досягнутому , і вже в наступній атаці забивати міг Пліс, який гарматним пострілом зльоту у праву «шістку» замикав чергову вишукану багатоходівку свого клубу, однак сфера після його удару влучила у стійку. Завершення тайму вже проходило за переваги «Епіцентру-К». Відновити паритет міг Безвещук, який потужно пробивав під поперечину із-за меж карного майданчика, проте Бритковському в неймовірному стрибку вдалося ліквідувати загрозу. Близьким до голу був Самсонюк, який прицільним ударом в правий верхній кут замикав націлену передачу Лисого, однак страж в неймовірному стрибку парирував «мертвий» м’яч після вбивчого пострілу нападника «Епіцентру-К», зірвавши гучну овацію багаточисленних вболівальників.

Не менш цікавою була і друга половина зустрічі. Подвоїв перевагу тернополян Костів, який блискуче зіграв на перехопленні і невідпорно пробив з розвороту в дальній кут – 2:0. «Епіцентр-К» не знітився, і вже в наступній атаці скоротив відставання до мінімуму Безвещук – 2:1. Номінальні господарі додали в русі, і результат не змусив на себе довго чекати. Данилюк розкішною передачею врозріз вивів на ударну позицію Паламара, і той зусиль партнера не змарнував – 3:1. Через декілька хвилин невтомний Паламар міг вирішити всі питання стосовно переможця в цій грі, однак не зміг реалізувати вихід віч-на-віч із Остяком. Останні хвилини пройшли під диктовку підопічних Віктора Власова, які не полишали надій врятуватися від поразки, проте підсумковий рахунок на табло залишився незмінним – 3:1 на користь «Агрону-Королівського смаку», який виборює путівку у півфінал.

«Вентс» – «Конфермат» – 4:16 (1:6)

Арбітри: Жмурко, В. Папірович

Голи: Бондар (18), Діброва (32, 53), Святий (53) – Козелко (3, 31, 33), Дубчак (5), Сендель (5, 9, 17, 37, 49, 49, 53, 53), Атласюк (15), Ціх (28), Гвіанідзе (41), Кандзьолка (48)

«Вентс»: Матусов, Дикий, Святий, Бондар, Діброва, Ілюшин, Стасюк

«Конфермат»: Чиж, Кандзьолка, Атласюк, Курило, Шум, Козелко, Ціх, Гвіанідзе, Дубчак, Сендель

Попередження: Дикий (20) – Курило (51)

В іншому поєдинку ігрового дня зустрілися «Вентс» та «Конфермат». Забігаючи наперед відзначу, що обидва колективи подарували багатосленним вболівальникам справжню гольову феєрію, забивши на двох аж 20 (!) м’ячів.

Активніше гру розпочали гості, і невдовзі свою команду вивів вперед у рахунку Козелко, який блискуче зіграв на дальній стійці після прострілу Ціха – 0:1. Не встиг «Вентс» як слід прийти в себе, як вже знову був змушений розпочинати з центру майданчика. Відзначився Дубчак – 0:2. «Конферматівці» не зупинялися на досягнутому, і вже через декілька хвилин рахунок до розгромного двома влучними ударами довів Сендель – 0:4. Господарі в надії переламати хід поєдинку перейшли на гру у п’ять польових гравців, проте відзначимо, що ця тактика не принесла команді жодних дивідендів. Навпаки, Атласюк сповна скористався обрізкою «Вентса» при грі в більшості, і без особливих зусиль вразив порожню рамку – 0:5. В наступній атаці своє вагоме бомбардирське слово сказав невтомний Сендель, який невідпорним пострілом в лівий верхній кут замкнув зразкову скидку Гвіанідзе – 0:6. Підопічні Миколи Сохорука і надалі продовжували діяти без голкіпера, і під завісу тайму зусиллями Бондаря, який точно пробив у протихід голкіперу після прострілу Ілюшина на дальню стійку, змогли скоротити розрив у рахунку – 1:6.

Ігровий малюнок в другій половині істотно не змінився. Закріпив і до того вагому перевагу своєї команди Ціх, який ефектно п’ятою переправив сферу у сітку після скидки Козелка – 1:7. В наступній атаці відзначився і сам Козелко, який невідпорним пострілом в дальній кут завершив блискучий фланговий рейд у свому ж виконанні – 1:8. Господарі відповіли влучним ударом Діброви – 2:8. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій «конферматівців», і впродовж наступних кількох хвилин рахунок на табло до непристойного довели Козелко та Сендель, які забивали вже у порожні ворота – 2:10. Гол-шедевр записав у свій актив Гвіанідзе. Автанділ спочатку як школярів обіграв трьох (!) захисників опонента, а потім холоднокровним пострілом в ближній кут не залишив жодних шансів Матусову – 2:11. Приклав свою ногу до розгрому «Вентса» і Кандзьолка, який блискуче пробив з розвороту – 2:12. Добив господарів Сендель, який чотирма поспіль влучними ударами закріпив успіх «Конфермату» – 2:16. Гості дещо розслабилися під завісу матчу, за що миттєво поплатилися. Спочатку відзначився Святий, який ефектно пробив у праву «дев’ятку» після скидки Стасюка, а масну крапку влучним ударом у порожні ворота поставив Діброва – більж ніж переконлива перемога «Конфермату» з рахунком 16:4, який стає володарем останньої путівки у півфінал.

Отже, у півфінальних серіях до двох перемог зіграють:

«Конфермат» (1) – «Спортлідер-2» (4)

«Спортлідер-3» (2) – «Агрон-Королівський смак» (3)

А на завершення – фотоогляд заключних поєдинків чвертьфінальних серій плей-офф:

Updated: 10.03.2014 — 10:10

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.