Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Кубок Івана Гончара: ЗОШ №14 та НВО №9 розіграють головний приз змагань у молодшій віковій групі

Стартові поєдинки фінальної частини турніру видалися неймовірно видовищними та напруженими

Виходить на фінішну пряму розіграш другого за ліком шкільного турніру «Кубок президента ФК «Спортлідер+» Івана Гончара». Сьогодні у спорткомплексі УМВС розпочалася фінальна стадія змагань у молодшій віковій групі, де змагаються діти 2000-2001 років народження. Вісім найсильніших колективів за підсумками попереднього етапу у неймовірно напружених баталіях по кубковій системі визначили імена фіналістів розіграшу, а також учасників матчу за бронзові нагороди змагань. Про все це далі у нашому огляді.

Відкривав чвертьфінальну стадію турніру двобій між НВО №5 та НВК №10. Рахунок у матчі відкрив Владислав Піцан, який потужним пострілом з гострого кута не залишив голкіперу команди суперника жодних шансів – 0:1. Господарі не знітилися, і невдовзі зусиллями Зимного змогли зрівняти рахунок на табло – 1:1. Такий хід подій на майданчику явно не влаштовував НВК №10, яка суттєво додала у швидкості та наполегливості, і через декілька хвилин активний Піцан влучним ударом схилив шальки терезів на користь своєї команди – 1:2. Гості продовжували домінувати, і під завісу матчу Шпирчук точним пострілом по незахищеним воротах встановив підсумковий рахунок на табло – 3:1 на користь НВК №10, яка стає першим півфіналістом змагань.

Далі на майданчик вийшли команди НВК №7 та ЗОШ №14. Номінальні гості з перших секунд заволоділи ініціативою, і результат не змусив на себе довго чекати. Це Нужда блискучим ударом під поперечину завершив вишукану багатоходівку своєї команди – 0:1. Підопічні Олександра Вєтрова не опустили голову, і вже доволі швидко змогли відновити статус-кво. Гол записав у свій актив Ярослав Доліба – 1:1. Далі на майданчику панувала доволі рівна та в’язка гра, і здавалося, що серії післяматчевих пенальті не уникнути, однак зовсім по-іншому думав нападник гостей Дмитро Білоус, який на останніх секундах протистояння невідпорним пострілом під поперечину завершив разючу контратаку своєї команди, і приніс ЗОШ №14 таку потрібну перемогу, а з нею – путівку у півфінал змагань!

Продовжувала чвертьфінальну стадію зустріч між ЗОШ №24 та НВО №9. Вже перша осмилена атака в цьому матчі увінчалася взяттям воріт. Рахунок відкрив Гурняк, який невідпорно пробив у праву «шістку» після скидки Пендичука – 0:1. Не встигли господарі як слід отямитися, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Перевагу НВО №9 влучним ударом закріпив Бучковський – 0:2. ЗОШ №24 не опустила руки, і зусиллями Гнатюка, який чудово пробив з середньої дистанції змогла відродити інтригу у зустрічі – 1:2. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій гостей, які до завершення протистояння ще тричі розписалися у воротах опонента – у підсумку 6:1 на користь НВО №9, яка заслужено крокує у півфінал змагань.

Володарем останньої перепустки у півфінал стала команда ТБЛ, яка без здолала СЗОШ №1.

Матчі півфінальної стадії виявилися неймовірно видовищними та напруженими. Першими на майданчик вийшли НВК №10 за ЗОШ №14. З перших хвилин зустрічі гості заволоділи ініціативою, і всередині першого тайму змогли втілити свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Відзначився Варгатюк – 0:1. НВК №10 із таким ходом подій на майданчику миритися явно не хотіла, і вже дуже скоро завдяки дублю активного Шпирчука змогла схилити шальки терезів на свою користь – 2:1. Завершення поєдинку проходило під диктовку вже ЗОШ №14. Спочатку цифри на табло зрівняв Білоус, а невдовзі Нужда невідпорним пострілом під поперечину приніс своїй команді чергову перемогу – 3:2 на користь команди ЗОШ №14, яка стає першим фіналістом змагань. У іншому півфіналі силами мірялися НВО №9 та ТБЛ. Номінальні гості доволі активно розпочали гру, і завдяки прицільному удару з розвороту у виконанні Ахмада справедливо повели у рахунку – 0:1. Відповідь господарів не забарилася – Старий потужним пострілом в дальній кут відновив статус-кво – 1:1. Все стало на свої місця у другому таймі. Спочатку вивів сврою команду вперед у рахунку Варвух, а масну крапку в матчі поставив Гурняк, який не по роках холоднокровно реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером – 3:1 на користь НВО №9, яка справедливо кровує до фіналу.

Отож, за підсумками напружених протистоянь визначились пари учасників, які розіграють між собою призові місця змагань: у матчі за «бронзу» зійдуться НВК №10 та ТБЛ, а у поєдинку за «золото» поміряються силами ЗОШ №14 і НВО №9. Вирішальні матчі у молодшій віковій групі пройдуть в суботу. А завтра стартує фінальна частина у старшій віковій групі, де змагаються діти 1997-1998 рр. народження. Початок – о 13:00 в спорткомплексі УМВС. Запрошуємо прийти і насолодитись вишуканими футзальними баталіями!

А на завершення – фотоогляд першого дня фінальної частини шкільного турніру з футзалу “Кубок президента ФК “Спортлідер+” Івана Гончара”:

 

Updated: 21.03.2014 — 00:37

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.