Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«ЛТК» — «Спортлідер+». Анонс

Чи вдасться підопічним Віктора Мглинця відібрати на виїзді очки  в луганських «телефоністів», які зараз відверто переживають не найкращі часи?

Вже сьогодні флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+», проведе свій черговий поєдинок. У рамках 24-ого туру Екстра-ліги підопічні Віктора Мглинця зіграють у Луганську проти місцевого «ЛТК».

Матч у Луганську однозначно не претендує на статус центрального у турі, однак можемо бути впевненими, що протистояння «ЛТК» і «Спортлідера+» вийде напруженим. По-іншому бути не може, коли зустрічаються сусіди по турнірній таблиці.

До гри обидві команди підходять не у найкращому настрої, адже зазнали синхронних поразок у попередніх матчах. Символічно, що кривдником як і «Спортлідера+», так і «ЛТК» виступив лідер цьогорічного розіграшу, грізний «Єнакієвець».

«Телефоністи», які переживають наразі не найкращі часи, зазнавши шість поспіль поразок, намагалися перервати свою невдалу серії у домашньому матчі проти діючого лідера Екстра-ліги. Підопічні Олега Солодовника з перших хвилин заволоділи ініціативою, і невдовзі змогли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Це Хурсов потужним ударом під поперечину завершив блискучий сольний прохід у власному виконанні – 0:1. Гравці луганського клубу не знітилися і вже через чотири хвилини зусиллями Вершиніна, який виявився найрозторопнішим у метушні біля воріт «Єнакієвця», змогли відновити паритет – 1:1. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій діючого лідера Екстра-ліги, який незабаром не словом, а ділом довів свої небезпідставні чемпіонські амбіції. Вивів «Єначку» вперед у рахунку колишній екс-гравець «ЛТК», Артем Рось, який холоднокровно реалізував дабл-пенальті – 1:2. До завершення матчу обидва колективи створили вдосталь нагод, аби змінити цифри на табло, проте рахунок так і не змінився – поразка «телефоністів» з рахунком 1:2, яка стає для команди вже сьомою поспіль.

«Спортлідер+» приймав лідера також у рідних стінах. Подоляни з перших хвилин розпочали діяти розкуто, не звертаючи уваги на зірковий статус свого опонента, і невдовзі змогли повести у рахунку. Це Заворотний здійсний крейсерський прохід по правому флангу, і невідпорно пробив у дальній нижній кут – 1:0. Підопічні Олега Солодовника не опустили руки, і невдовзі змогли відновити статус-кво. Нестерук ударом головою замкнув удар/простріл Хурсова – 1:1. Не встигли хмельничани як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Відзначився Рось, який блискучим ударом з середньої дистанції не залишив жодних шансів Лисенку – 1:2. Підопічні Віктора Мглинця не знітилися, змогли нав’язати свою гру, і результат не змусив на себе довго очікувати. Стрімкий розіграш ауту, і Рибак б’є сильно та точно – 2:2. В другому таймі «Єнакієвець» грамотно діяв другим номером, і свого шансу таки дочекався. Дубль оформив Рось, який блискуче пробив зльоту у праву «шістку» після розіграшу кутового – 2:3. Заведені палкою підтримкою рідних трибун подоляни в надії врятувати гру розпочали діяти в п’ять польових, однак свої моменти реалізувати не змогли. А масну крапку в грі поставив Разунов, який прицільним ударом головою під поперечину за 10 секунд до фінальної сирени встановив підсумкові цифри на табло —  4:2 на користь «Єнакієвця», проте гра «Спортлідера+» в цьому матчі навіює на небезпідставний оптимізм напередодні протистояння із луганським клубом.

Хоч і «телефоністи» у домашніх стінах є «міцним горішком» для будь-якого опонента, впевнено можна констатувати, що хмельничани створять немало проблем для більш зіркового суперника (думаю, що не варто нагадувати про те, що левова частка гравців «ЛТК» успішно захищає кольори молодіжної національної збірних команд України). Тим паче, що «Спортлідер+» вже знає рецепт успіху в іграх проти підопічних Романа Ковальчика, вже двічі здолавши луганський клуб у нинішньому сезоні. Віримо, що і зараз підопічні Віктора Мглинця зроблять усе можливе, аби продовжити переможну серію у поєдинках із «ЛТК».

Однак всі крапки над «і» розставить сама гра, яка розпочнеться сьогодні о 12:00. За перебігом подій на майданчику Ви зможете спостерігати у режимі онлайн на нашому сайті.

Історія протистоянь:

27.09.2012. «Спортлідер+» – «ЛТК» – 3:7 (2:3)

Голи: Фетько, Калуков, Івонко – Пітуля–2, Шпигарь, Стрілець, Свиридов, Рось, Кузь

28.12.2012. «ЛТК» – «Спортлідер+» – 8:0 (6:0)

Голи: Свиридов–4, Шпигарь–2, Рось, Д. Іванов

08.02.2013. «Спортлідер+» – «ЛТК» – 5:6 (1:3)

Голи: Сондак–2, Заворотний, Калуков, Ткачук – Свиридов–3, Рось–3

05.04.2013. «ЛТК» – «Спортлідер+» – 5:3 (1:1)

Голи: Шпигарь, Свиридов, Разуванов, Д. Іванов, Кузь – Цой–2, Калуков

05.10.2013. «Спортлідер+» – «ЛТК» – 3:2 (1:2)

Голи: Сондак, Калуков, Іванов – Разуванов, Вершинін

23.11.2013. «ЛТК» – «Спортлідер+» – 5:1 (3:0)

Голи: Вершинін, Лисенко, Доманський, Дзюба, Разуванов – Коробка

15.01.2014. «Спортлідер+» – «ЛТК» – 4:2 (1:2)
Голи: Коробка, Калуков, Рибак, Засенко — Вершинін, Разуванов

 

Updated: 25.03.2014 — 01:48

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.