Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Кубок Преміум-ліги: на старті – без несподіванок

Стартові поєдинки турніру видалися напрочуд результативними

Ось і дочекалася спортивна громадськість початку чергового масштабного футзального дійства, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Вчора двома поєдинками попереднього етапу взяв стартував дебютний розіграш Преміум-ліги відкритого регіонального Кубку Хмельницького з футзалу. Перші поєдинки видалися напрочуд багатими на забиті м’ячі, що неабияк потішило багаточисленну армію вболівальників. Про все це далі у нашому огляді.

«ЕкоАльт» – «Політехнік» – 2:6 (2:1)

Арбітри: Бондарь, В. Папірович

Голи: Камінський (21), Щепінський (27) – Жилович (20, 37, 43), Дзюбак (39), Вільчинський (50), Н. Салабай (53)

«ЕкоАльт»: Пилипюк, Тихонюк, Мокрота, Потюк, Конвалюк, Камінський, Щепінський

«Політехнік»: Сидоренко, Клапченко, Вільчинський, Н. Салабай, А. Салабай, Садовнік, Жилович, Шляховий, Паюк, Курманський, Дзюбак

Попередження: Н. Салабай (8), Дзюбак (24)

У матчі-відкритті турніру зійшлися два представники другої ліги чемпіонату міста – «ЕкоАльт» приймав «Політехнік».

Активніше почали гості, які і невдовзі змогли втілити свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Це Андрій Салабай відмінною передачею вивів Жиловича на побачення із голкіпером, і той зусиль партнера не змарнував – 0:1. Віддамо належне гравцям «ЕкоАльту», які не знітилися, і через декілька хвилин змогли відновити паритет. Це Камінський відгукнувся на блискучу скидку Тихонюка, і невідпорно пробив під поперечину з гострого кута – 1:1. Забитий м’яч неабияк додав впевненості номінальним господарям, які змогли перехопити ініціативу, і ще до перерви схилили шальки терезів на свою користь. Конвалюк чудово відпасував у центр карного майданчику, де Щепінський більярдним ударом знайшов шпарину поміж ніг Сидоренка – 2:1.

Найцікавіше відбулося в другому таймі. Відновив паритет Жилович, який потужним ударом під поперечину замкнув зразкову скидку Андрія Салабая – 2:2. Не встигли господарі як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Відзначився Дзюбак – 2:3. «Політехнік» не зупинявся на досягнутому, і невдовзі перевагу своєї команди закріпив всюдисущий Тарас Жилович – 2:4. Господарі не здавалися, і в наступній атаці відмінну нагоду скоротити розрив до мінімуму мав Конвалюк, проте не зміг в ближньому бою переграти Сидоренка. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Це Вільчинський відгукнувся на зразкову передачу Назара Салабая, і невідпорно пробив з розвороту точнісінько у ліву «дев’ятку» – 2:5. А масну крапку в грі поставив активний Назар Салабай, який чудово зіграв на перехлпленні і ефектно пробив під поперечина – перемога «Політехніка» з рахунком 6:2, які суттєво збільшує шанси команди на вихід у наступний етап турніру.

«ЕкоАльт-Адрія» – «Фаворит» – 0:14 (0:9)

Арбітри: В. Папірович, Бондарь

Голи: Веселовський (2, 26, 42, 53), Савчук (3, 13), Р. Огороднічук (9, 20, 25), Мевша (10), Люховець (22, 50), Д. Огороднічук (35, 53)

«ЕкоАльт-Адрія»: В. Рогульський, Гончар, О. Рогульський, Музика, Трофанюк, Годованюк, Яворський, Вілінчук

«Фаворит»: Януш, Мевша, Люховець, Сироватко, Альміз, Савчук, Р. Огороднічук, Д. Огороднічук, Веселовський

Попередження: Альміз (7)

Гра проходила за явної переваги номінальних гостей, які в підсумку здобули надперенконливу перемогу, відвантаживши у ворота свого опонента чотирнадцять «сухих» м’ячів. Долю гри вже було фактично визначено у першому таймі, коли «Фаворит» відзначився у воротах суперника дев’ять разів. В другій половині матчу гра трошки заспокоїлася, однак це не завадило підопічним Віктора Савчука довести рахунок до розгромного, і фактично забезпечити собі путівку у наступне коло змагань. Найбільш помітними на майданчику в складі переможців були Вадим Веселовський, який оформив покер, хет-трик у свій актив заніс Денис Огороднічук, по два забиті м’ячі записали на свій бомбардирський рахунок Василь Люховець, Віктор Савчук та Денис Огороднічук.

Updated: 25.03.2014 — 13:48

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.