Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Кубок Преміум-ліги: впевнена перемога «Тетри»

Підопічні Віктора Кузьміна зробили вагому заявку на вихід у чвертьфінал турніру, здолавши в першій грі 1/8 фіналу «Хмельницькі делікатеси»

«Хмельницькі делікатеси» – «Тетра» – 3:5 (1:2)

Арбітри: А. Папірович, Божко

Голи: Лисенко (15), Криськов (37), Кащук (48) – Ахмедов (2), Солонинко (24, 52, 54), Калошин (34)

«Хмельницькі делікатеси»: Самчук, Кащук, Криськов, Ткачук, Лисенко, Ярмаш, Муравський, Басков

«Тетра»: Сікора, Михальчук, Кузьмін, Калошин, Скалій, Ахмедов, Солонинко, Стасюк, Пампурак, Заморока, Ярош

Попередження: Криськов (35), Лисенко (39) – Калошин (21), Стасюк (50)

Вже перша осмислена атака у матчі увінчалася взяттям воріт. Стасюк чудовою передачею вивів на ударну позицію Ахмедова, і той зусиль партнера не змарнував, потужно пробивши у дальній кут – 0:1. Пропущений м’яч ніяк не засмутив номінальних господарів, які змогли перехопити ініціативу, і розпочали створювати небезпечні моменти біля воріт опонента один за одним. Зрівнювати цифри на табло повинен був Ярмаш, який блискуче з розвороту пробивав у праву «шістку», однак в цьому епізоді за «Тетру» зіграла стійка воріт. Відмінну нагоду відзначитись мав Кащук, який чудово пробивав під поперечину, проте врятував гостей від неприємностей Стасюк, у самовідданому стилі в останній вибивши сферу з лінії порожніх воріт. «Делікатеси» продовжували домінувати, і невдовзі змогли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Відзначився Лисенко, який блискуче зіграв на дальній стійці після прострілу Кащука – 1:1. Відповідь «Тетри» не змусила на себе довго очікувати. Солонинко відгукнувся на зразкову скидку Скалія, і прицільним ударом з гострого кута схилив шальки терезів на користь своєї команди – 1:2.

Не менш цікавим видався і другий тайм. Відновлювати статус-кво повинен був Ткачук, який прицільним ударом в праву «шістку» замикав зразкову передачу Кащука у центр карного майданчика, однак вище всяких похвал у рамці воріт зіграв Сікора, який в неймовірному стрибку парирував фактично «мертвий» м’яч. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Гол заніс собі у актив Калошин, прицільно пробивши зльоту в дальній кут після скидки активного Солонинка – 1:3. Відддамо належне гравцям господарів, які не опустили руки, а зібралися силами, і вже дуже швидко змогли скоротити розрив до мінімуму. Відзначився Криськов, який блискуче пробив зі штрафного у ліву «дев’ятку», не залишивши Сікорі жодних шансів – 2:3. Не встигли гості як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчику. Паритет відновив Кащук, холоднокровно реалізувавши вихід віч-на-віч із голкіпером – 3:3. Підопічні Віктора Вербового не зупинялися на досягнутому, і вже в наступній атаці виводити свою команду вперед у рахунку міг невтомний Кащук, однак сфера після його удару влучила у стійку. І саме тоді вкотре в цій грі спрацював відомий футбольний закон. Це Калошин блискуче відпасував у центр воротарського, де ніким не прикритий Солонинко без особливих зусиль з кількох метрів відправив снаряд у ціль – 3:4. А масну крапку в грі поставив все то й ж Солонинко, який блискучим ударом з розвороту замкнув вивірену передачу Михальчука – 5:3 на користь «Тетри», яка робить вагому заявку на вихід у чвертьфінал змагань.

 

Updated: 26.03.2014 — 11:36

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.