Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Кубок Преміум-ліги: «Спортлідер-3» тріумфує в клубному дербі

Діючий чемпіон Преміум-ліги розпочав свої виступи в Кубку з мінімальної перемоги

«Спортлідер-2» – «Спортлідер-3» – 1:2 (0:1)

Арбітри: В. Папірович, Жмурко

Голи: Давидний (30) – Власович (10), Глас (33)

«Спортлідер-2»: Стаднік, Тимощук, Ситнік, Соколюк, Малишевський, Хамдамов, Романюк, Жаріков, Токарчук, Давидний, Гранатюк, Мартинюк

«Спортлідер-3»: Алексейчук, Болістовський, Атаманюк, Глас, Розпаченюк, Шеремета, Філь, Рибчинський, Власович

Попередження: Глас (32)

Активніше гру розпочали номінальні гості, які з перших секунд розпочали відчайдушний штурм воріт «Спортлідера-2». Блискучу нагоду відкрити рахунок мав Філь, однак не зумів реалізувати вихід віч-на-віч із голкіпером. Відповідь господарів не змусила на себе довго очікувати. Забивати міг Токарчук, який потужно пробивав з гострого кута під поперечину, проте вище всяких похвал у рамці воріт зіграв Алексейчук. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Власович відгукнувся на розкішну передачу Гласа при розіграші кутового, і невідпорно пробив з розвороту у праву «дев’ятку» – 0:1. Номінальні гості не зупинялися на досягнутому, і вже в наступній атаці подвоювати перевагу своєї команди міг Глас, який прицільним ударом в дальній кут замикав розкішну скидку Власовича, однак врятував «Спортлідер-2» від неприємностей Давидний, який в останній момент у самовідданому підкаті виніс сферу з лінії порожніх воріт. Завершення тайму проходило вже під диктовку підопічних Романа Шевчука. Відмінну нагоду зрівняти цифри на табло мав Жаріков, проте не зміг в ближньому бою переграти Алексейчука. Через декілька хвилин страж воріт гостей вкотре продемонстрував свою неймовірну воротарську майстерність, в неймовірному стрибку парирувавши «мертвий» м’яч після вбивчого пострілу Ситніка у правий верхній кут.

Друга половина матчу видалася не менш цікавою. З перших секунд підопічні Романа Шевчука заволоділи ініціативою, і невдовзі змогли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Відзначився Давидний, який блискучим ударом в праву «шістку» із-за меж карного майданчику не залишив голкіперу суперників жодних шансів – 1:1. Відповідь «Спортлідера-3» не забарилася. Глас ефектно обіграв Ситніка, і невідпорно пробив з розвороту у лівий нижній кут – 1:2. Впродовж наступної хвилини небезпечними ударами обмінялися Філь та Токарчук, проте на висоті як і в прямому, так і в переносному сенсі, були голкіпери обох команд. «Спортлідер-2» не полишав надій врятувати долю матчу, і невдовзі змінити цифри на табло міг активний Ситнік, однак відверто вибачив суперника, не зумівши із забійної позиції вразити фактично порожні ворота. До завершення матчу обидві команди створили вдосталь нагод, аби змінити цифри на табло, проте підсумковий рахунок на табло так і не змінився – мінімальна перемога підопічних Артема Гласа з рахунком 2:1, які у хорошому настрої вирушають захищати честь Хмельниччини у всеукраїнському фіналі АФЛУ, який цього вік-енду пройде у місті Одеса.

 

Updated: 27.03.2014 — 08:58

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.