Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Кубок Преміум-ліги: «Тетра» стає першим чвертьфіналістом

Чергові матчі турніру видалися неймовірно цікавими та видовищними

Набирає обертів дебютний розіграш Преміум-ліги відкритого регіонального Кубку Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Вчора відбулися два поєдинки 1/8 фіналу, які видалися неймовірно цікавими, та сповна потішили багаточисленну армію вболівальників видовищним футзалом. Про все це далі у нашому огляді.

«Верест» – «Динамо-УМВС» – 1:2 (0:1)

Арбітри: А. Папірович, Божко

Голи: Ганін (51) – Бабій (18), Наскальний (48)

«Верест»: Лозінський, Ганін, Боднар, Калинюк, Наталюк, Глуховатий, Бондаренко, Островський, Афіновський, Когут, Мужило

«Динамо-УМВС»: Трочинський, Бабій, Сохорук, Сторожук, Соботюк, Лахмай, Розгон, Подлюк, Наскальний, Патоїшин, Попроцький

Попередження: Боднар (52) – Сохорук (39)

Активніше гру розпочала команда з Дунаєвець. Двічі впродовж перших хвилин міг відзначатися Калинюк, однак у обидвох випадках «динамівців» від неприємностей рятувала стійка воріт. Номінальні гості теж не засиджувалися в обороні, при ліпшій нагоді шукаючи свого щастя біля воріт Лозінського. Забивати міг Наскальний, який чудовим ударом з розвороту цілив у правий верхній кут, проте голкіперу «Вереста» в неймовірному стрибку вдалося ліквідувати загрозу. Небезпечними ударами обмінялися Боднар та Розгон, однак вище всяких похвал діяли голкіпери обох команд. Підопічні Сергія Ігнатьєва додали у русі, і невдовзі рахунок повинен був відкривати Боднар, проте не зміг в ближньому бою переграти Трочинського. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Це Бабій відгукнувся на чудову скидку Сохорука, і холоднокровно пробив у ліву «шістку» впритирку із стійкою – 0:1. Дунаївчани не опустили руки, і ще перед перервою цифри на табло міг зрівнювати Наталюк, однак відверто вибачив суперника, не зумівши вразити фактично порожні ворота після націленої передачі Ганіна у центр карного майданчика.

Друга половина матчу була не менш цікавою. Відмінну нагоду відзначитись мав активний Боднар, проте не зумів з гострого кута поцілити у порожню «рамку». Майже відразу ледь не спрацювало відоме футбольне правило. Подвоювати перевагу своєї команди міг Лахмай, який блискуче пробивав із-за меж карного майданчика, однак в цьому епізоді за «Верест» зіграв каркас воріт. «Динамівці» продовжували тиснути, і невдовзі змогли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Відзначився Наскальний, який блискучим пострілом в ліву «шістку» завершив сольний прохід у власному виконанні – 0:2. Команда з Дунаєвець кинулася рятувати гру, і вже фактично у наступній атаці змогла скоротити розрив у рахунку до мінімуму. Гол записав у свій актив Ганін, який потужним ударом вколотив сферу у лівий верхній кут після зразкової передачі Калинюка – 1:2. На останніх секундах зрівняти цифри на табло міг Боднар, однак не зміг в ближньому бою переграти Трочинського. У підсумку – 2:1 на користь «Динамо-УМВС», яке з мінімальною перевагою підходить до матчу-відповіді.

«Тетра» – «Хмельницькі делікатеси» – 4:5 (1:3)

Перший матч: 5:3

Арбітри: Божко, А. Папірович

Голи: Ахмедов (21), Кузьмін (29), Солонинко (51), Пампурак (54) – Кащук (6, 27), Ярмаш (25, 54), Ткачук (53)

«Тетра»: Сікора, Михальчук, Кузьмін, Калошин, Скалій, Ахмедов, Солонинко, Стасюк, Заморока, Ярош, Пампурак, Бармак

«Хмельницькі делікатеси»: Самчук, Кащук, Назарук, Муравський, Вербовий, Ярмаш, Лисенко, Ткачук, Басков, Чубатий

Попередження: Заморока (47)

Завершував програму ігрового дня ще один доволі видовищний поєдинок, у якому силами мірялися «Тетра» та «Хмельницькі делікатеси».

В дебюті гри небезпечними ударами обмінялися Ткачук та Пампурак, однак надійно діяли голкіпери обох команд. Номінальні гості додали у шкидкості, і результат не змусив на себе довго очікувати. Відзначився Кащук, який чудово зіграв на добиванні після вбивчого пострілу Ярмаша, і без особливих зусиль з кількох метрів переправив сферу у сітку – 0:1. В наступній атаці подвоювати перевагу своєї команди повинен був активний Ярмаш, проте не зміг в ближньому бою переграти Сікору. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Це Ахмедов відгукнувся на зразкову передачу врозріз у виконанні Михальчука, і невідпорно з розвороту пробив у ліву «дев’ятку» – 1:1. Відповідь «делікатесів» не забарилася. Це Ярмаш виявився найрозторопнішим в метушні у карному майданчику господарів, і холоднокровним ударом вразив дальній кут – 1:2. Не встигли господарі як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчику. Самчук вдало кинув з воріт на Кащука, і Сергій блискучим ударом зльоту не залишив жодних шансів Сікорі – 1:3. «Тетра» не здавалася, і через декілька хвилин отримала стовідсотковий шанс для того, аби скоротити відставання. Після прострілу Замороки сфера в карному майданчику знайшла руку Муравського, і арбітр не вагаючись вказав «на позначку». «Вирок» взявся виконувати Калошин, проте не зміг переграти Самчука.

Не менш видовищною видалася друга половина зустрічі. З перших секунд номінальні господарі заволоділи ініціативою, і невдовзі змогли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Відзначився Кузьмін, який невідпорно пробив в ліву «шістку» з-за меж карного майданчику – 2:3. Забитий м’яч додав впевненості гравцям «Тетри», які розпочали відчайдушний штурм воріт суперника. Відмінні нагоди для того, аби змінити цифри на табло мали Солонинко та Михальчук, проте у обидвох випадках «делікатесів» від неприємностей рятував каркас воріт. Підопічні Юрія Черенкова не зупинялися на досягнутому, і в наступній атаці таки домоглися свого. Ахмедов чудово відпасував у центр карного майданчика, де Солонинко ефектним ударом п’ятою переправив сферу у сітку – 3:3. Відповідь гостей не забарилася. Ткачук відгукнувся на блискучу скидку Ярмаша, і блискуче в падінні пробив у праву «дев’ятку» – 3:4. В надії перевести гру в серію післяматчевих пенальті «Хмельницькі делікатеси» перейшли на гру в п’ять польових гравців. Відзначу, що ця тактика не принесла жодних дивідендів, навпаки Пампурак влучним ударом по незахищених звів нанівець усі шанси гостей на вихід у наступний етап. «Делікатеси» не полишали надій врятуватися, граючи в більшості, і під завісу матчу зусиллями Ярмаша знову схилили шальки терезів на свою користь, однак на більше підопічних Віктора Вербового не вистачило – перемога «Хмельницьких делікатесів» з рахунком 5:4, однак за сумою двох матчів путівку у чвертьфінал здобуває «Тетра».

 

Updated: 29.03.2014 — 07:39

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.