Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Кубок Преміум-ліги: «Вентс» не залишає шансів «Політехніку»

Підопічні Юрія Болістовського зробили вагому заявку на вихід у чвертьфінал турніру, розгромивши в першій грі 1/8 фіналу «Політехнік» 

«Вентс» – «Політехнік» – 9:3 (2:3)

Арбітри: В. Папірович, Жмурко

Голи: Бондар (6, 41), Мустафін (7, 38, 48), Побережник (36, 37), Святий (46), Дикий (54) – Вільчинський (3, 14), Паюк (25)

«Вентс»: Матусов, Дикий, Побережник, Бондар, Діброва, Гнідий, Стасюк, Овчинніков, Мустафін, І. Монастирський, Палійчук, Святий

«Політехнік»: Сидоренко, Клапченко, Вільчинський, Н. Салабай, А. Салабай, Садовнік, Курманський, Шляховий, Паюк, Жилович

Попередження: Бондар (43) – Садовнік (30)

Вже перша осмислена атака у матчі увінчалася взяттям воріт. Садовнік розкішною передачею вивів на ударну позицію Вільчинського, який зусиль партнера не змарнував – 0:1. Відповідь господарів не змусила на себе довго очікувати. Відзначився Бондар, який блискуче пробив в праву «шістку» з гострого кута після скидки Стасюка – 1:1. Не встигли «політехники» як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Вивів свою команду вперед у рахунку Мустафін, невідпорно пробивши з розвороту в дальній кут із-за меж карного майданчика – 2:1. Такий хід подій на майданчику явно не влаштовував гравців «Політехніка», які в ті хвилини на рівних діяли із більш зірковим опонентом. Шальки терезів відновив Вільчинський, який холоднокровно пробив у протихід Матусову після елегантної скидки Садовніка – 2:2. Підопічні Юрія Болістовського змогли перехопити ініціативу, і розпочали створювати небезпечні моменти біля воріт суперника один за одним. Змінювати цифри на табло могли Побережник та Діброва, однак вище всяких похвал у рамці воріт гостей діяв Сидоренко, який раз за разом рятувавав свою команду після вбивчих пострілів нападників «Вентсу». Номінальні господарі продовжували тиснути на захисні редути «Політехніка», і вже в наступній атаці втілити ігрову перевагу своєї команди у забитий м’яч міг Святий, який ефектним ударом в падінні у праву «шістку» замикав розкішний простріл Мустафіна на дальню стійку, проте гостей в цьому епізоді від неприємностей врятувала стійка воріт. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Це Паюк обікрав захисника, і блискуче пробив з розвороту у праву «шістку», не залишивши жодних шансів Матусову – 2:3.

Другий тайм був не менш цікавим. З перших секунд господарі задіяли активніше, і невдовзі змогли відновити паритет. Відзначився Побережник, який спочатку добряче «покрутив хребці» двом захисникам «Політехніка», а потім блискуче пробив в дальній кут – 3:3. «Вентс» не зупинявся на досягнутому, і вже в наступній атаці невтомний Побережник оформив дубль, влучно пробивши під поперечину після розіграшу кутового – 4:3. Не встигли гості як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Це Мустафін відгукнувся на зразковий простріл на дальню стійку у виконанні Святого, і без особливих зусиль з метра переправив сферу у сітку – 5:3. Підопічні Юрія Болістовського продовжували домінувати на майданчику, буквально «розриваючи» свого опонента. Довів рахунок до розгромного Бондар, який холоднокровним ударом з розвороту у ліву «дев’ятку» не залишив Сидоренку жодних шансів – 6:3. Закріпив і до того більш ніж вагому перевагу своєї команди Святий, влучним ударом замкнувши блискучий простріл Монастирського на дальню стійку – 7:3. Господарі продовжували домінувати, і через хвилину хет-трик оформив Мустафін, який потужно пробив в лівий нижній кут із середньої дистанції – 8:3. А масну крапку в грі влучним ударом по незахищених воротах поставив Дикий – більш ніж переконлива перемога «Вентсу» з рахунком 9:3, яка фактично виводить підопічних Юрія Болістовського у наступний раунд змагань.

Updated: 01.04.2014 — 12:43

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.