Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Спортлідер+» – «Кардинал-Рівне». Анонс

Чи вдасться підопічним Віктора Мглинця на власному майданчику переграти «міцного горішка» Екстра-ліги?

3-ого квітня флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+», проведе свій черговий поєдинок. У рамках 19-ого туру Екстра-ліги підопічні Віктора Мглинця у рідних стінах поміряються силами із одним із своїх найпринциповіших суперників, «Кардиналом-Рівне».

До гри обидва колективи підходять у бойовому настрої. «Спортлідер+» в минулому турі приймав в домашніх стінах одного із законодавців мод у вітчизняному футзалі, грізну львівську «Енергії». «Лідери», заведені шаленою підтримкою рідних вболівальників, активніше розпочали гру, і невдовзі змогли відкрити рахунок. Відзначився Фетько, який вдало зіграв на дальній стійці після прострілу Калукова – 1:0. «Енергія» не знітилася, і завдяки двом влучним ударам Михайла Грицини змогла схилити шальки терезів на свою користь – 1:2. Такий розвиток подій не вибив з колії підопічних Віктора Мглинця, які продовжували при першій ліпшій нагоді шукати ключі до оборонних редутів галичан, і результат не змусив на себе довго очікувати. Паритет відновив Засенко, який з кількох метрів переправив сферу у сітку після блискучого прострілу Заворотного на дальню стійку – 2:2. Не встигли підопічні Олександра Косенка як слід прийти до тями, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Михайленко розкішною передачею вивів на ударну позицію Засенка, і той зусиль партнера не змарнував, невідпорно пробивши під поперечину – 3:2. «Лідери» продовжували діяти першим номером, і невдовзі перевагу подолян закріпив Сондак, який з кількох метрів вразив фактично незахищену ціль після кинжальної передачі Калукова – 4:2.

Вже з перших секунд другої половини «Енергія» розпочала використовувати свою «рятівну паличку», тобто гру в п’ятьох, яка у галичан відточена до дрібниць. Ця тактика згодом дала свої плоди: львів’яни ціною неймовірних зусиль змогли забити три м’ячі, і вийти вперед у рахунку, проте останнє слово в цій зустрічі все одно виявилося за ФК «Спортлідер+»: Сондак блискуче зіграв на перехопленні після обрізки Дмитра Бондаря, і відразу відпасував на Калукова, а Дмитро зусиль партнера не змарнував, холоднокровним ударом впритирку із стійкою не залишивши жодних шансів Кардашу – у підсумку бойова нічия з рахунком 5:5, однак гра подолян в цій зустрічі справила переважно хороше враження і навіює лише на позивні думки напередодні майбутнього протистояння із «Кардиналом-Рівне».

Рівняни, які мають ще теоретичні шанси на вихід у плей-офф, ж у попередньому турі протистояли на виїзді діючому лідеру Екстра-ліги, грізному «Єнакієвцю». Якщо у першій половині підопічним Сергія Піддубного ще вдавалося стримувати стрімкі атаки у виконанні лідера змагань, то вже на старті другого тайму захист «Кардиналу-Рівне» дав перший серйозний збій, яким залюбки скористався Свиридов – 1:0. Підопічні Олега Солодовника не зупинялися на досягнутому, і впродовж наступних п’яти хвилин завдяки дублю Овсяннікова та влучному удару Зам’ятіна зняли усі питання про переможця у цій зустрічі – 4:0. «Кардиналівці» ж в останні хвилини активізувалися, і зусиллями Волянюка змогли забити гол престижу, однак на більше підопічних Сергія Піддубного не вистачило – впевнена перемога «Єнакієвця» з рахунком 4:1.

У нинішньому розіграші Екстра-ліги ці суперники зустрічалися вже двічі, і у обидвох випадках успіх святкував «Кардинал-Рівне». В Хмельницькому Піддубний і компанія здобули важку перемогу з рахунком 4:2, а у рідних стінах футзальний Бог знову виявився на боці «кардиналівців» – мінімальна вікторія із рахунком 3:2. Однак як відомо, що будь-яка серія рано чи пізно завершується, і віримо, що подолянам, які демонструють доволі видовищну та привабливу гру із приходом Віктора Мглинця на тренерський місток клубу, вдасться покращити свій баланс зустрічей із командою із Рівного, та змусити граючого тренера команди-суперника, Сергія Піддубного, достойно відповісти за образливі вирази стосовно хмельницького клубу у грі першого кола.

Проте всі крапки над «і» розставить сама гра, яка відбудеться в четвер, 3-ого квітня. Початок зустрічі у спорткомплексі УМВС о 16:00. Прийди та підтримай улюблену команду!

Статистика протистоянь:

22.09.2012. «Кардинал-Рівне» – «Спортлідер+» – 4:2 (1:2)

Голи: Чернієнко – 2, Маринюк, Піддубний – Засенко, Ткачук

23.12.2012. «Спортлідер+» – «Кардинал-Рівне» – 0:3 (0:1)

Голи: Чернієнко – 2, Когут

03.02.2013. «Кардинал-Рівне» – «Спортлідер+» – 8:3 (1:1)

Голи: Дєнюжкін – 2, О. Бондар, Когут, Маринюк, Паршиков, Фаренюк, Чернієнко – Ткачук, Калуков, Сондак

16.03.2013. «Спортлідер+» – «Кардинал-Рівне» – 2:4 (0:1)

Голи: Ткачук, Заворотний – Маринюк – 2, Піддубний, О. Бондар

17.05.2013. «Спортлідер+» – «Кардинал-Рівне» – 4:3 (1:1)

Голи: Заворотний, Івонко, Коробка, Калуков – Чернієнко – 2, Піддубний

19.10.2013. «Спортлідер+» – «Кардинал-Рівне» – 2:4 (0:0)

Голи: Михайленко, Засенко – Піддубний – 2, Танський, Дармовіс

08.12.2013. «Кардинал-Рівне» – «Спортлідер+» – 3:2 (0:1)

Голи: Танський, Піддубний, Когут – Фетько, Маринюк (автогол)

Updated: 02.04.2014 — 08:51

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.