Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Кубок Преміум-ліги: синхронні успіхи фаворитів

Чергові поєдинки турніру несподіванок не принесли

Настає пора вирішальних поєдинків у дебютному розіграші Преміум-ліги відкритого регіонального Кубку Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Вчора були зіграні чергові поєдинки турніру, які сповна потішили багаточисленну армію вболівальників видовищним та результативним фут залом. Про все це далі у нашому огляді.

«Спортлідер-3» – «Фаворит» – 8:0 (4:0)

Арбітри: Бондарь, Жмурко

Голи: Власович (16, 46, 49), Шеремета (17), Подлюк (25, 47), Рибчинський (26), Розпаченюк (29)

«Спортлідер-3»: Чорнобай, Болістовський, Власович, Розпаченюк, Шеремета, Філь, Подлюк, Рибчинський, Глас

«Фаворит»: Януш, Мевша, Люховець, Сироватко, Альміз, Савчук, Веселовський, Д. Огороднічук, Р. Огороднічук, Бондарчук

З перших секунд зустрічі номінальні господарі заволоділи ініціативою, і розпочали один за одним створювати небезпечні моменти біля воріт «Фавориту», проте блискуче діяв у рамці гостей Януш, який раз по раз рятував свою команду. Однак всередині першої половини і він виявився безсилим після удару Власовича, який блискуче зіграв на дальній стійці після прострілу Гласа – 1:0. Не встигли гості як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Відзначився Шеремета, який невідпорно пробив під поперечину із середньої дистанції – 2:0. «Лідери» не зупинялися на досягнутому, і фактично у наступній атаці рахунок до розгромного довів Подлюк, блискуче пробивши з розвороту в дальній кут – 3:0. Господарі продовжували домінувати на майданчику, буквально «розриваючи» свого опонента. Під завісу тайму закріпив і до того більш ніж вагому перевагу своєї команди влучним ударом Рибчинський, з кількох метрів вразивши фактично порожні ворота після філігранної передачі Гласа.

В другому таймі ігровий малюнок істотно не змінився. Довів рахунок до непристойного Розпаченюк, який прицільним ударом в ліву «шістку» замкнув розкішний простріл активного Гласа – 5:0. Віддамо належне гравцям «Фаворита», які не опустили руки, і в наступній атаці скорочувати розрив у рахунку міг Савчук, який блискучим пострілом із середньої дистанції цілив у правий верхній кут, однак в цьому епізоді за «лідерів» зіграв каркас воріт. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Власович відгукнувся на елегантну скидку п’ятою у виконанні Власовича, і холоднокровним ударом в ліву «шістку» на залишив Янушу жодних шансів – 6:0. Завершення матчу проходило при явній перевазі господарів, які зусиллями Подлюка та Власовича змогли довести рахунок до непристойного – у підсумку більш ніж переконлива перемога «Спортлідера-3» із рахунком 8:0, яка фактично забезпечує команді путівку у наступний раунд змагань.

«Політехнік» – «Вентс» – 5:6 (4:2)

Арбітри: Жмурко, Бондарь

Голи: Шляховий (21, 26), Вільчинський (23), Жилович (27), Стасюк (48, аг.) – Мустафін (15, 28, 41), Гнідий (26), Святий (40), Стасюк (46)

«Політехнік»: Сидоренко, Клапченко, Вільчинський, А. Салабай, Н. Салабай, Жилович, Садовнік, Дзюбак, Паюк, Шляховий

«Вентс»: Матусов, Побережник, Святий, Діброва, Стасюк, Гнідий, Мустафін, Дикий, І. Монастирський, Овчинніков

Попередження: Клапченко (49) – Гнідий (5), Стасюк (49)

Активніше гру розпочали номінальні гості, які невдовзі змогли втілити свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Гнідий розкішною передачею вивів на ударну позицію Мустафіна, і той зусиль партнера не змарнував, холоднокровним ударом під поперечину не залишивши голкіперу жодних шансів – 0:1. Гравці «Політехніка» здебільшого діяли другим номером, роблячи ставку на швидкі контрвипади, які «Вентсу» часто вдавалося нейтралізувати лише ціною порушень фолу. Як наслідок, під завісу тайму підопічні Юрія Болістовського перевищили допустимий ліміт порушень, і отримали десятиметровий удар у власні ворота. «Вирок» взявся виконувати Шляховий, і гарматним пострілом в праву «шістку» відновив паритет – 1:1. Не встигли гості як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Відзначився Вільчинський, який холоднокровно пробив у дальній кут після скидки Садовніка – 2:1. Відповідь «Вентсу» не змусила на себе довго очікувати. Статус-кво відновив Гнідий – 2:2. Такий хід подій зовсім не засмутив гравців господарів, які невдовзі змогли схилити шальки терезів на власну користь. Дубль оформив Шляховий, який ефектним фінтом пошив у дурні захисника і невідпорно пробив з розвороту в лівий нижній кут – 3:2. «Політехнік» продовжував діяти першим номером, і під завісу тайму перевагу своєї команди закріпив Жилович, який без особливих зусиль вразив фактично порожні ворота – 4:2.

Не менш цікавим видався і другий тайм. Скоротив розрив у рахунку до мінімуму Мустафін, який блискуче пробив у правий нижні кут після скидки Діброви – 4:3. Забитий м’яч вселив неабияку впевненість у підопічних Юрія Болістовського, які стали активніше діяти біля воріт господарів, і незабаром це принесло свої плоди. Відновив статус-кво Святий, холоднокровним ударом  в ліву «шістку» замкнувши націлену передачу Стасюка – 4:4. Не встигли гравці «Політехніка» як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Хет-трик оформив Мустафін – 4:5. «Вентс» не зупинявся на досягнутому, і вже в наступній атаці закріпив перевагу своєї команди Стасюк, ефектно пробивши у лівий верхній кут після скидки Побережника – 4:6. Господарі кинулися рятувати гру, проте єдине на що спромоглися, так це дещо підсолодити гіркоту поразки – у підсумку мінімальна перемога «Вентса» з рахунком 6:5, який за вихід у півфінал поміряється силами із «Динамо-УМВС».

Updated: 04.04.2014 — 15:00

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.