Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Локомотив» — «Спортлідер+». Анонс

Чи вдасться підопічним Віктора Мглинця відібрати очки в діючого чемпіона Екстра-ліги?

В понеділок, 7-ого квітня, флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+», проведе свій черговий поєдинок. В рамках 20-ого туру вітчизняної Екстра-ліги підопічні Віктора Мглинця на виїзді зіграють із діючим чемпіоном України, харківським «Локомотивом».

До гри обидві команди підходять у бойовому настрої. «Залізничники» свій попередній матч проводили у Донецьку, де протистояли діючому лідеру змагань, «Єнакієвцю». Гра видалася дуже в’язкою та сповнена великою кількістю позиційної боротьби, в якій при своїй манері гри «Локомотив» фактично завжди має перевагу. Однак підопічні Олега Солодовника діяли на рівних із діючим переможцем Екстра-ліги, і завдяки влучному удару Свиридова зуміли вирвати мінімальну перемогу з рахунком 1:0, яка забезпечила «Єначці» достроковий тріумф у регулярному чемпіонаті. Ця поразка стала для «залізничників» вже другою поспіль, і опустила харківську команду вже на 3-є місце у табелі про ранги, і очевидно, що підопічні Євгена Ривкіна прикладуть максимум зусиль, аби здобути такі необхідні три очки та продовжити боротьбу за другу сходинку у турнірній таблиці.

Подоляни ж в минулому турі приймали на власному майданчику «Кардинал-Рівне». Підопічні Віктора Мглинця активніше розпочали гру, і вже на 2-ій хвилині завдяки влучному удару Сондака змогли вийти вперед у рахунку – 1:0. «Лідери» не зупинялися на досягнутому, і вже через декілька хвилин перевагу своєї команди подвоїв Михайленко, який невідпорно пробив в ліву «шістку» після розіграшу штрафного удару – 2:0. Підопічні Сергія Піддубного не знітилися після такого початку, і ще до середини першої половини гри завдяки дублю Фаренюка змогли зрівняти цифри на табло – 2:2. Хмельничани, заведені шаленою підтримкою рідних вболівальників, не опустили руки, і вже в наступній атаці свою команду вперед у рахунку вивів Рибак, який прицільним ударом зльоту в праву «шістку» замкнув елегантну скидку п’ятою у виконанні Калукова – 3:2. Рівняни здебільшого діяли другим номером, роблячи ставку на швидкі контрвипади, і ця тактика невдовзі принесла свої плоди. Цифри на табло зрівняв Дармовіс, який блискуче зіграв на добиванні після удару Басича. «Лідери» додали у швидкості, і результат не забарився. Оформив дубль, який чудово зіграв на дальній стійці після прострілу Калукова – 4:3. Команди продовжували діяти у відкритій манері, відповідаючи атакою на атаку, що неймовірно тішило багаточисленних вболівальників. «Кардинал-Рівне» не збирався миритися із таким ходом подій на майданчику, і невдовзі зусиллями Чернієнка, який холоднокровно пробив в ліву «шістку» із-за меж воротарської, зумів втретє зрівняти шальки терезів – 4:4. Відповідь хмельничан не змусила на себе довго очікувати. Це Засенко невідпорним ударом в ближній кут замкнув розкішну передачу врозріз у виконанні Калукова, і вкотре вивів «лідерів» вперед у рахунку – 5:4. «Кардиналівці» усіма силами кинулися відіграватися, і зусиллями Басича змогли врятуватися від поразки – у підсумку бойова нічия з рахунком 5:5.

Хоч і «Локомотив» виглядає явним фаворитом зустрічі, поєдинок проти «Спортлідера+» для нього точно не стане легкою прогулянкою. Виною тому кадрові негаразди у стані «залізничників». По-перше, ще досі залишається незрозумілою ситуація з бразильським легіоном харків’ян, по-друге, поєдинок скоріш за все пропустить один із ключових виконавців команди, Сергій Журба, який зазнав прикрого пошкодження у минулому турі. Подолянам ж в звітному матчі не зможе допомогти Михайленко, який буде пропускати гру через дискваліфікацію. Фактор свого майданчику грає на користь «Локомотиву», проте їм ой як не варто недооцінювати підопічних Віктора Мглинця, які суттєво додали у останніх матчах, і впевнений, що зроблять усе можливе, аби відібрати очки у виїзному двобої проти діючого чемпіона та покращити баланс очних зустрічей із «залізничниками».

Усе вирішить сама гра, яка розпочнеться в понеділок, 7-ого квітня, о 14:00. Спостерігати за ходом поєдинку Ви зможете в режимі онлайн на нашому сайті.

Статистика протистоянь:

3.10.2012. «Локомотив» – «Спортлідер+» – 6:1 (2:0)

Голи: Білоцерківець–2, Кисельов, Д. Клочко, Д.Сорокін, Камеко – Заворотний

10.01.2013. «Спортлідер+» – «Локомотив» – 0:3 (0:1)

Голи: Є. Клочко, Кондратюк, Білоцерківець

15.02.2013. «Локомотив» – «Спортлідер+» – 4:2 (0:1)

Голи: Кондратюк, Кисельов, Д. Сорокін, Журба – Михайленко, Коробка

10.04.2013. «Спортлідер+» – «Локомотив» – 1:1 (0:1)

Голи: Фетько – Д. Сорокін

24.10.2013. «Спортлідер+» – «Локомотив» – 2:6 (1:2)

Голи: Михайленко, Мартинюк – Камеко, Кисельов, Федорченко, Д. Сорокін, Засенко (аг.), Іваняк

14.12.2013. «Локомотив» — «Спортлідер+» — 5:1 (3:0)

Голи: Сірий, Білоцерківець, Федорченко, Д. Сорокін, Мартинюк (аг.) – Михайленко

Updated: 06.04.2014 — 11:29

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.