Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Кубок Преміум-ліги: «Конфермат» та «Динамо-УМВС» переможця не визначили

Виходить на фінішну пряму дебютний розіграш Преміум-ліги відкритого регіонального Кубку Хмельницького з футзалу, організований Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Вчора був зіграний ще один півфінальний поєдинок, в якому зустрілися між собою «Конфермат» та «Динамо-УМВС».

«Конфермат» – «Динамо-УМВС» – 4:4 (3:2)

Арбітри: Божко, Беринда

Голи: Ращик (3), Гвіанідзе (8, 30), Ціх (23) – Бабій (3), Подлюк (11), Трочинський (47), Колесников (48)

«Конфермат»: Чиж, Кострицький, Ращик, Сергеєв, Ціх, Шум, Гвіанідзе, Даньків

«Динамо-УМВС»: Ковальчук, Бабій, Сохорук, Колесников, Наскальний, Подлюк, Сторожук, Соботюк, Трочинський, Розгон, Попроцький

Попередження: Ращик (49) – Соботюк (18)

Вилучення: Наскальний (54, фол останньої надії)

Активніше гру розпочали гості, і невдовзі зусиллями Наскального могли відкрити рахунок, проте чудеса воротарської майстерності продемонстрував Чиж, в неймовірному стрибку парирувавши «мертвий» м’яч після прицільного удару нападника «динамівців» в дальній кут. Відповідь «Конфермату» не змусила на себе довго очікувати. Сергеєв розкішною передачею вивів на ударну позицію Ращика, і той зусиль партнера не змарнував – 1:0. Віддамо належне гравцям «Динамо-УМВС», які не опустили руки, і вже фактично у наступній атаці змогли відновити статус-кво. Відзначився Бабій, який елегантно обігрався із Колесниковим, і холоднокровним пострілом впритирку із стійкою не залишив жодних шансів голкіперу – 1:1. Через декілька хвилин активний Бабій мав відмінну нагоду оформити дубль, однак не зміг в ближньому бою переграти Чижа. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Гвіанідзе потужно пробив зі штрафного, і сфера після рикошету від когось із захисників «Динамо-УМВС» затріпотіла у сітці воріт – 2:1. Номінальні  гості не знітилися, і вже дуже швидко змогли вдруге відновити паритет в цьому матчі. Це Подлюк відгукнувся на націлену передачу Наскального у центр карного майданчику, і прицільним пострілом з розвороту в правий нижній кут не залишив жодних шансів голкіперу – 2:2. Впродовж наступної хвилини обидві команди обмінялися небезпечними випадами. Виводити «динамівців» вперед у рахунку міг Соботюк, який гарматним ударом цілив в праву «шістку» після скидки Сторожука, однак вище всяких похвал у рамці воріт зіграв Чиж, парирувавши «мертвий» м’яч. Майже відразу ледь не справило відоме футбольне правило, однак Ращик відверто вибачив суперник, влучивши із забійної позиції у стійку воріт. «Конферматівці» змогли перехопити ініціативу, і невдовзі втілили свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Це Ціх ефектним фінтом обіграв Сохорука, і невідпорно пробив із-за меж карного майданчика в ліву «дев’ятку» – 3:2. В наступній атаці відмінну нагоду закріпити перевагу господарів у рахунку мав Даньків, проте не зміг в ближньому бою переграти Ковальчука.

Не менш цікавою видалася і друга половина зустрічі. З перших секунд підопічні Володимира Лазарчука заволоділи ініціативою, і розпочали створювати гольові моменти біля воріт свого опонента із завидною регулярністю. Повинен був забивати Ціх, однак чудеса воротарської майстерності в цьому епізоді продемонстрував Ковальчук, зреагувавши на вбивчий постріл впритул у виконанні нападника «конферматівців». Господарі не зупинялися на досягнутому, і в наступній атаці все-таки домоглися свого. Активний Ціх розкішною передачею вивів на ударну позицію Гвіанідзе, і той зусиль партнера не змарнував, холоднокровно пробивши поміж ніг голкіперу – 4:2. Відповідь гостей не забарилася. Скорочувати розрив у рахунку міг Наскальний, який блискучим ударом з розвороту цілив у правий верхній кут, проте Чижу в неймовірному стрибку вдалося ліквідувати загрозу. Впродовж наступної хвилини небезпечними ударами обмінялися Сторожук та Даньків, однак на висоті були голкіпери обох команд. Команди розпочали діяти у відкритій манері, відповідаючи атакою на атаку, що приносило неабияке задоволення багаточисленній вболівальницькій аудиторії. Хет-трик міг оформлювати Гвіанідзе, проте знову вище всяких похвал у рамці воріт зіграв Ковальчук, зреагувавши спочатку на гарматний постріл  під поперечину у виконанні нападника «Конфермату», а потім ще й на добивання впритул від всюдисущого Автанділа. І саме тоді вкотре в цій грі спрацювало відоме футбольне правило. Відзначився Трочинський, який прицільним ударом в праву «шістку» замкнув виважену передачу від Колесникова у центр карного майданчику – 4:3. Не встигли господарі як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчику. Забитий м’яч заніс собі у актив невтомний Колесников, блискуче пробивши під поперечину із середньої дистанції – 4:4. До завершення гри обидві команди створили вдосталь нагод для взяття воріт, однак підсумкові цифри на табло так і залишилися незмінними. У підсумку – бойова нічия з рахунком 4:4, і долю фінальної путівки у боротьбі між цими суперниками визначить повторна зустріч.

Updated: 09.04.2014 — 19:51

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.