Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Стартує всеукраїнський турнір з футзалу пам’яті героїв Небесної сотні

Вже в п’ятницю візьме свій старт чергове футзальне свято, організоване Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Вже у найближчу п’ятницю розпочнеться чергове масштабне футзальне дійство, організоване Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області спільно із фут зальним клубом «Конфермат». Саме в цей день візьме свій старт всеукраїнський турнір з футзалу серед ветеранів 40 років і старше, присвячений пам’яті героїв Небесної сотні, який за словами організаторів обіцяє стати щорічним. В дебютному розіграші змагань участь візьмуть 5 команд із всіх куточків нашої Батьківщини, які по коловій системі визначатимуть імена переможців та призерів турніру. Надаємо вашій увазі імена учасників: «Ветеран» (Хмельницький), «Аквородос-Фурніколор-Центр» (Славута), СК «Тячів» (Закарпатська область), також за головний трофей турніру позмагаються команди Волинської та Вінницької області.

В п’ятницю, 11-ого квітня, матчі відбудуться у спорткомплексі «Конфермат». Початок ігор – о 12:00. Вирішальні поєдинки турніру будуть зіграні в суботу, 12-ого квітня, у затишному спорткомплексі УМВС. Початок – о 11:00.

Запрошуємо прийти усіх бажаючих та стати свідками незабутнього футзального свята!

Updated: 09.04.2014 — 20:52

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.