Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Рух» – НФК «Поділля». Анонс

Яким видасться початок нового сезону для флагману хмельницького футболу?

Майже півроку Хмельниччина існувала без професійної команди. Однак, як відомо, Хмельницький – місто з давніми футбольними традиціями, і дуже швидко на зміну багатостраждальному «Динамо» прийшла новостворена команда з історичною для нашого краю назвою, НФК «Поділля». Хочеться додати, що НФК «Поділля» буде структурним підрозділом ФК «Спортлідер+», керівництво якого семимильними кроками розвиває на Хмельниччині не тільки футзал, а й футбол.

В складі НФК «Поділля» виступають переважно місцеві футболісти. Деякі з них, як наприклад Олексій Колесников, Анатолій Шляховий, Андрій Яремчук та Олександр Антонов в свій час вже встигли пограти на найвищому рівні. Решта ж, переважно місцева молодь, яка з кожним днем суттєво додає у своєму розвитку і невпинно прогресує. Тренувати колектив буде добре відомий шанувальникам хмельницького футболу Микола Федорко.

Вже завтра НФК «Поділля» розпочне свій шлях у аматорській лізі першості України з футболу. Календар підготував на старті сезону для хмельничан нелегке випробування – в 1-ому турі змагань підопічні Миколи Федорка зіграють на виїзді проти маститого «Руху» із Винників, діючого срібного призера турніру, який небезпідставно вважається одним із фаворитів майбутнього розіграшу. Віримо, що новоствореній команді вдасться здобути такі потрібні три очки, і на мажорній ноті розпочати дебютний в своїй історії сезон.

Однак всі крапки «і» безпосередньо розставить сама гра, яка відбудеться в середу, 30-ого квітня. Про деталі поєдинку Ви зможете пізніше дізнатися на нашому сайті.

Updated: 29.04.2014 — 14:01

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.