Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Спортлідер-3-Поділля» з перемоги стартує в чемпіонаті міста з футболу

В стартовому поєдинку змагань підопічні Артема Гласа здобули мінімальну звитягу над «Університетом-Heliotherm»

«Спортлідер-3-Поділля» – «Університет-Heliotherm» – 1:0 (0:0)

Арбітри: Куцак – Фарина, Шевчук

Голи: Колесников (47)

«Спортлідер-3-Поділля»: Поправка, Розпаченюк (Глас, 60), Колесников (Зенін, 68), Юхимович, Ціх, Романюк, Філь (Малишевський, 80), Шеремета, Мартинюк, Побережник, Подлюк

«Університет-Heliotherm»: Петричук, Глушок (Сяньков, 41), Рефель, Антонюк (Кізюн, 55), Нємий, Бабій (Федорко, 48), Воловик (Голець, 83), Сакович, Вигоняйло, Алексеєв, Мороз (Булкін, 77)

Попередження: Розпаченюк (60) – Вигоняйло (26)

Вилучення: Побережник (35, фол останньої надії)

Сьогодні флагман хмельницького аматорського футболу, «Спортлідер-3-Поділля» стартував в чемпіонаті Хмельницького. Підопічні Артема Гласа, які є діючими переможцями змагань, в дебютному поєдинку чемпіонату-2014 зустрічалися із іменитим «Університетом-Heliotherm», минулорічним бронзовим призером турніру. Матч двох грандів міського футболу сповна виправдав очікування багаточисленних вболівальників, потішивши видовищною боротьбою на кожному клаптику поля, яка тримала у напрузі усіх присутніх аж до самісінького фінального свистка.

З перших секунд «лідери» заволоділи ініціативою, розпочавши створювати гольові моменти біля воріт свого опонента із завидною регулярністю. Відкривати рахунок в матчі міг Колесников, який гарматним пострілом в ліву «шістку» із середньої дистанції замикав чудову передачу у виконанні Розпаченюка, однак Петричуку в неймовірному стрибку вдалося ліквідувати загрозу. Господарі не зупинялися на досягнутому, і через декілька хвилин змінювати цифри на табло повинен був Юхимович, який з кількох метрів потужно пробивав головою під поперечину після розкішного навісу Романюка, проте знову блискуче зіграв страж воріт «Університету-Heliotherm», ціною надзусиль врятувавши свою команду від вірного голу. Відповідь гостей не змусила на себе довго очікувати. Це Антонюк блискуче пройшов лівим флангом, і насилу пробив в дальній верхній кут, однак Поправка в рамці воріт зіграв надійно. Впродовж наступних кількох хвилин суперники обмінялися досить гострими випадами. Чудеса воротарської майстерності продемонстрував Поправка, в неймовірному стрибку парирувавши сферу після вбивчого удару зльоту в ліву «шістку» у виконанні Вигоняйла. В наступній атаці відкривати рахунок міг Мартинюк, який потужним пострілом в правий нижній кут замикав вишукану багатоходівку своєї команди, проте знову у рамці гостей виблиснув Петричук, який в останній момент зумів кінчиками пальців зумів перевести сферу на кутовий. «Лідери» додали в швидкості, і через декілька хвилин це ледве не принесло свої плоди. Відмінну нагоду відзначитись мав Подлюк, однак відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити фактично порожні ворота після розкішної подачі на дальню стійку у виконанні Романюка.

Досить суперечливий епізод стався на 35-ій хвилині. Побережник на підступах до карного майданчику «лідерів» у відчайдушному підкаті зупинив прорив Саковича, і головний арбітр не вагаючись «запалив» перед Дмитром «червоне світло», залишивши «Спортлідер-3-Поділля» в меншості і викликавши таким рішенням неабияке обурення у гравців обох команд та вболівальників, що обов’язково треба прийняти до уваги керівникам суддівського корпусу, які призначають на такі відповідальні матчі арбітрів, робота яких, м’яко кажучи, залишає бажати кращого.

Вже перша осмислена атака в другій половині матчу завершилася взяттям воріт. Це Мартинюк розкішною передачею вивів на ударну позицію Колесникова, і той зусиль партнера не змарнував, холоднокровно пробивши в ближній від голкіпера кут – 1:0. Гості не знітилися, і вже через декілька хвилин відновити паритет міг Федорко, проте на щастя для «лідерів» із забійної позиції пробив поруч із стійкою. Небезпечними ударами обмінялися Мартинюк та Кізюн, однак на висоті були голкіпери обох команд. Напруженою видалася кінцівка зустрічі. Знімати усі питання про переможця повинен був Ціх, який ефектним пострілом зі штрафного цілив у лівий верхній кут, проте йому трішки забракло влучності. Гості не здавалися, і на останніх секундах зусиллями Рефеля могли врятуватися від поразки, однак Поправка в неймовірному стрибку зумів ліквідувати загрозу. У підсумку – мінімальна перемога «Спортлідера-3-Поділля» з рахунком 1:0.

Свій наступний матч підопічні Артема Гласа проведуть в четвер, 22-ого травня. В цей день «Спортлідер-3-Поділля» поміряється силами із дебютантом вищого дивізіону, «Хмельницькими делікатесами».

Updated: 16.05.2014 — 01:28

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.