Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

ФК “Спортлідер+” продовжує відбір талановитих дітей та юнаків!

За підсумками другого туру відбіркової кампанії стали відомими імена чергових щасливчиків, які отримали право спробувати свої сили у молодіжній та дитячо-юнацьких командах ФК “Спортлідер+”

Сьогодні футзальний клуб “Спортлідер+” продовжив відбір талановитих дітей та юнаків, головним завданням якого є виявлення найперспективніших кадрів у звітних вікових категоріях з перспективою подальшого залучення до виступів у молодіжній та дитячо-юнацьких командах флагману хмельницького футзалу. Юні таланти під керівництвом Миколи Сохорука та Романа Шевчука, які мають серйозні здобутки у роботі з підростаючим поколінням, демонстрували свої вміння у фізичній та тактико-технічній підготовці, а на завершення проявили усі свої найкращі якості в двосторонній грі, за підсумками якої кращі отримали право спробувати свої сили у молодіжній та дитячо-юнацьких командах ФК “Спортлідер+”.

Черговий етап відбору відбудеться вже наступного четверга, 22 травня, в спорткомплексі УМВС! Початок – о 17:00. Не втратьте свого шансу потрапити до ФК “Спортлідер+”, одного з найкращих в Україні професійних футзальних клубів! Довідки за телефоном: 067-381-13-79

А на завершення – фотоогляд другого етапу відбору:

Updated: 15.05.2014 — 23:29

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.