Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Прогнозовані перемоги фаворитів

Поєдинки другого туру внутрішнього турніру ФК «Спортлідер+» несподіванок не принесли

Набирає обертів розіграш внутрішнього турніру ФК «Спортлідер+». Вчора у спорткомплексі УМВС відбулися поєдинки другого туру. І хоч вони несподіванок не принесли, адже завершилися впевненими перемогами фаворитів, усі матчі видалися неймовірно цікавими, а головне – результативними, що неабияк потішило багаточисленних вболівальників на трибунах. Про це все далі в нашому огляді.

«Спортлідер-2» — «Вентс» — 13:2 (2:1)

Арбітр: Божко

Голи: Опольський (12), Соколюк (23), Токарчук (28, 32, 43), Жаріков (29, 52), Мартинюк (34, 47, 53), Малишевський (45, 54), Поправка (49) – Ілюшин (24), Побережник (31)

«Спортлідер-2»: Поправка, Малишевський, Мартинюк, Токарчук, Жаріков, Опольський, Соколюк

«Вентс»: Болістовський, Ілюшин, Іванов, І. Монастирський, Побережник, Святий, Матусов

Попередження: Жаріков (22), Опольський (36) – Святий (41)

Першими на майданчик вийшли «Спортлідер-2» та «Вентс». Забігаючи наперед відзначимо, що гра не виправдала очікувань вболівальників. Виною тому перш за все впевнена гра номінальних господарів, які провели блискучий матч, не залишивши своєму опоненту жодних шансів бодай на нічию.

Перший по-справжньому небезпечний момент у зустрічі створили гості. Це Ігор Монастирський втік по лівому флангу на побачення із голкіпером на побачення із голкіпером, однак не зумів в ближньому бою переграти Поправку. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Мартинюк розкішною передачею вивів на ударну позицію Опольського, і той зусиль партнера не змарнував – 1:0. Не встигли «вентсівці» як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Соколюк відгукнувся на чудову скидку Мартинюка, і холоднокровним пострілом в правий верхній кут не залишив Болістовському жодних шансів – 2:0. Віддамо належне номінальним гостям, які не опустили руки після такого невдалого початку, і під завісу тайму змогли зусиллями Ілюшина, який чудово зіграв на дальній стійці після прострілу Матусова, скоротити розрив до мінімуму – 2:1.

Основні події відбулися в другій половині гри. Токарчук ефектно обігрався встіночку із Мартинюком, і прицільним ударом зльоту в лівий нижній кут закріпив перевагу своєї команди – 3:1. Господарі не зупинялися на досягнутому, і невдовзі рахунок до розгромного довів Жаріков, який блискуче пробив під поперечину із-за меж карного майданчика – 4:1. Відповідь «Вентсу» не змусила на себе довго очікувати. Один м’яч відквитав Побережник, який холоднокровним пострілом в дальній кут замкнув розкішну передачу Монастирського в центр карного майданчика – 4:2. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій «лідерів», які додали в швидкості, і вже дуже швидко зусиллями Токарчука відновили комфортну перевагу у три забиті м’ячі – 5:2. В наступній атаці своє вагоме бомбардирське слово сказав Мартинюк, який блискуче виконав штрафний удар – 6:2. Завершення гри проходило за цілковитої переваги підопічних Романа Шевчука, які спромоглися до фінальної сирени забити ще шість «сухих» м’ячів у ворота свого опонента, і довести справу до розгромної вікторії. В підсумку – надпереконлива перемога «Спортлідера-2» з рахунком 13:2, яка стає для підопічних Романа Шевчука першою у турнірі.

«Хмельницькі делікатеси» — «Спортлідер-3» — 0:3 (0:0)

Арбітри: Божко

Голи: Глас (19), Рибчинський (22), Філь (29)

«Хмельницькі делікатеси»: Самчук, Чубатий, Палійчук, Ярмаш, Кучерук

«Спортлідер-3»: Алексейчук, Трочинський, Глас, Розпаченюк, Сохорук, Рибчинський, Шеремета, Філь, Люблінський

В іншому матчі ігрового дня зустрілися «Хмельницькі делікатеси» та «Спортлідер-3».

В дебюті поєдинку небезпечними ударами обмінялися Кушнірук та Шеремета, однак на висоті були голкіпери обох команд. «Лідери» змогли перехопити ініціативу, і небезпечні моменти біля воріт номінальних господарів стали виникати із завидною регулярністю. Відкривати рахунок повинен був Рибчинський, проте відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити фактично порожню рамку після зразкової скидки Шеремети. Відмінну нагоду відзначитись мав Розпаченюк, який блискучим пострілом цілив у ліву «шістку», однак за господарів в цьому епізоді зіграла стійка воріт. Змінювати цифри табло міг Сохорук, проте не зміг в ближньому бою переграти Самчука. «Хмельницькі делікатеси» діяли здебільшого другим номером, роблячи ставку на швидкі контратаки, і вже дуже скоро така тактика ледве не принесла результат. Відкривати рахунок міг Чубатий, який з кількох метрів розстрілював голкіпера після зразкового прострілу на дальню стійку у виконанні Палійчука, однак Алексейчуку в неймовірному стрибку вдалося ліквідувати загрозу. Заключні хвилини першого тайму проходили за явної переваги «Спортлідера-3», проте справжні чудеса у рамці воріт демонстрував Самчук, двічі парирувавши «мертві» м’ячі після вбивчих пострілів Гласа та Філя.

Основні події відбулися в другій половині зустрічі. Відкривати рахунок міг Палійчук, який холоднокровним ударом в ліву «шістку» замикав розкішну передачу врозріз у виконанні Кушнірука, проте в цьому епізоді за «Спортлідер-3» зіграла стійка. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Це Глас відгукнувся на націлену передачу в центр карного майданчику у виконанні Розпаченюка, і вдотик вколотив сферу у лівий верхній кут, не залишивши Самчуку жодних шансів – 0:1. Не встигли господарі як слід оговтатися, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Філь чудовим пасом вивів на ударну позицію Рибчинського, і той зусиль партнера не змарнував – 0:2. Віддамо належне гравцям «Хмельницьких делікатесів», які не знітилися, і вже в наступній атаці зусиллями Ярмаша могли скоротити відставання у рахунку, однак рятівником «лідерів» в цьому епізоді виявився Філь, який в останній момент виніс сферу з лінії порожніх воріт. Підопічні Артема Гласа продовжували діяти першим номером, і під завісу матчу рахунок до розгромного довів активний Філь, який блискуче пробив з розвороту у лівий нижній кут після скидки Шеремети – 0:3. До фінальної сирени обидві команди мали вдосталь нагод, аби змінити цифри на табло, проте підсумковий рахунок залишився незмінним. У підсумку – 3:0 на користь «Спортлідера-3», який із стовідсотковим показником очолює турнірну таблицю наших змагань.

Турнірна таблиця після 2-ого туру виглядає наступним чином:

Команди 1 2 3 4 І В Н П М`ячі О
1
Спортлідер-3
5:3 3:0 2 2 0 0 8-3 6
2
Спортлідер-2
3:5 13:2 2 1 0 1 16-7 3
3
Хмельницькі делікатеси
0:3 7:2 2 1 0 1 7-5 3
4
Вентс
2:13 2:7 2 0 0 2 4-20 0

Матчі третього туру відбудуться в понеділок, 26-ого травня. В цей день зустрінуться “Спортлідер-3″ та “Вентс”, а також поміряються силами “Хмельницькі делікатеси” та “Спортлідер-2″. Початок ігор в спорткомплексі УМВС – о 18:30. Запрошуємо прийти усіх бажаючих та стати свідками незабутнього футзального свята!

А на завершення — фотоогляд поєдинків 2-ого туру змагань:

Updated: 24.05.2014 — 10:27

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.