Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

НФК “Поділля” перемагає у Ізяславі

В матчі 7-ого туру Прем’єр-ліги чемпіонату Хмельницької області з футболу підопічні Миколи Федорка здобули виїзну премогу над ізяславською “Горинню”

У суботу, 5-ого липня, свій черговий поєдинок провело хмельницьке “Поділля”. В рамках 7-ого Прем’єр-ліги чемпіонату Хмельницької області з футболу підопічні Миколи Федорка у Ізяславі зустрічалися із місцевою “Горинню”.

Розпочали хмельничани матч дуже активно, і вже на 11-ій хвилині закономірно втілили свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Відкрив рахунок у зустрічі Соколюк, влучним ударом під поперечину замкнувши розкішний простріл у виконанні Романюка – 1:0. Не встигли гравці “Горині” як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру поля. Перевагу своєї команди подвоїв юний Шутяк, який невідпорним пострілом в ліву “дев’ятку” завершив елегантну багатоходівку хмельничан – 2:0. Номінальні господарі, заведені несамовитою підтримкою рідних трибун, відчайдушно намагалися змінити хід подій на полі, проте єдине на що спромоглися, так це під завісу матчу провести гол престижу. У підсумку – мінімальна перемога “Поділля” з рахунком 2:1, яке і надалі продовжує обіймати лідируючу позицію в табелі про ранги.

Свій наступний поєдинок підопічні Миколи Федорка проведуть наступної середи, 9-ого липня. В цей день подоляни у рамках заключного туру чемпіонату України серед аматорських команд зіграють на виїзді із діючим переможцем змагань, оржівським “ОДЕКом”

Updated: 05.07.2014 — 19:55

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.