Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: сезон розпочато!

Стартові поєдинки Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з міні-футболу видалися напрочуд видовищними

Ось і дочекалася спортивна громадськість, гравці та тренери команд початку чергового масштабного свята, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області – у суботу, 5-ого липня, стартував дебютний розіграш Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з міні-футболу. Стартові поєдинки змагань видалися напрочуд видовищними, а головне – багатими на забиті м’ячі, що принесло неабияку насолоду чисельній глядацькій аудиторії, яка спостерігала за цікавими та безкомпромісними баталіями на штучних майданчиках спорткомплексу УМВС та у парку Франка. Про все це далі у нашому огляді.

ФК «Лезнєво» – «ЕкоАльт-Адрія» – 5:3 (2:2)

Арбітр: Кузнєцов

Голи: Ісхаков (6), Сьомін (16, 26), Цейгуков (44), Волошин (50) – Мейко (2), Оборонков (23), Вілінчук (28)

ФК «Лезнєво»: Крисін, Тадля, Сьомін, Ісхаков, Волошин, Дащук, Стукан, Цейгуков

«ЕкоАльт-Адрія»: Коник, Музик, Яворський, Мейко, Оборонков, Вілінчук

Попередження: Оборонков (14), Коник (27)

В матчі-відкритті змагань зустрічалися ФК «Лезнєво» та «ЕкоАльт-Адрія». Команди потішили вболівальників неймовірно видовищною грою, перш за все роблячи акцент на гру в атаці. У середині другого тайму рахунок був рівним, проте більш досвідченішим господарям вдалося дотиснути свого опонента, і завдяки влучним ударам Цейгукова та Волошина схилити шальки терезів на свою користь – 5:3 на користь ФК «Лезнєво», яке з перемоги стартує у наших змаганнях.

«Менс» – «Гранд» – 7:4 (5:2)

Арбітр: Кузнєцов

Голи: Дуда (11, 15), Левчук (20, 21, 48), Гілюк (22), Павлюк (32) – В. Вербовий (3, 6, 38), Дячук (41), С. Мазур (45)

«Менс»: Кісельов, Побута, Попов, Гілюк, Павлюк, Левчук, Громницький, Дуда, Бігус

«Гранд»: Дементій, Дячук, С. Мазур, Басістий, В. Вербовий, С. Вербовий, Якубовський, О. Мазур

Попередження: Попов (11)

Також цікавим виявилося і протистояння «Менсу» та «Гранду». Номінальні гості вже на перших хвилинах зусиллями Вербового послали більш зіркових «менсівців» у нокдаун, провівши два швидкі м’ячі у ворота Кисельова, однак підопічні Олександра Гілюка продемонстрували неймовірні морально-вольові якості та також майже стовідсоткову реалізацію гольових моментів, зумівши в підсумку здобути вольову вікторію з рахунком 7:5. Найбільш помітними в складі переможців були Левчук та Дуда, які записали на свій бомбардирський рахунок хет-трик та дубль відповідно.

«Стандарт» – «Ротор» – 4:7 (2:3)

Арбітр: Кузнєцов

Голи: Побережний (17), Дідишен (27), Полупан (29, 46) – Гриньков (4), Науменко (6), Крутяков (10, 28, 50), Главацький (35, 50)

«Стандарт»: Назарчук, Бердецький, Дідишен, Полупан, Яхимчук, Побережний

«Ротор»: Данилюк, Крутяков, Мельник, Гриньков, Главацький, Шпаков, Науменко, Федоченко

Попередження: Дідишен (27) – Мельник (12), Науменко (27)

Довів свої високі турнірні амбіції не словом, а ділом інший фаворит дивізіону 2, маститий «Ротор». Підопічні Володимира Вариводського, у складі яких виблискував майстерністю Крутяков, з перших хвилин заволоділи ініціативою, грамотно діючи у завершальній стадії атак, і як не старався «Стандарт», однак не зміг зачепитися бодай за нічию – впевнена перемога «роторців» з рахунком 7:4.

«Вікторія» – «Вентс» – 1:5 (0:5)

Арбітр: Божко

Голи: Сокирко (43) – Дикий (3, 16, 23), Побережник (8), Діброва (19)

«Вікторія»: Садовський, Ягринець, Демчишин, Стародуб, Мамонтов, Кухта, Дупляк, Рудь, Гавель, Сокирко

«Вентс»: Матусов, Побережник, Святий, Гнідий, Діброва, Болістовський, Монастирський, Дикий, Мустафін, Лапенюк

Попередження: Ягринець – Лапенюк

Стартував з перемоги і «Вентс». Доля матчу вже була фактично вирішена в першій половині гри, коли підопічні Юрія Болістовського забили п’ять м’ячів без відповіді у ворота Садовського, і як не намагалася «Вікторія» потім переломити хід гри, в підсумку спромоглася лише підсолодити гіркоту поразки зусиллями активного Сокирка – 5:1 на користь «Вентса».

«Спортлідер-2» – «Фаворит» – 6:2 (3:1)

Арбітр: Божко

Голи: Малишевський (5, 15, 23), Жаріков (29, 36), Іванов (33) – Савчук (3), Р. Огороднічук (31)

«Спортлідер-2»: Трочук, Малишевський, Жаріков, Цикра, Нік, Іванов, Ситнік, Токарчук

«Фаворит»: Януш, Мевша, Люховець, Веселовський, Д. Огороднічук, Р. Огороднічук, Савчук, Стець

Відкривав змагання у дивізіоні 1 цікавий матч між «Спортлідером-2» та амбітним «Фаворитом». Номінальні гості активніше розпочали гру, ні в чому не поступаючись своєму більш іменитому супернику, і вже дуже швидко змогли вийти вперед у рахунку завдяки влучному удару лідера «Фавориту», Віктора Савчука – 0:1. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій підопічних Романа Шевчука, які зуміли перехопити ініціативу, і розпочали створювати небезпечні моменти біля воріт Януша один за одним. Як наслідок, шість поспіль голів «Спортлідера-2» фактично зняли усі питання про переможця в цій зустрічі. Найбільш помітними на майданчику в стані «лідерів» були Малишевський та Жаріков, які на двох аж п’ять разів розписалися у воротах гостей: Юрій – тричі, Денис – двічі. «Фаворит» не опускав руки, наполегливо продовжуючи шукати ключі до володінь Трочука, проте єдине на що спромоглися Савчук і Ко, так це лише підсолодити гіркоту поразки завдяки голу Руслана Огороднічука – впевнена вікторія «Спортлідера-2» з рахунком 6:2, який відразу захоплює лідерство у дивізіоні 1.

«Спортлідер-3» – «Воля» – 6:5 (4:2)

Арбітр: Божко

Голи: Розпаченюк (7, 20), Грушкевич (22, 26), Сохорук (24), Глас (31) – Остапишен (23), Морочківський (24), Гуралечко (29, 36, 48)

«Спортлідер-3»: Алексейчук, Трочинський, Сохорук, Розпаченюк, Нігловський, Глас, Ліпчинський, Рудюк, Цилепа, Грушкевич

«Воля»: Задерейко, Остапишен, Сворінь, Сербіновський, Гуралечко, Морочківський, Сендзюк

Попередження: Глас – Задерейко

Центральний поєдинок ігрового дня, у якому зустрічалися «Спортлідер-3» та «Воля», відповідно срібний та бронзовий призери минулорічних змагань, цілком виправдав очікування вболівальників, які стали його свідками. Ініціативою здебільшого володіли підопічні Артема Гласа, які більшість своїх атак доводили до логічного завершення у вигляді забитих м’ячів, знекровлена кадровими втратами «Воля» навпаки ж блискуче діяла другим номером, роблячи ставку на стрімкі контратаки. Суперники демонстрували неймовірно видовищну гру, відповідаючи атакою на атаку, проте в підсумку вирішальною стала блискуча виконавська майстерність більш досвідчених господарів – мінімальна перемога «Спортлідера-3» з рахунком 6:5.

«Бамбук» – «Мустанг-Автолідер» – 2:0 (2:0)

Арбітр: В. Папірович

Голи: Мельник (3), Антонов (16)

«Бамбук»: Гарбар, Олесь, Кушнірук, Кульбачний, Погребняк, Кравецький, Мельник, Яровий, Антонов, Кучерук, Бабій, Шатілов

«Мустанг-Автолідер»: Чекерський, Голець, І. Кореганов, Третьяков, Косевич, Легун, В’яч. Сироватко, Віт. Сироватко, Коза, Петрук, Будченко

Попередження: Легун (19), І. Кореганов (40)

Долю звітного протистояння вирішили два «сухі» м’ячі, забиті господарями ще у першій половині матчу. Швидкий гол у виконанні Мельника, який розкішним ударом в правий верхній кут замкнув блискучу багатоходівку cвоєї команди додав впевненості «Бамбуку», який вже дуже швидко зусиллями Антонова подвоїв свою перевагу. В час, який залишався до фінального свистка, суперники створили вдосталь гольових моментів, проте цифри на табло так і залишилися незмінними – впевнена перемога господарів з рахунком 2:0.

«Карат» – «Белфаст» – 3:2 (2:2)

Арбітр: В. Папірович

Голи: Пасічник (3, 24), Садовський (50) – Дарченко (1), Мартинюк (9)

«Карат»: Беринда, Пасічник, Садовський, Століта, Сінькевич, О. Лисий, Джунько, Гуляк, М. Лисий

«Белфаст»: Вінницький, Шадрін, Шевчук, Дарченко, Мартинюк, Гуцал, Воронін, Вельський, Гуменюк

Попередження: Гуцал (48)

Неймовірно напруженим видався двобій «Карата» і «Белфаста». Суперники демонстрували рівну гру, що цілком закономірно знаходило своє відображення у рахунку, і здавалося, що матч так і завершиться логічною «мировою», однак господарі активніше провели кінцівку гри, і на останніх секундах таки змогли вирвати перемогу. Героєм став Садовський, який невідпорним пострілом впритирку із стійкою замкнув фланговий простріл – 3:2 на користь «Карату».

«Хмельницькі делікатеси» – ФК «ЛП» – 5:4 (3:2)

Арбітр: В. Папірович

Голи: Никонюк (10, 14), Лисенко (18), Ярмаш (38, 50) – Ол. Муравський (11, 15, 28), Зінченко(30)
«Хмельницькі делікатеси»: Дубовий, Никонюк, Гончарук, Ярмаш, Янчук, Комаринський, Атласюк, Лисенко, Чубатий

ФК «ЛП»: Касапчук, Пучков, Зінченко, А. Муравський, Ол. Муравський, Марчук, Савченко

За подібним сценарієм завершилася зустріч між «Хмельницькими делікатесами» та ФК «ЛП». На початку другого тайму «делікатеси» володіли комфортним гандикапом у два забиті м’ячі, однак відчайдушні дії гостей у атаці допомогли їм схилити шальки терезів. Здавалося, що нічиї не уникнути, однак зовсім по-іншому думав всюдисущий Ярмаш, який на останніх секундах прицільним пострілом під поперечину замкнув розкішну скидку у виконанні Гончарука – 5:4 на користь «Хмельницьких делікатесів».

«МобіФренд» – «ЕкоАльт» – 0:9 (0:5)

Арбітр: Мандзій

Голи: Тихонюк (2), Камінський (3, 39), Мазур (7, 20), Булка (15), Подлюк (22), Музика (28), Потюк (38)

«МобіФренд»: Єременко, Трочинський, Єфімчук, Прохорчук, Мартинюк, Вакух, Серветник, Підгородецький

«ЕкоАльт»: Холодецький, Тихонюк, Потюк, Мокрота, Вавренюк, Камінський, Булка, Подлюк, Мазур, Музика, Пилипюк

Відкриття сезону для «ЕкоАльту» видалось дуже вдалим. Перша розгромна перемога у команди вже є. На полі відчувалась різниця у класі команд, про що, власне, говорить підсумковий рахунок. Все почалось з вдалого розіграшу аута, після якого був забитий перший мяч. Майже відразу другий. «МобіФренд» майже нічого не створив біля воріт суперника. В свою чергу «ЕкоАльт» забив 5 м’ячів в першому таймі і 4 в другому. В підсумку – розгромна перемога з рахунком 9:0.

«Дантист» – «Райффайзен Банк Аваль» – 3:3 (2:1)

Арбітр: Мандзій

Голи: Розуман (7), Терещенко (15), Коржак (25) – Шляховий (20), Хдеєр (34), Юнчик (39)

«Дантист»: Рибак, Кукурудза, Рудий, Розуман, Коржак, Терещенко

«Райффайзен Банк Аваль»: Шляховий, Ходаковський, Юнчик, Подольський, Підлісний, Ярославський, Хдеєр, Дацишин, Васильчук

Попередження: Терещенко (27) – Підлісний (13)

Майже всю гру «банкіри» грали першим номером, домінуючи на майданчику, а «Дантист» здебільшого діяв на контратаках. Так господарі забили перші два м’ячі, хоча «Райффайзен Банк Аваль» також на гол заслуговував -перекладина, штанги, хороша гра воротаря, а коли вже і він був безсилим, на допомогу йому миттю приходили захисники. Гол вони правда забили, але вже поступаючись з рахунком  1:3. Гості не опускали руки, і забивши під завісу матчу два «сухі» м’ячі заслужено змогли врятуватися від поразки – бойова нічия з рахунком 3:3.

«Фортуна» – «Арсенал-МАДОК» – 3:3 (3:2)

Арбітр: Мандзій

Голи: Флерко (5), Мельник (7, 20) – Красножон (16, 39), Розгон (19)

«Фортуна»: Балабанов, Куроткін, Гурніцкий, Флерко, Мельник, Туменко, Коваль, Бевза, Понамаренко, Чуб

«Арсенал-МАДОК»: Лозінський, Розгон, Мадзяновський, Грищук, Шлапак, Антончик, Порушник, Глушко, Красножон, Подлюк

В цьому матчі ледь не сталася перша гучна сенсація на турнірі. Досвідчений «Арсенал-МАДОК», зустрів серйозний опір з боку скромної «Фортуни», поступаючись  протягом усієї гри поступаючись у рахунку,  і лише за 30 секунд до кінця матчу зумів зусиллями Красножона зрівняти цифри на табло і врятуватися від поразки – нічия з рахунком 3:3.

«Штурм» – «Новатор» – 2:6 (1:3)

Арбітр: Мандзій

Голи: Роздайгора (16), Ткачишин (32) – Олянчук (7, 9, 23), Гарієвський (13, 35), Лисий (30)

«Штурм»: Дячук, Ковальський, Бистрих, Лемещук, Нестерук, Роздайгора, Ткачишин, Муляр, Ліщук

«Новатор»: Лисий, Постоліта, Шевчук, Любий, Сорока, Гарієвський, Олянчук, Осадчук, Зеленський, Шушвар, Іванов

Попередження: Муляр (26) – Любий (16)

З перемоги і стартував «Новатор». Підопічні Віктора Власова, в складі яких виступає декілька досить талановитих гравців, за всіма параметрами переважали свого візаві, відповівши на 2 пропущені м’ячі у власні ворота шістьма результативними ударами. Найбільш помітними в складі переможців був Сергій Олянчук, який тричі вражав володіння Дячука. В підсумку – переконлива перемога «новаторців» із рахунком 6:2.

Наступні матчі турніру відбудуться вже завтра, 6-ого липня. Початок матчів на майданчику спорткомплексу УМВС – о 11:45, в парку Франка – о 13:45. Запрошуємо усіх прийти та стати свідком яскравого видовища!

Дивізіон 1. Турнірна таблиця

Дивізіон 2. Турнірна таблиця

Олександр Таран, Костянтин Геут, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Фотоогляди звітних протистоянь та усі статистичні дані очікуйте на нашому сайті пізніше…

Updated: 05.07.2014 — 22:43

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.