Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

“Спортлідер+” стартує з нічиєї на “Кубку Львівщини-2014″

Підопічні Віктора Мглинця у стартовому матчі змагань розійшлися миром із господарями турніру, львівською “Енергією”

Другий ігровий день «Кубка Львівщини» товариським матчем відкривали львівський «Княжий Ринок» та криворізький «Приват». Мінімальну перемогу у цьому матчі святкували львів’яни. Підсумковий рахунок зустрічі – 3:2 на користь галичан.

Приват (Кривий Ріг) – «Княжий Ринок» (Львів) – 2:3(товариський матч) 

Івано-франківський «Ураган» після перемоги у товариському матчі над хмельницьким «Спортлідером+» (4:2) успішно стартував у груповому турніру «Кубка Львівщини». Команда Івана Скіцка з рахунком 3:1 зуміла здолати рівненський «Кардинал». По ходу матчу франківці перемагали з рахунком 2:0, однак на перерву у матчі пішли за мінімальної переваги номінальних господарів – 2:1.

По ходу другого тайму «Кардинал» більше домінував на майданчику, проте так і не зумів зрівняти рахунок. Наприкінці матчу команда Сергія Піддубного пішла у ва-банк з п’ятим польовим гравцем, проте «Урагану» вдалося зловити суперника на помилці та вразити порожні ворота. У підсумку – 3:1 – «Ураган» близький до того, аби перемогти у групі Б та зіграти у фіналу турніру.

Ураган (Івано-Франківськ) – Кардинал (Рівне) – 3:1 (група Б)
Ураган: Колток (Біров, 21) – Кіндратів-к, Рудавець, Ковельський, Горбатий – Корсун, Лясковський, Миколюк, Боргун – Пелех.
Кардинал-Рівне: Дєнюжкін (Гурко, 21) – Маринюк, Танський-к, Піддубний, Волянюк – Сондак, Ситник, Басич, Фаренюк – Кручок, Гарбарук, Кашуба.
Голи: Боргун (11, 15), Рудавець (39) – Сондак (18).

Матч львівської «Енергії» та хмельницького «Спортлідера +» був своєрідним фіналом у групі А. Переможець цієї зустрічі, на думку фахівців, більш, ніж на 50 відсотків забезпечував собі місце у фіналі «Кубка Львівщини-2014».

Перший тайм протистояння краще провели «енергетики». Львів’яни у перші 20 хвилин ігрового часу створили більше гольових моментів, аніж суперник і цілком заслужено перемагали з рахунком 1:0. Влучним ударом відзначився Микола Грицина.

Незважаючи на поразку у рахунку, команда Віктора Мглинця виглядала достойно. Гості неодноразово тривожили Володимира Кардаша і доводили, що «Спортлідер +» уже не той, що був рік чи два тому.

У першій половині другого тайму команди дещо «засушили» гру – небезпечних моментів відверто бракувало. На 29-ій хвилині матчу «Енергії» вдалося подвоїти свою перевагу – контратаку господарів влучним ударом по порожніх воротах завершив Михайло Грицина.
Утім, рахунок 2:0 аж ніяк не дав «Енергії» спокійного життя  у цьому матчі. Олександр Педяш доволі швидко зробив рахунок 1:2, а через дві хвилини Андрій Засенко зробив паритет – 2:2.

Рівновага на табло палацу спорту «Галичина» тривала недовго. Одна з наступних атак господарів увінчалася успіхом – дубль після передачі Павленка оформив Михайло Грицина.

Як виявилося згодом, це був далеко не останній гол в останньому матчі другого ігрового дня «Кубка Львівщини-2014». Підопічні Віктора Мглинця відповіли більш, ніж достойно. Спочатку гол-красень провів Андрій Засенко, а через кілька хвилин Дмитро Калуков з гострого кута пробив Володимира Кардаша і вивів свою команду вперед.

Рятувати матч «енергетики» пішли з п’ятим польовим гравцем. В одному з епізодів після невдалої атаки львів’ян арбітри вгледіли порушення правил з вводом м’яча в гру від воротаря Максима Лисенка. На думку арбітрів, Лисенко ввів м’яч в гру, заступивши за шестиметрову лінію, а це означало шостий фол і пробиття дабл-пенальті для «Енергії».

Михайлові Грицині з дабл-пенальті вдалося оформити свій перший хет-трик за першу команду «Енергії», таким чином оформивши підсумковий рахунок матчу 4:4.

«Енергія» (Львів) – «Спортлідер +» (Хмельницький)  – 4:4 (група А)
«Енергія»: Кардаш, – Струк. Тригубець, Федюк, Кордоба (к), – Мик. Грицина, Мих. Грицина, Кузь, Павленко
«Спортлідер +»: Лисенко, – Фетько (к), – Калуков, Власович, Рибак – Івонко, Педяш, Копко, Засенко, – Чуднов, Ріль, Шеремета
Голи: Мик. Грицина, 9, Мих. Грицина, 29, 33, 40 – Педяш, 31, Засенко, 33, 36, Калуков, 39

Турнірна таблиця після матчів 2-ого туру виглядає наступним чином:

Група А 1 2 3 І В Н П М`ячі О
1
Енергія (Львів)
4:4 5:0 2 1 1 0 9-4 4
2
Спортлідер+ (Хмельницький)
4:4 1 0 1 0 4-4 1
3
Приват (Кривий Ріг)
0:5 1 0 0 1 0-5 0

Група В 1 2 3 І В Н П М`ячі О
1
Ураган (Івано-Франківськ)
3:1 1 1 0 0 3-1 3
2
Кардинал-Рівне (Рівне)
1:3 6:5 2 1 0 1 7-8 3
3
Княжий ринок (Львів)
5:6 1 0 0 1 5-6 0

СК “Енергія”

Updated: 22.08.2014 — 00:22

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.