Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Спортлідер-3-Поділля» – «Тетра»: переможний бенефіс Колесникова

В матчі 16-ого туру чемпіонату міста з футболу підопічні Артема Гласа каменя на камені не залишили від середняка змагань», «Тетри»

«Спортлідер-3-Поділля» – «Тетра» – 8:1 (3:1)

Арбітр: А. Папірович – Фарина, Матковська

Голи: Колесников (12, 45, 83, 88, 90+1), Калошин (34, аг), Сохорук (64), Глас (80) – Салабай (15)

«Спортлідер-3-Поділля»: Поправка, Ціх, Сохорук (Зенін, 67), Соколюк (Романюк, 65), Побережник, Подлюк, Роговський, Колесников, Глас, Юхимович (Трифонов, 56), Полупан

«Тетра»: Сікора, Стасюк, Калошин, Бармак (Жилович, 30), Ярош, Ахмедов (Горобець, 80), Д. Терлецький, П. Терлецький, Кузьмін, Муляр, Салабай (Ящишин, 84)

Попередження: Роговський (10), Юхимович (36) – Стасюк (8), Кузьмін (40)

У четвер, 21-ого серпня, свій черговий поєдинок провів «Спортлідер-3-Поділля». В рамках 16-ого туру чемпіонату міста з футболу підопічні Артема Гласа зустрічалися із середняком змагань, «Тетрою».

Перший небезпечний момент в зустрічі створили номінальні гості. Відкривати рахунок міг Кузьмін, проте блискуче зіграв Поправка, зреагувавши на підступний постріл з гострого кута у виконанні нападника «Тетри». Відповідь «лідерів» не забарилася. Полупан мов вихор промчався по лівому флангу, і легенько покотив сферу у центр карного майданчика на набігаючого Колесникова. Олексію з кількох метрів відправити шкіряний снаряд за призначенням не склало особливих зусиль – 1:0. Віддамо належне підопічним Віктора Кузьміна, які не опустили руки пісял такого початку, і вже в наступній атаці створили стовідсотковий момент для того аби зрівняти цифри на табло. Поправка врятував свою команду, зреагувавши на гарматний удар Салабая у лівий верхній кут, проте першим на підборі виявився Муляр, який відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити незахищену ціль. «Тетра» продовжувала активно діяти попереду, і невдовщі досягла свого. Це Ахмедов розкішною передачею з центру поля вивів Салабая віч-на-віч із голкіпером, і той зусиль партнера не змарнував – 1:1. Пропущений м’яч неймовірно по-спортивному розлютив «лідерів», які додали в швидкості, і розпочали один за одним створювати небезпечні моменти біля воріт свого опонента. Оформлювати дубль міг Колесников, проте не зміг як слід влучити по м’ячу після чудової скидки Полупана. Через декілька хвилин активний Полупан філігранним пасом вивів на ударну позицію Подлюка, і той не довго думаючи вдотик пробив у ліву «шістку» – за «Тетру» в цьому епізоді зіграла стійка воріт. Підопічні Артема Гласа продовжували володіти ініціативою, і вже дуже швидко заслужено втілили її у забитий м’яч. Це Соколюк виконав блискучий фланговий простріл, і сфера після рикошету від Калошина опинилася у сітці – 2:1. Не встигли гості як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру поля. Закріпив перевагу своєї команди Колесников, який ефектним ударом головою у лівий верхній кут замкнув м’яку подачу Полупана на ближню стійку – 3:1.

Другий тайм видався не менш багатим на цікаві події. Вже в його дебюті суперники обмінялися небезпечними випадами. Доводити рахунок до розгромного міг Соколюк, який потужно пробивав під поперечину після скидки Сохорука, проте Сікорі в неймовірному стрибку вдалося ліквідувати загрозу. Відповідь «Тетри» не забарилася. Муляр на підступах до карного майданчику «лідерів» обіграв двох захисників, але із забійної позиції на щастя для номінальних господарів пробив вище воріт. В подальшому гра проходила за диктовки «Спортлідера-3-Поділля», який регулярно створював загрози володінням Сікори. Довів рахунок до розгромного Сохорук, який після скидки Соколюка від лицьової спочатку ефектно обіграв на замасі Яроша, а потім невідпорно пробив з розвороту у лівий нижній кут впритирку із стійкою – 4:1. Через кілька хвилин відзначитись міг і активний Полупан, однак відверто вибачив суперника, пробивши вище воріт метрів з 7-ми після націленої передачі Зеніна у центр воротарського. В наступній атаці «трійка» господарів міг реабілітуватися за свій вражаючий промах у попередньому епізоді, але чудеса воротарської майстерності проявив Сікора, зреагувавши на вбивчий постріл у праву «дев’ятку» у виконанні Сергія із-за меж карного майданчика. «Лідери» не зупинялися на досягнутому, і невдовзі рахунок до непристойного довів Глас, невідпорно пробивши з розвороту у лівий верхній кут після скидки Романюка – 5:1. Після цього «Тетра» відверто «посипалася», чим сповна скористався Колесников, який до завершення зустрічі ще тричі розписався у воротах суперника. В першому випадку Олексій з кількох метрів переправив сферу у порожні ворота після блискучого прострілу активного Романюка в центр карного майданчику, а в інших двох – ефектно замикав головою подачі із кутових у виконанні Гласа.

У підсумку – більш ніж впевнена перемога «Спортлідера-3-Поділля» з рахунком 8:1, який продовжує впевнено лідирувати у турнірі. Свій наступний поєдинок «лідери» проведуть наступного четверга, 28-ого серпня. В цей день підопічні Артема Гласа поміряються силами із непоступливим «ДБК».

Updated: 22.08.2014 — 02:52

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.