Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

ДЮСШ ФК “Спортлідер+” перемагає на турнірі, присвяченому черговій річниці незалежності України

У вирішальному поєдинку змагань підопічні Миколи Сохорука виявилися сильнішими за своїх однолітків із хмельницької ДЮСШ №1

У суботу, 23-ого серпня, відбувся футзальний турнір серед дитячих команд 2000-2001-ого року народження, присвячений черговій річниці Незалежності України. Відзначимо, що даний спортивний захід відбувся за ініціативи ГО “Рідне місто” та за підтримки Хмельницької обласної федерації футболу. За головний трофей змагань виявили бажання позмагатися чотири команди: ДЮСШ “Спортлідер+”, ДЮФК “Поділля”, ДЮСШ №1 та ДЮСШ “Славута”, які визначали імена переможця та призерів по олімпійській системі.

У півфіналі турніру волею жеребу підопічні Миколи Сохорука зустрічалися із своїми славутськими однолітками. Гра виявилася дуже цікавою та напруженою. Все йшло до нічиєї та до серії пенальті, однак юні “лідери” проявили характер на останніх хвилинах протистояння, вирвавши мінімальну перемогу з рахунком 3:2, а з нею – путівку у фінал. В складі переможців дублем відзначився Максим Цилепа, а ще один гол на рахунку Владислава Вербового.

У фіналі турніру “лідери” зустрічалися із ДЮСШ №1 із Хмельницького. Підопічні Миколи Сохорука в усіх компонентах переважали свого опонента на майданчику, в ефектному стилі довівши справу до впевненої перемоги – 3:1 на користь ДЮСШ ФК “Спортлідер+”, яка і здобуває головний трофей змагань. Найбільш помітним в складі переможців був Вербовий, який двічі розписався у воротах опонента, а ще один забитий м’яч на рахунку Максима Цилепи.

Наостанок залишається лише привітати підопічних Миколи Сохорука із перемогою у турнірі. Бажаємо юним гравцям подальшого ігрового розвитку та підкорення найвищих змагальних вершин!!!

Updated: 26.08.2014 — 09:15

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.