Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Чемпіонат України з футзалу. Перша ліга. 10 тур. Анонс

Анонс чергового туру чемпіонату України серед команд Першої ліги від прес-служби АМФУ

Минулого туру футзальна Україна змогла побачити лише два повноцінні матчі у Києві та Херсоні. Цього тижня на нас нарешті очікує повноцінний тур, центральний матч якого, як завжди, назвати вкрай складно. Ще ніхто не втратив шансів на пофтрапляння у плей-офф, і тим цікавішими будуть звітні протистояння.

Шанс-Авто-Володимирівкаовель) ?:? ХІТ (Київ)

13.02.2015, 17.00, м. Ковель, ДЮСШ. Результат матчу першого кола 1:6 

Арбітри: Олександр Дем’янюк (Рівне), Ярослав Сторожук (Львів)

Спостерігач арбітражу: Юрій Веремчук (Рівне)

Столична команда після нервового і складного матчу з колегами з Епіцентру відправляється у Ковель не у повному складі. Через видалення у минулому матчі гру пропускатиме автор переможного м’яча у Києві Максим Войток, також пошкодження у Андрія Борсука. Та товаришів є ким замінити, «ХІТ» у трансферне вікно поповнився перспективним Юрієм Щерицею, дебют якого очікується вже у звітному матчі. Що стосується господарів, то минулого туру вони так і не змогли дістатись до Житомиру, отримавши технічну поразку. Щоправда, у команди були на це більш ніж вагомі причини… Зараз же відступати нікуди, тим більше, до команди повинні повернутись травмовані гравці. Вояж лідера чемпіонату обіцяє бути складним, і попри легку перемогу у матчі першого кола «ХІТ» не повинен розслаблятись… «Шанс-Авто-Володимирівка» ще не втратили шанси на потрапляння в плей-офф.

11

 

Епіцентр К3 (Київ) ?:? Продексім (Херсон)

13.02.2015, 14.15, м. Київ, СК КПІ. Результат матчу першого кола 2:1

Арбітри: Владислав Петренко (Шостка), Ярослав Опришко (Полтава)

Спостерігач арбітражу: Валерій Коробко (Полтава)

От кому зараз не варто втрачати очки, так це господарям протистояння. В спину вже дихають команди з Хмельницького та Одеси, Ромни підтягуються. Не залишається осторонь і команда Ігоря Москвичова, яка вже має досвід відбору очок у столиці. Минулого разу від якісно проведеного матчу «Продексіму» постраждав лідер чемпіонату «ХІТ», рахунок 1:1. Тепер же на черзі будівельники, які теж їдуть у когорті лідерів. Минулий тур команда з Херсону поступилась на власному майданчику другій команді «Спортлідера+» з мінімальним як для футзалу рахунком. Такий самий результат був досягнутий і «Епіцентром К3», у якого крім втрати очок намічається ще одна проблема – через дискваліфікації не допоможуть команді Шуст та Філатов. До слова, і перший матч завершився з рахунком 2:1, і напрошується висновок, що даний рахунок переслідує обидва колективи. Як буде цього разу? Дізнаємось, завітавши до спорткомплексу КПІ.

 IMG_6591

 

Спортлідер-2 (Хмельницький) ?:? Рятувальник (Ромни)

13.02.2015, 12.00, м. Хмельницький, СК УМВС. Результат матчу першого кола 5:7

Арбітри: Олег Омельченко (Київ), Олена Хомич (Волинь)

Спостерігач арбітражу: Віктор Юзик (Івано-Франківськ)

Ще пам’ятний у головах уболівальників з Ромнів матч першого кола, у якому місцева команда за рахунку 4:5 не на свою користь за три хвилини перевернула усе з ніг на голову та вирвати перемогу. Той матч став своєрідним поштовхом до активізації команди Ігоря Саливона, після нього «Рятувальник» вже не сприймали, як аутсайдера, і зараз вони ведуть відчайдушну боротьбу за плей-офф. Те ж саме стосується молодих гравців з Хмельницька, які чередуючи вдалі матчі з прикрими поразками і втратами очок все ж залишаються серед лідерів гонитви за плей-офф. «Рятувальник» увесь минулий тиждень готувався до звітної зустрічі, адже через складні погодні умови МФК «Одеса» так і не доїхала до Ромнів (гра перенесена на невизначений термін). Натомість «Спортлідер-2» провів складний матч у Херсоні і привіз звідти три очки. Серед втрат – Олександр Шимко у «Рятувальника», і це вже дзвіночок для номінальних гостей. Обидві команди покладають на цю гру дуже великі надії в плані турнірних балів, а от чиї надії справдяться – дізнаємось у п’ятницю.

 08

 

МФК Одеса (Одеса) ?:? ІнБев-Полісся-НПУ (Житомир)

14.02.2015, 14.00, м. Одеса, СКА. Результат матчу першого кола 3:6

Арбітри: Антон Ноєв (Дніпропетровськ), Дмитро Каркаєв (Київ)

Спостерігач арбітражу: Руслан Хоботов (Київ)

Згадуючи гру у першому колі, можна точно відмітити один факт – гостям з Житомиру буде протистояти зовсім інша команда. Зробивши ставку на молодь, керівництво дуже швидко зрозуміло, що вона не готова до виступів на такому рівні. Тепер до команди запрошені такі відомі виконавці, як Коптєв та Колесніков, повернувся «Батько-Чорномор» Таранчук. Судячи з останньої домашньої гри проти «Шанс-Авто-Володимирівки» одеситів дуже складно зупинити, коли у них виходить забивати. Впоратись з цією ситуацією і доведеться підопічним В’ячеслава Листопада, які після легких трьох очок від того ж Ковеля займають друге місце у турнірній таблиці. Щільність розташування команд та рівність усіх колективів цього чемпіонату виводить практично кожен матч у розряд центральних, але гра у Одесі буде особливою – амбіції обох колективів високі, а три очки на два, нажаль, поділити без страт не можна.

Прес-служба АМФУ

 

Updated: 12.02.2015 — 12:46

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.