Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Спортлідер-2» – МФК «Одеса». Анонс

Чи вдасться підопічним Романа Шевчука у рідних стінах здолати одного із конкурентів у боротьбі за вихід у плей-офф?

У суботу, 28-ого лютого, свій черговий поєдинок проведе хмельницький «Спортлідер-2». В рамках 11-ого туру чемпіонату України серед команд Першої ліги підопічні Романа Шевчука у рідних стінах поміряються із сусідом по турнірній таблиці, МФК «Одеса».

До гри суперники підходять у різному настрої, адже продемонстрували абсолютно протилежні турнірні результати у попередньому турі. «Спортлідер-2» на власному майданчику приймав «Рятувальник» з міста Ромни. Початок матчу став справжнім «холодним душем» для «лідерів», які виявилися у ролі наздоганяючих в рахунку вже на 19-ій секунді матчу. Прокопчук пасом з флангу вивів віч-на-віч із голкіпером Лойко, і той зусиль партнера не змарнував, холоднокровно пробивши у протихід Лисенку – 0:1. Пропущений м’яч не на жарт по-спортивному розлютив підопічних Романа Шевчука, які стали активніше діяти в атаці, і під завісу першого тайму змогли відновити паритет у рахунку. Мартинюк розкішним пасом врозріз вивів на оперативний простір Михайленка, і той, витримавши гросмейстерську паузу, невідпорно пробив в дальній нижній кут, не залишивши Козаченку жодних шансів – 1:1.

Другу половину гри суперники розпочали на зустрічних курсах, але забити м’яч при такому розвитку подій пощастило «Рятувальнику». Прокопчук на підступах до карного майданчику хмельничан обікрав Мартинюка, і відпасував ліворуч на набігаючого Карацюбу, який зусиль партнера не змарнував, холоднокровно вдотик пробивши у шпарину між Лисенком та стійкою – 1:2. Роману Шевчуку нічого не залишалося як йти ва-банк, та переходити на гру в п’ять польових гравців, що зрештою і сталося за 3.28 до фінальної сирени, коли на майданчик у воротарській футболці вийшов Мартинюк. Майже відразу ця тактика ледве не принесла свої плоди, проте чудеса воротарської майстерності продемонстрував Козаченко, зреагувавши на вбивчий постріл Філя в ліву «дев’ятку» з-за меж карного майданчику. «Лідери» і надалі продовжували діяти в чисельній більшості, до вірного розігруючи м’яч, і таки дочекалися на помилку свого опонента. Філь ювелірним пасом на дальній стійці знайшов ніким не прикритого Малишевського, який вдотик переправив шкіряний снаряд у сітку – 2:2. Не встигли ромненці як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати гру від центральної лінії. Гравці «Рятувальника» «обрізалися» при розіграші ауту, чим сповна скористався Михайленко, який втік на побачення із голкіпером та холоднокровним пострілом в ліву «шістку» змусив втретє в матчі капітулювати Козаченка – 3:2!!! Тепер вже відіграватися довелося «Рятувальнику», до атак якого активно став підключатися Козаченко, і на останніх секундах ромненці мали стовідсоткову нагоду для того, аби врятуватися від поразки, проте Анцибор, на щастя для хмельничан, з гострого кута пробив у стійку. В підсумку – вольова перемога «Спортлідера-2» з рахунком 3:2, яка дозволяє команді закріпитися у чільній четвірці, і очевидно, що у суботньому поєдинку підопічні Романа Шевчука прикладуть перед рідними трибунами максимум зусиль, аби покращити своє турнірне становище та взяти реванш у одеситів за прикру поразку в матчі першого кола.

МФК «Одеса» на власному майданчику зустрічалася із житомирським «ІнБев-Поліссям-НПУ». Розпочали гру активніше житомиряни, які вже дуже швидко повели у рахунку після влучного удару Школьного, гол якого і виявився єдиним в першій половині гри. Найцікавіше ж розпочалося після перерви. Відразу ж ініціативою заволоділи гравці «ІнБева», які зусиллями Ткачука та Мельника довели рахунок на табло до розгромного, але варто віддати належне одеситам, які не опустили руки, і продемонструвавши неймовірні морально-вольові якості впродовж однієї хвилини після голів Цибенка та Лебединського змогли скоротити розрив до мінімуму, відродивши інтригу в матчі – 2:3!!! «Гойдалки» на майданчику продовжувалися, і вже житомирці, вдало провівши наступний ігровий відрізок, знову довели власну перевагу до трьох забитих м’ячів. Мабуть, підопічні Тараса Шпички вже подумки розпочали святкувати чергову перемогу, і як наслідок, стали діяти дещо розслаблено, чим відразу скористалися одесити, скоротивши розрив у рахунку зусиллями Лебединського – 3:5. Номінальні гості стали не на жарт нервувати, порушуючи правила у незовсім обов’язкових ситуаціях, і як наслідок вже дуже швидко перевищили допустимий ліміт фолів та отримали дабл-пенальті у власні ворота. Колесников з «точки» був безжальним, але на більше гравців МФК «Одеса» так і не вистачило – мінімальна поразка команди із Південної Пальміри з рахунком 4:5, і очевидно, що в Хмельницькому підопічні Павла Ардаковського зроблять усе можливе, аби здобути такі потрібні залікові бали, які дозволять колективу із Одеси продовжити боротьбу за вихід до чільної четвірки, яка потім у плей-офф розіграє медалі чемпіонату.

З турнірної точки зору звітний поєдинок буде в турі одним із центральних, адже між собою зустрічаються конкуренти в боротьбі за вихід плей-офф, отож зайве говорити про важливість його результату для обох команд. Цікавить і інший момент. Минулого тижня і «Спортлідер-2», і МФК «Одеса» офіційних поєдинків через виліт з Кубку України на ранніх стадіях не проводили, і якщо «лідери» підтримали ігровий тонус спарингом із «Спортлідером+», то одесити два тижні планомірно готувалися до гри у Хмельницькому.

Однак усі крапки над «і» розставить лише сама гра, яка відбудеться у суботу, 28-ого лютого, в спорткомплексі УМВС. Початок матчу – о 12:00. Додамо також, що слідкувати за перебігом подій на майданчику Ви зможете на нашому сайті в режимі онлайн.

Олександр Таран, прес-служба ФК «Спортлідер+»

Updated: 27.02.2015 — 10:40

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.