Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Чемпіонат України з футзалу. Перша ліга. 11-ий тур. Анонс

Анонс чергового туру чемпіонату України серед команд Першої ліги від прес-служби АМФУ

Цими вихідними футзальна спільнота стане свідком трьох матчів у першості України серед команд Першої ліги. Гра у Херсоні між «Продексімом» та «Шанс-Авто-Володимирівкою» перенесена на середину березня, а календарні матчі вікенду сміливо можна називати битвами за виживання!

ХІТ (Київ) ?:? InBev-Полісся-НПУ (Житомир)

27.02.2015, 14.00. м. Київ, ЦСКА. Результат матчу першого кола 5:5

Арбітри: Андрій Фісенко (Суми), Володимир Горський (Полтава)

Спостерігач арбітражу: Олександр Шабан (Суми)

ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Серед команд, які наразі займають лідируючі позиції, столичному «ХІТу» залишилось зіграти лише з підопічними В’ячеслава Листопада. Саме «ІнБе-Полісся-НПУ» залишились єдиними, хто з команд лідируючої четвірки можуть відібрати очки у лідера. Згадуємо і матч першого кола, коли гостям довелось відіграватись з «-3» і показувати свій характер місцевим уболівальникам. Тепер команди попри близкість у турнірній таблиці вирішують різні завдання. Кияни намагаються втримати першу сходинку і залишити у графі «поразки» цифру 0, а от житомиряни ще не гарантували собі місця у плей-офф, хоча для втрати путівки до фіналу команді треба зробити неймовірне – поступитись у всіх турах, що залишились. Враховуючи добре знайомство суперників, нас очікує не менш напружений і драматичний поєдинок, ніж столичне дербі минулого туру.

 010

 

Рятувальник (Ромни) ?:? Епіцентр К3 (Київ)

01.03.2015, 16.00. м. Ромни, Ск ім. Окіпного. Результат матчу першого кола 5:9

Арбітри: Артем Духан (Луганськ), Андрій Швець (Харків)

Спостерігач арбітражу: Олексій Банасько (Фастів, Київська обл.)

Великий футзал повертається до Ромнів. «Рятувальник» матч минулого туру проти «Спортлідер-2» проводив на виїзді і зазнав прикрої поразки 2:3. Велику роль зіграла розконцентрація підопічних Ігоря Саливона, адже за рахунку 2:1 на свою користь команда примудрилась пропустити два м’ячі за дві останні хвилини матчу. Робити роботу над помилками доведеться у грі проти столичного «Епіцентр К3», який вже не обтяжує себе думками про кубок України. Багато в чому цей матч стане вирішальним саме для господарів, адже за умов поразки наздогнати лідерів буде дуже складно. І матч у запасі цю проблему також не вирішить. А от киянам слід особливо ретельно підготувати до гри своїх голкіперів, адже усім давно відомо, як вміють «рятувальники» створювати моменти на порожньому місці.

Дякуємо за відео-анонс прес-секретарю МФК “Рятувальник” Руслану Хорошуну!

 d35a9595-1

Спортлідер-2 (Хмельницький) ?:? МФК Одеса (Одеса)

28.02.2015, 12.00. м. Хмельницький, СК УМВС. Результат матчу першого кола 0:3

Арбітри: В’ячеслав Скоропад (Київ), Олег Дуцяк (Львів)

Спостерігач арбітражу: Василь Калічак (Львів)

ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Тому, хто добре розбирається у принципах існування турнірних таблиць, буде не складно визначити рівень принциповості цього протистояння. І справа тут навіть не у результаті матчу першого кола, коли у Одесі молоді «лідери» зазнали сухої поразки. Майбутні гості, маючи гру у запасі, через домашню поразку у минулому турі позбавили себе шансу на помилку, який ще мають зараз господарі. Останнім, схоже, вдача віддала борг за поразку від «ХІТ», дозволивши вирвати перемогу у матчі з «Рятувальником». Залишається відкритим питання, чи зможуть допомогти команді з Хмельницького виконавці з основи, адже в цей же час «Спортлідер+» проводитиме свою гру у рамках Екстра-ліги у Кременчуці. Загалом, одні запитання, відповідь на яких можна буде дізнатись у суботу.

 03

Прес-служба АФУ

Updated: 27.02.2015 — 11:02

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.