Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Екстра-ліга. 16 тур. Анонс

Анонс чергового туру вітчизняної Екстра-ліги від прес-служби АМФУ

Локомотив (Харків) – Енергія (Львів)

Дата і час проведення: субота, 28.02.2015, 14.00

Місце проведення: м. Харків, СК Локомотив ім.. Г. Кірпи   

Арбітри матчу: Геннадій Гора (Київ), Ігор Овчинніков (Сімферополь)

Спостерігач арбітражу: Володимир Фролов (Київ)

Результат матчу першого кола: 1:3

ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Після кубкового матчу на домашньому майданчику на енергетиків чекає складний виїзд до Харкова. Лідер чемпіонату, «Локомотив», давненько не грав удома і точно буде радий повернутись на рідний паркет. Господарі вже не приймають участі у кубку, але гра проти «ЛТК» двотижневої давності точно не пройшла просто так. Для перемоги підопічні Євгена Ривкіна витратили багато сил, які за два тижні можна і не встигнути відновити. Плюс товариський матч з місцевою командою «Аріанна» (перемога 3:0), який мав зберегти ігровий тонус залізничників. Є у господарів ще один мотивуючий чинник – поразка у першому колі 1:3, тоді «Енергія» постала перед футзальною спільнотою у всій красі! Щодо гостей, то морально вони зараз у хорошому настрої. Команді вже можуть допомагати новачки, тож проблем зі складом не передбачається. Класичне вітчизняне дербі, яких зараз залишилось не так багато. Тим матч ще більш цінний…

 orig_232285

Приват (Кривий Ріг) – Ураган (Івано-Франківськ)

Дата і час проведення: субота, 28.02.2015, 14.00

Місце проведення: м. Кривий Ріг, ГВУЗ КНУ   

Арбітри матчу: Олександр Білащенко (Чернігів), Олексій Фесенко (Харків)

Спостерігач арбітражу: Юрій Щепанський (Львів)

Результат матчу першого кола: 2:8

ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

«Ураган» на усі сто відсотків скористався осічкою головного конкурента за шосту сходинку «Титан-Зорі» у Сумах і тепер має перед ним перевагу у три пункти. Доброю нагодою збільшити відставання буде матч у Кривому Розі проти місцевого «Привату». Останні після вдалого вояжу до Львова знаходяться у піднесеному настрої. За словами керманича «Привату» Раміза Мансурова його підопічні зараз працюють на повну потужність і потихеньку команда починає набувати того вигляду, який потрібен йому та керівництву. Чергове випробування – матч з «Ураганом», у якому господарі також розраховують на очки. Та чи дозволять підопічні Івана Скіцка ці очки відібрати? Особливо з огляду на результат матчу у першому колі…

 big_ura-privat048

Лукас (Кременчук) – Спортлідер+ (Хмельницький)

Дата і час проведення: субота, 28.02.2015, 14.00

Місце проведення: м. Кременчук, СК Політехнік  

Арбітри матчу: Сергій Дребужан (Мукачево), Павло Кравцов (Рівне)

Спостерігач арбітражу: Юрій Воложенко (Харків)

Результат матчу першого кола: 1:7

ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Команда Валентина Цвєлих зараз не у найкращому положенні. Несподівані +6 для головного конкурента у боротьбі за плей-офф,«СумДУ», поставили перед командою складне завдання: за три тури до фінішу регулярного чемпіонату набрати хоча б шість очок, аби не віддавати долю путівки у руки студентам. І хоча багато що буде вирішувати очна зустріч цих команд, завдання буде складно виконати, особливо враховуючи майбутнього суперника, «Спортлідер+». Майбутні гості «футзальну весну» собі забезпечили, але питання зайняти якомога вище місце досі на порядку денному. Ще є шанс обігнати «Локомотив», але тут не все залежатиме від наших героїв, яким поки що треба вирішувати локальне завдання – гостьові три очки у Кременчуці, які просто так ніхто віддавати не збирається.

 DSC_05743

Кардинал-Рівне (Рівне) – СумДУ (Суми)

Дата і час проведення: субота, 28.02.2015, 13.00

Місце проведення: м. Рівне, СК ДЮСШ-4  

Арбітри матчу: Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ), Олександр Кухар (Кривий Ріг)

Спостерігач арбітражу: Олег Соболевський (Радомишль)

Результат матчу першого кола: 5:1

ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Черговий шанс для команди Сергія Пєсоцького здивувати футзальну спільноту і довести до «хет-трику» свою переможну серію. Мабуть, «Кардинал» є найбільш підходящим суперником для того, щоб перевірити справжню силу студентів. І справа тут буде навіть не у рахунку. Останні матчі «СумДУ» показали, що у команди з’явився малюнок гри, з’явилась командна швидкість та чудове взаєморозуміння між гравцями. А от чи зіграють ці козирі проти команди з Рівного, яка і сама грає, і вміє не дати зіграти супернику? Можливо, виліт з кубку, якого так жадали рівненські уболівальники, відобразиться на моральному стані господарів, плюс травми і пошкодження, лазарет команди за словами Сергія Піддубного переповнений. Та навіть з такими проблемами «Кардинал» – сильний та досвідчений суперник, який будь що прагнутиме не підвести своїх відданих уболівальників!

 10SUMDU-URAHAN

Титан-Зоря (Покровське) – ЛТК (Луганськ)

Дата і час проведення: субота, 28.02.2015, 12.00

Місце проведення: м. Покровське, СК Юність  

Арбітри матчу: Максим Чубінський (Київ), Євген Диннік (Харків)

Спостерігач арбітражу: Станіслав Ушкань (Кременчук)

Результат матчу першого кола: 1:2

Несподівана поразка від «СумДУ» застала «Титан-Зорю» у найбільш непідходящий для цього момент. Саме ведеться боротьба за шосту сходинку і віддавати навіть одне очко – справа невдячна. Та й у Сумах команда Віталія Соломки була сама на себе не схожа, даючи можливість супернику впритул наближатись до воріт Валерія Чичикало. І якби сумчани забили усі свої моменти, рахунок міг бути більшим. Гості оговтались лише наприкінці поєдинку, та було пізно. Тепер у Покровське їде «ЛТК», яких зустрічатиме екс-телефоніст Миленький. Для майбутніх гостей останній матч теж був не з легких, бій «Локомотив» отримав і ледь зміг забрати три очки. Це доводить, що навіть попри проблеми зі складом та домашніми матчами «ЛТК» серйозний суперник, який цілком здатен вдруге засмутити «Титан-Зорю» на домашньому майданчику. Справа господарів – зіграти у свою гру, тоді за підтримки уболівальників результат прийде обов’язково.

 319501

Прес-служба АМФУ

Updated: 27.02.2015 — 16:18

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.