Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Кубок України: підсумки жеребкування “Фіналу чотирьох”

3-4 квітня вирішальні кубкові матчі прийматиме місто Лева

2 березня в столичному Будинку футболу відбулося жеребкування національного Кубку України з футзалу. Нагадаємо, до “Фіналу чотирьох” пробились дві команди Екстра-ліги – львівська “Енергія” і луганська “ЛТК”, лідерПершої ліги – столичний “ХІТ” та ще одна київська команда “Manzana”, що представляє у фіналі аматорський футзал.

Перед церемонією жеребкування керівництво АМФУ оприлюднило місце проведення фінальної частини – ним стала столиця Галичини. Вперше в історії кубковий “Фінал чотирьох” прийме Львів, а вирішальні матчі відбудуться 3-4 квітня у Палаці спорту “Галичина”, що є домашнім майданчиком для 4-разового переможця і чинного володаря Кубку України – місцевої “Енергії”.

З допомогою традиційного методу “кульки з кошиків” керівництво АМФУ та представники команд визначили півфінальні пари. У першій зіграють київський “ХІТ” і львівська “Енергія”, у другій – київська “Manzana” і луганська “ЛТК”.

КУБОК УКРАЇНИ. “ФІНАЛ ЧОТИРЬОХ”

3 квітня (п’ятниця) – півфінали
ХІТ – Енергія
Manzana – ЛТК

4 квітня (субота) – фінал

Нагадаємо, що півфінали і фінал відбудуться з одного матчу. У разі нічиєї в основний час відразу будуть пробиватися пенальті.

НФК “Ураган”

Updated: 02.03.2015 — 19:48

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.