Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Двоє гравців ФК “Спортлідер+” викликано до національної збірної України

21Дмитро Калуков та Олексій Фетько потрапили у розширений список гравців національної збірної України, яка 18-21 березня у Азербайджані виборюватиме путівку на Євро-2016

16 березня збірна України вирушить в Баку, де виборюватиме путівку на Євро-2016. Суперниками українців у відбірковій групі 4 стануть команди Данії, Бельгії та Азербайджану. Наставник “синьо-жовтих” Олександр Косенко визначився з розширеним списком гравців, які претендують на поїздку до Азербайджану.

Загалом у розширеному списку “синьо-жовтих” – 15 гравців, більша частина з якого представлена футзалістами чинного чемпіона України, харківського “Локомотива” – 7 виконавців. Серед кандидатів є й троє “легіонерів”, котрі наразі виступають за кордоном – в чемпіонатах Росії та Азербайджану. Також у склад національної збірної потрапили і два футзалісти хмельницького “Спортлідера+” – Дмитро Калуков та  Олексій Фетько.

ПОПЕРЕДНІЙ СКЛАД ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ НА МАТЧІ ВІДБОРУ:

воротарі: Євген ІВАНЯК, Дмитро ЛИТВИНЕНКО (обидва – Локомотив), Юрій САВЕНКО (ЛТК);

польові гравці: Микола БІЛОЦЕРКІВЕЦЬ, Сергій ЖУРБА, Дмитро СОРОКІН, Денис ОВСЯННІКОВ, Дмитро БОНДАР (усі – Локомотив), Євген ВАЛЄНКО (Фенер, Азербайджан), Олексій ФЕТЬКО, Дмитро КАЛУКОВ (обидва – Спортлідер+), Роман КОРДОБА (Енергія), Володимир РАЗУВАНОВ (Спартак, Росія), Петро ШОТУРМА (КПРФ, Росія), Віталій ДЗЮБА (ЛТК).

Збірна України збирається 10 березня і декілька днів буде займатися в Харкові, після чого переміститься до Києва, де й завершить тренувальний процес, а 16 березня відправиться в Баку. Нагадаємо, що усі матчі кваліфікації групи 4 пройдуть у столиці Азербайджану в олімпійському спорткомплексі “Серхедчи”, який вміщує 3.250 глядачів.

ЄВРО-2016. КВАЛІФІКАЦІЯ. ГРУПА 4

18 березня (середа)
16:30 Україна — Данія
19:00 Азербайджан – Бельгія

19 березня (четвер)
16:30 Бельгія – Україна
19:00 Азербайджан – Данія

21 березня (субота)
17:00 Данія – Бельгія
19:30 Україна — Азербайджан

* вказано київський час

Updated: 04.03.2015 — 13:50

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.