Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: визначились півфіналісти змагань в дивізіоні 4

Чергові матчі стадії плей-офф у дивізіоні 4 видалися неймовірно багатими на цікаві події

Входить у свою вирішальну стадію розіграш Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу, організований Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Минулого вік-енду були зіграні чергові поєдинки у найчисленнішому за складом учасників дивізіоні 4, за підсумками яких визначилися імена усіх півфіналістів змагань, а також прояснилася картина щодо потенційних переможців Кубку Виклику, Кубку Надії та Втішного Кубку. Про це все далі у нашому огляді.

«Армада» – «ХПК» – 6:1 (3:0)

Арбітр: Щепанський

Голи: Максименко (9, 20), Курманський (13, 30), Юрчук (23), Бантус (24, аг.) – Гуменюк (25)

«Армада»: Міровський, Юрчук, Квасниця, Максименко, Курманський, Левковицький

«ХПК»: Бантус, Гураль, Книш, Моцний, Гуменюк, Ящук, Войтко, Боднар

Відкривав ігровий вік-енд в дивізіоні 4 двобій між «Армадою» та «ХПК». Номінальні господарі з перших секунд заволоділи відчутною ігровою перевагою, і забивши по три м’ячі у ворота Гураля в кожному із таймів, вирішили долю протистояння ще задовго до фінального свистка. «Студенти» ж спромоглися відповісти лише голом престижу – 6:1 на користь «Армади».

«AVIVA» – «Карат-Олешин» – 2:2 (2:1) пен. 3:4

Арбітр: Щепанський

Голи: Клубницький (11), Резніченко (15) – Ціпко (7), Беринда (40)

«AVIVA»: Рабченюк, Шпичко, Резніченко, Клубницький, Мельник, Логвінов, Клімішин, Подуфалий, Доліба, Нестенюк

«Карат-Олешин»: Нагорняк, Століта, Садовський, Гуляк, Беринда, Сінькевич, Пасічник, Ціпко, Гринчук, Хребтатий

Попередження: Логвінов (18)

Вилучення: Логвінов (40, повторне попередження)

Неймовірно напруженим видався двобій між «AVIVA» та «Каратом-Олешин». Розпочали гру активніше номінальні, які вже дуже швидко повели у рахунку після голу Ціпка, але «AVIVA» не опустила руки, і ще до перерви зусиллями Клубницького та Резніченка змогла схилити шальки терезів на власну користь. «Каратівці» до останнього не полишали надій врятуватися від поразки, і на останніх секундах завдяки влучному удару Беринди перевели гру в серію післяматчевих пенальті. У «лотореї» Фортуна була прихильнішою до номінальних гостей – 4:3 на користь «Карату-Олешина», який стає першим півфіналістом змагань в дивізіоні 4.

«Дантист» – МФК «Ехо» – 2:5 (1:2)

Арбітр: Ю. Папірович

Голи: Кукурудза (8, 31) – А. Якимчук (9, 23, 35), Д. Сметана (11), Бородій (28)

«Дантист»: Рибак, Кукурудза, Тимофієв, Розуман, Самолюк, Д. Попик, Є. Попик, Терещенко, Кубряк, Лупійчук, Смучок

МФК «Ехо»: Ястремський, С. Якимчук, А. Якимчук, Бородій, Бурковський, Д. Сметана, Козак, Сторожук, В. Сметана

Попередження: Розуман (12), Рибак (29) – Козак (7), Ястремський (12), Бурковський (30)

Святкував перемогу і МФК «Ехо», який виявився сильнішим за «Дантист». Перший тайм завершився за мінімальної переваги номінальних гостей, що обіцяло доволі цікаве продовження подій на майданчику після перерви, але його свідками багаточисленна глядацька аудиторія в спорткомплексі «Конфермат» так і не стала. Виною цьому, перш за все, більш ніж переконлива гра колективу із Ярмолинець, який зумів проявити в другій половині гри свої найкращі якості, і провівши чотири м’ячі у ворота Рибака зробив вагому заявку на підсумковий успіх. Номінальні господарі ж завдяки дублю Кукурудзи спромоглися лише дещо підсолодити гіркоту власної поразки – впевнена перемога МФК «Ехо» із рахунком 5:2.

«Епіцентр-К» – «Легіон» – 6:2 (2:1)

Арбітр: Ю. Папірович

Голи: Успенський (3, 27), Мейко (16, 35, 40), Девлиш (25) – Матковський (11), Суховірський (38)

«Епіцентр-К»: Боднар, Успенський, Девлиш, Зарицький, Нєвзоров, Моночков, Петриковець, Мейко

«Легіон»: Щіпановський, Сушицький, Матковський, Цимбал, Суховірський, Пастух

Попередження: Петриковець (40) – Сушицький (24), Щіпановський (36)

Ще одним півфіналістом турніру в дивізіоні 4 став «Епіцентр-К», який і в другій грі чвертьфінальної серії плей-офф переграв «Легіон». Підопічні Віктора Власова, в складі яких найбільше вирізнявся майстерністю Мейко, з перших секунд стали діяти на майданчику першим номером, в підсумку шість із своїх численних атак довівши до логічного завершення у вигляді забитих м’ячів. «Легіон» ж відповів лише двома влучними ударами, чого виявилося замало бодай для нічиєї – впевнена перемога «Епіцентру-К» із рахунком 6:2.

«ККФА-Vivasan» – ХМВ УМВС – 3:6 (0:3)

Арбітр: Ю. Папірович

Голи: Савченко (22, 32), Мельник (38) – Соботюк (5), Заєць (14, 27), Наскальний (17, 30, 34)

«ККФА-Vivasan»: Токовенко, Мельник, Ільченко, Маркович, Забавський, Савченко, Кретов, Ростецький, Феринський, Панасюк, Кривоусов, Король, Дацюк, Свідерський

ХМВ УМВС: Клімцов, Ягринець, Вєтров, Заєць, Шуляк, Наскальний, Гупало, Гранчак, Грищук, Одаренко, Соботюк, Шайдюк, Возняківський

Здобув путівку в наступний етап і команда ХМВ УМВС, яка і в другій грі 1/4 фіналу не залишила жодних шансів «ККФА-Vivasan». Фактично, доля матчу була вирішена ще в першому таймі, коли «міліціонери» провели три «сухі» м’ячі у ворота Токовенка. Після перерви підопічним Олександра Свідерського вдалося вирівняти гру, але нівелювати відставання за підсумками стартової 20-ти хвилинки «ККФА-Vivasan» так і не зміг – розгромна перемога ХМВ УМВС з рахунком 6:3, який за вихід до фіналу зустрінеться із «Епіцентром-К».

«Ракета» – «Евеліна-2» – 7:3 (2:1)

Арбітр: Лоза

Голи: Садовець (14, 37), Скринський (21, 38), Стрілець (25), Нечипор (36), Слободян (40) – Луценко (5), Лаба (16, 35, пен.)

«Ракета»: Дзюбак, Нечипор, Стрілець, Скринський, Слободян, Садовець, Пономаренко

«Евеліна-2»: Мельничук, Луценко, Лаба, Белінський, Білявський, Штокало, Васильчишин, Базелюк

Попередження: Слободян (26)

Святкувала перемогу і «Ракета», яка в неймовірному стилі переграла міцну «Евеліну-2». Перший тайм завершився за мінімальної переваги колективу із Ярмолинець, однак розвинути свій успіх «Евеліні-2» після перерви не вдалося. Підопічні Олександра Дикого зуміли продемонструвати неймовірні морально-вольові якості, і відвантаживши шість м’ячів у ворота Мельничука, вирішили усі питання щодо переможця двобою ще задовго до його завершення. Номінальні гості, спантеличені таким розвитком подій, зуміли лише завдяки голу Лаби з пенальті лише дещо підсолодити гіркоту власної поразки – 7:3 на користь «Ракети», яка завдяки цьому успіху суттєво покращила власні шанси на перемогу у Кубку Виклику.

«МобіФренд» – «Промінь» – 4:4 (3:0)

Арбітр: Муляр

Голи: Михайленко (6, 20, 31), Серветник (13) – Дем’янчук (23), Суєцький (25, 34), Табенський (28)

«МобіФренд»: Федчишин, Єременко, Ладунець, Серветник, Михайленко, Зарванський, Вакух, Клещенков

«Промінь»: Ващук, Табенський, Концевич, Дем’янчук, Суєцький

В іншій грі 2-ого туру Кубку Виклику силами на майданчику мірялися «МобіФренд» та «Промінь». Перший тайм активніше провели номінальні господарі, які пішли на перерву із вагомою перевагою у три забиті м’ячі. Мабуть, «МобіФренд» зарано повірив у свій успіх, чим вміло скористалися номінальні гості, які проявивши характер, зуміли врятуватися від поразки – бойова нічия із рахунком 4:4.

«Стандарт» – «Фахівець» – 1:8 (1:4)

Арбітр: Муляр

Голи: Полупан (15) – Хлопонін (4), Атласюк (6, 13, 18, 27), Ковбасюк (28), Присяжнюк (38, 40)

«Стандарт»: Лобода, П. Дідишен, В. Дідишен, Полупан, Бердецький, Рев’якін, Поробок, Якимчук, Назарчук

«Фахівець»: Бобік, Ковбасюк, Присяжнюк, Атласюк, Бойчук, Хлопонін, Кирилюк

Попередження: Лобода (33), Поробок (35)

Вкотре переміг і «Фахівець», який декласував «Стандарт». Номінальні гості в усіх ігрових компонентах переважали свого опонента на майданчику, і провівши по чотири м’ячі у ворота Лободи в кожному із таймів, зняли усі питання щодо переможця ще задовго до фінальної сирени. «Стандарт» ж спромігся відповісти лише голом престижу – переконлива перемога «Фахівця» із рахунком 8:1, який завдяки цьому успіху достроково стає володарем Кубку Надії в дивізіоні 4.

«Дантист» – МФК «Ехо» – 2:2 (1:1) пен. 4:2

Арбітр: А. Папірович

Голи: Розуман (15), Терещенко (36) – С. Якимчук (13), Д. Сметана (27)

«Дантист»: Рибак, Кукурудза, Тимофієв, Терещенко, Розуман, Є. Попик, Кузема, Рудий, Рудий, Самолюк, Лупійчук, Смучок, Коржан

МФК «Ехо»: Ястремський, С. Якимчук, А. Якимчук, Бородій, Бурковський, Д. Сметана, Козак, Сторожук, В. Сметана

Попередження: Розуман (25), Самолюк (34)

Неймовірно напруженим видався вирішальний поєдинок чвертьфінальної серії плей-офф між «Дантистом» та МФК «Ехо». Впродовж левової частки ігрового часу ближчими до перемоги були номінальні гості, які володіли мінімальною перевагою у рахунку, але втримати переможний результат МФК «Ехо» так і не вдалося. Це Терещенко влучним ударом на останніх хвилинах перевів гру в серію післяматчевих пенальті, героєм якої став Рибак, парирувавши удари з «позначки» у виконанні Андрія Якимчука та Дмитра Сметана. Номінальні господарі ж холоднокровно реалізували усі спроби – 4:2 на користь «Дантиста», який тепер за вихід до фіналу зіграє із «Каратом-Олешин».

«Аталанта+» – «Фортуна» – 1:5 (1:0)

Арбітр: Фарина

Голи: Рубцов (13) – Коваль (23, 26, 36), Туменко (31), Молодих (39)

«Аталанта+»: Стратійчук, Ялтуховський, Захаренков, Головань, Рубцов, Телюх, Гуторов, Гуліватий

«Фортуна»: Балабанов, Романов, Гурницький, Коваль, Молодих, Туменко, Кузюткін, К. Флерко, Ю. Коваль, Мельник

Попередження: Рубцов (13) – Кузюткін (30)

Першу перемогу в розіграші Втішного Кубку здобула «Фортуна», яка виявилася сильнішою за «Аталанту+». Розпочали активніше гру «плюсівці», які вже дуже швидко повели у рахунку після голу Рубцова, на що Коваль і компанія відповіли п’ятьма влучними ударами у ворота Стратійчука – вольова перемога «Фортуни» із рахунком 5:1.

«Буревісник» – «Політ» – 4:6 (2:2)

Арбітр: Фарина

Голи: Чорний (9, 11, 40), Гудіч (40) – Крулік (1, 38), Чурбанов (6), Бистрих (25), Дзюбак (27), Дзюбинський (33)

«Буревісник»: Луцюк, Кравчук, Гребенюк, Алексеєв, Гудіч, Присяжнюк, Чорний

«Політ»: Пекнич, Крулік, Дзюбак, Майданюк, Чурбанов, Дзюбинський, Бистрих

Попередження: Кравчук (2)

Переміг і «Політ», який в напруженому двобої здолав «Буревісник». З перших секунд суперники розпочали діяти у відкритій манері, відповідаючи атакою на атаку, і як часто буває у подібних випадках, вирішальною стала реалізація гольових моментів, яка в цей день кращою була у гравців «Політа», які шість із своїх численних атак довели до логічного завершення у вигляді забитих м’ячів. «Буревіснику» ж подібне вдалося лише чотири рази – перемога «Політа» із рахунком 6:4.

«Воля-Ковчег-2» – «Парадокс» – 2:5 (2:2)

Арбітр: Фарина

Голи: Куречко (5), Войтович (13, аг.) – Дзюбак (7), Кучер (17, 34, 35, 40)

«Воля-Ковчег-2»: Романенко, Пастернак, Куречко, С. Росінський, А. Росінський, Козак, Пермагорський

«Парадокс»: Войтович, Кучер, Циц, Дзюбак, Забіяка, Загребельний, Петричук, Баценко, Козар

Закріпив своє лідерство в розіграші Втішного Кубку «Парадокс», який зламав опір «Волі-Ковчена-2». Перший тайм завершився за нічийного рахунку, що обіцяло доволі цікаве продовження подій після перерви, але його вболівальники у спортзалі ДЮСШ №1 так і не дочекалися. Номінальні гості зуміли продемонструвати на майданчику свої найкращі якості, і провівши три «сухі» м’ячі у ворота свого опонента, в ефектному стилі довели справу до розгрому – 5:2 на користь «Парадокса».

Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Updated: 04.03.2015 — 20:53

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.